|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   lahko kaj storim?
13.7.2007 23:08:52   
Anonimen
Preko malih oglasov sem naročila paket oblačilc za user posted image . Gospa mi je napisala da so oblačilca praktično novo in da je vmes nekaj nenošenih oblačilc. In tudi priznane znamke. Seveda jaz naivna rečem naj mi pošlje. je pa vztrajala da mora biti plačilo z odkupnino. No in dobim paketek. Oblačilca smrdela po plesni, sprana, zapackana pa še strgana ena majčka. Ona mi je trdila da je vse ful očuvano.  In tudi manj oblačil kot je bilo prvotno rečeno. Poslala sem ji e-mail in ji povedala vse kar me je motilo, odziva seveda ni.

Bom poslala vse skupaj z odkupnino nazaj in pojedla stroške poštnine. Lahko še kaj storim?

LEPO prosim za kakšen nasvet.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: lahko kaj storim?
13.7.2007 23:12:07   
kofetek2010
in kaj boš, če paketa ne bo prevzela? user posted image

grdo, res grdo od nje kar je storila user posted image  

sama sem kar veliko oblačil prodala, vendar sem imela vse fotke na netu in naročeno tudi poslala - nobena, res nobena se mi ni pritožila, še zahvalile so se mi za ugoden nakup user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.7.2007 0:45:49   
Olivija
uf, to se mi zdi pa izredno grdo, pa kaj je s folkom? Jaz se ravno psihično pripravljam na to, da bi enostavno vse oblekice podarila naprej, so pa res v glavnem ohranjene (plesniva ali strgana ni nobena, sploh tiste do 6 mesecev).

Nekak me še vedno skrbi, da bi se pojavil še kakšen user posted image in potem oblekice prav pridejo, po drugi strani mi je pa prav škoda, da so na podstrešju.

To z odkupnini pa ne štekam čist, a to pomeni, da si dejansko plačala kaj za ta paket? Naslov njen verjetno imaš in se lahko k njej na obisk odpraviš. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
14.7.2007 7:40:07   
Primoza
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Preko malih oglasov sem naročila paket oblačilc za user posted image .

Če so internetni mali oglasi lahko zatožiš oglaševalca skrbniku strani, da ga uvrsti na črn seznam.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
14.7.2007 8:19:46   
Anonimen
Če si iskala npr. na bolhi jim lahko pošlješ mail pa obvestiš o tem kaj se ti je zgodilo. Ampak...ne bi te rada spravla v slabo voljo, ne boš dosti rešila s tem in boš na koncu lahko vse skupaj pozabila. Meni se je isto zgodilo. Sicer sem kupla prek bolhe pr enem neko stvar za računalnik. Plačala takratnih 9000 sit in ta stvar ni delala, bila je pokvarjena. Klicala sem tega tipa in se mi ni hoto več oglasit. Naslov je dal nek čist deseti, pol sem na pošto klicala naj mi dajo še kake podatke, klicala tudi na policijo. No na koncu sem se lahko pod nosom obrisala za tisti dnar, ki je zame pomenil velik zalogaj pa sem mislila, da bom kaj prihranla in sem se tako nasrala. Policaj je sam rekel, da se ne splača za tak dnar sploh prijavljat, tak, da ni blo iz tega nič.
Da te pa nekdo nasere tak za otroška oblačila-kje se najdejo še taki res ne vem. Če boš še v prihodnje kdaj kupovala prek bolhe idi raje pod napredno iskanje in poišči samo tiste oglase, ki so iz tvoje regije pa pojdi raje pogledat stvari preden jih kupiš. Sicer pa se dogovarjanja samo preko mailov raje izogibaj. Da pa ji pošlješ paket nazaj pa je po moje brezveze, samo še dodatne stroške boš mela, ker ni nujno, da bo ona to prevzela.
Sama sem imela glede otroških oblačilc več sreče. Ena punca iz RR, s katero se v živo sploh ne poznava in si piševa prek mailov in na msn, je bila tolko dobra in mi poslala ogromno škatlo ful lepih oblačilc za user posted image , jaz sem plačala samo težo paketa. Če mi ona tistega ne bi poslala še danes ne bi imela nič, ker so oblačilca za user posted image  res draga. Kupla sem si samo dve ali tri stvari za oblečt, da bo moja user posted image user posted image  nekaj novega za iz bolnice.

(odgovor članu Primoza)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
14.7.2007 9:00:39   
Anonimen
Dala sem na mon oglas da jaz kupujem, in je gospa mene najdla. Tako da verjetno ne morm  nič. Bi se najrajši kar na dom odpeljala 80 km pa ji pokazala.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
14.7.2007 9:05:11   
Strawberrie Cherrie
Baraba...
Samo kaj dosti res ne moreš...v takih primerih moraš paket vedno pred poštarejm odpret, ker ga lahko zavrneš...vsaj zdi se mi, da je tako.

Ma jaz karkoli sem prodaja, sem še kaj dodala. Zadnjič sem eni prodala nosečniške kavbojke, pa sem ji zraven zapakirala še eno čist novo majco, ki sem jo menda nosila 2x. Upam, da ji bo prav. user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
14.7.2007 9:09:53   
rija
Jaz bi na monu objavila njeno polno ime in naslov in pripopala vse slikice, škoda, da jih ne moreš vohat user posted image  in posvarila potencialne kupce, kaj se mi je zgodilo.

...vox populi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
14.7.2007 10:31:03   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: rija

Jaz bi na monu objavila njeno polno ime in naslov in pripopala vse slikice, škoda, da jih ne moreš vohat user posted image  in posvarila potencialne kupce, kaj se mi je zgodilo.

Jaz bi tudi to naredila. Ma eni so pa res od user posted image !

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
14.7.2007 10:32:44   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Oblačilca smrdela po plesni, sprana,

Bom poslala vse skupaj z odkupnino nazaj in pojedla stroške poštnine. Lahko še kaj storim?

Za gratis lahko dodaš zapakiranega miša user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
14.7.2007 23:48:05   
Anonimen
Napisi na MON v novo temo polno ime te zenske in to je to. Jih je ze vec to naredilo, ko je bilo kaj narobe.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
14.7.2007 23:49:33   
Anonimen
Za začetek nasvet od Rije, drugače pa.... če je poslala paket z odkupnino, mora biti na škatli njen naslov... tja pojdi in jo v gobec suni! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?