|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   laganje izmišljevanje pri 2 letih?
31.3.2009 17:30:49   
principessablu
No stvar je sledeča,naša beyba po maja stara 2 leti,govori že kar nekaj čada in celo sklanja stavke in šteje do 10,ja ni se za hecat,najprej sem mislila da je to normalno,no nakar se pozanimam in smo ugotovili da prehiteva,ampak čist povsod in pri vsaki stvari,no to me spominja name,tekmovalna,jezikava in da ne naštevam..no in kje je problem,saj  mogoče ga ni,ampak začela si je zmišljevati stvari,v vrtcu pravi vzgojiteljica,da ji manjka pozornosti,ampak tok k njej dogaja,nevem če še komu...kakšna so te izmišljotine npr.dedi me je udaru po ličku,grega iz vrtca bruha,matjaž mi je kupu žabice...in tako dalje...kuža mi je zgrizu barbiko...nevem od kje to pobira..zanima me ali naj ignoriram oziroma kako postopati v takem primeru?hvala za odgovore
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: laganje izmišljevanje pri 2 letih?
31.3.2009 17:33:44   
Splišni
Očitno ji domišljija dela. Kaj pa vem, to je verjetno podobno kot kakšni namišljeni prijatelji. Po moje ni panike. Po moje.

(odgovor članu principessablu)
Neposredna povezava do sporočila: 2
31.3.2009 17:40:51   
principessablu
ja upam,da res ni...nevem ali čem se trudit pa ji razlagat,da to ni tako ali pa naj samo se nardim neumno in preslišim...nevem ali to obdobje pride pri vsakem otroku pa mine ali kva hudiča je touser posted image

(odgovor članu Splišni)
Neposredna povezava do sporočila: 3
1.4.2009 9:54:03   
uursa
Glede tega, da ji manjka pozornosti, ne bi rekla. Naš je sicer petletnik in si izmisli celo "štorijo" : kako so šli v vrtcu na sprehod, pa jih je pes napadel, pa so bežali. Najprej sem mislila, da res, samo ko so jih pa prišli reševat gasilci, sem pa vedela, da je zgodbica. Njegova vzgojiteljica je rekla, da je to dobro, če imajo otroci domišljijo. Tudi, ko se igra, čisto "not pade" in se ves čas pogovarja. Mislim pa da gre večina otrok skozi to : eni prej, drugi poznej.

(odgovor članu principessablu)
Neposredna povezava do sporočila: 4
1.4.2009 10:11:32   
principessablu
no hvala za tale odgovor,si me malo pomirila,ker mi je res čudno od kje pobira te stvari,saj v vrtcu jih ne more,ker so njeni vrstniki mlajši in bolj redkobesedni,zgleda da ima res bujno domišljijo,saj vem po momu-po mamiciuser posted image lepo se imej

(odgovor članu uursa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Spolnost med nosečnostjo
pikpiki

Kolikokrat na mesec ste imele/imate spolne odnose med nosečnostjo?

0_x_ mesečno (29%)

1x mesečno (14%)

2x mesečno (17%)

Do 5x mesečno (17%)

Do 10_x_ mesečno (9%)

Več kot 10_x_ mesečno (14%)

Število vseh glasov: 90

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!