|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   lažni popadki, pomoč, nujno
12.5.2005 19:47:22   
rozi81
vse ki ste že izkušene kar se tega tiče bi vas prosila če mi lahko pomagate.

Ali lahko tudi te popadki pripeljejo do poroda?
Danes opažam da mi že ceu dan močno otrdeva trebuh. Ali je bolje da bi šla v porodnišnico se mal pokazat, ker traja res že dolgo pa en popadek kar dolgo drži tudi 10s in več?

Sem v 34t.

Občutek je pa tak hecen malo me krč zagarbi, boli me v hrbtenici, pa peče me.

Pa čist sm zmedena. Ne vem kaj naj naredim????
:zmeden::zmeden::zmeden::zmeden::zmeden::zmeden::zmeden:

No v tem času ko sm to pisala se mi je trikrat to zgodil!:zmeden::zmeden::zmeden:

Kaj naj naredim? Kaj to pomen???

Hvala za odgovore.

LP S
Neposredna povezava do sporočila: 1
12.5.2005 19:50:16   
Jančika_
Pejt se pokazat po moje:zmeden2:. Ne vem, če je tole čisto OK.

(odgovor članu rozi81)
Neposredna povezava do sporočila: 2
12.5.2005 19:53:28   
Anonimen
Jaz sem jih cel zadnji mesec, točno to, kar pišeš: trd trebuh, kar je držalo tudi 10 sekund, zelo neprijeten občutek, ampak pri meni ni bilo nič narobe, niti nisem šla h G zaradi tega.

(odgovor članu rozi81)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
12.5.2005 19:53:38   
Nejka23
Najprej se vlezi!
Spocij se, odmisli vse...Ce se bodo popadki pomirili, to pomeni, da si mal prevec aktivna, pa se je treba mal spocit, ne se tolk gnat. Ce pa se bodo se nadaljevli, se stopnjevali, pol se pa pejt pokazat...Verjemi mi, sem iz te stroke ;)
Vso sreco!!!!! Drzim pesti

(odgovor članu rozi81)
Neposredna povezava do sporočila: 4
12.5.2005 20:24:26   
Tricia
Nočem te plašit, ampak v bolnici sem imela cimro ki so jo v 33t prijeli čisto pravi popadki. Je morala nujno v bolnišnico in menda bo notri še enih 14 dni, da bodo minili ta kritični tedni oz. 8 mesec.
Ne vem no. Sam da boš ti mirna, pojdi se pokazat. Če ne bo nič boš vsaj mirno spala, sicer pa te bodo vsaj zdravili in skrbeli za vaju. Jst bi na tvojem mestu šla.

Srečno in pazi nase :rozica:
Tricia

(odgovor članu rozi81)
Neposredna povezava do sporočila: 5
12.5.2005 20:26:02   
Taša
Če se še nisi šla pokazat, čimprej še danes, sploh ker si šele v 34. tednu....

(odgovor članu rozi81)
Neposredna povezava do sporočila: 6
12.5.2005 20:36:42   
Meceno
Punce imam isti problem , imam skos trebuh trd , ampak jaz mislim da zato , ker sem se spet full:((:((:(( , pa še učim se , :zmeden::zmeden::zmeden:
Al bi mogla jaz tudi it ?:zmeden:

(odgovor članu rozi81)
Neposredna povezava do sporočila: 7
12.5.2005 20:38:05   
bskrle
Kako pogosto? Če traja celo uro in se stopnjuje kljub mirovanju se takoj pojdi pokazat!

(odgovor članu rozi81)
Neposredna povezava do sporočila: 8
12.5.2005 21:23:17   
špelin@
Meni se to dogaja že kar nekaj tednov, vsake toliko časa (recimo danes) pa tudi desetkrat na dan. G me je prejšnjič pregledal in rekel, da se ne odpiram, zato mi ni treba skrbeti. Sploh pa se čimmanj sekiram, fajn se sprostim in mine. Me je pa G opozoril, da moram biti pozorna, če bi mi začelo tiščati navzdol. Zdaj se itak več ne obremenjujem, še čisto malo pa bom dopolnila 35. teden, poleg tega je moja pikica zagotovo 1 teden starejša, samo G je rekel, da naj ostane prvotni PDP, ker se vsi papirji glasijo na ta datum ;)

Če čutiš, da te res boli in je krč pekoč, se pojdi raje pokazat.

:rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu rozi81)
Neposredna povezava do sporočila: 9
12.5.2005 21:58:14   
Meceno
Sem klicala v bolnico in vprašala , pa je rekla naj se poskušam zrelaksirat pod tuš , masaža ,... Drugo, se moram nehat učit , je za danes dovolj , pa kamiličen čaj z medom popit .
Razvajat :bravo:

Samo ne vem če bom lahko , ker se bi mogla še malo učit , ampak za :duda: , bom mogla to naredit :bravo:
drugače lahko pristanem v bolnici , kar pa ne bi rada :(
Če ne bo jutri nič boljše , pa se morem javit pri G.
Me pa tišči navzdol , nič pa ne peče :zmeden2:
Tako da punce ,...

Lahko noč:muca:
Meceno

(odgovor članu rozi81)
Neposredna povezava do sporočila: 10
12.5.2005 23:19:05   
nejcko
Jaz sem bila v drugi nosečnost 3 dni čez rok, ravno na pregledu pri svoji gin, priklopljena na ctg, ko mi je začel trbuh otrdevat - 2x v tistih 20-ih min in gin. mi je rekla, da imam popadke, da naj se kar lepo počasi odpravim v porodnišnico. Meni se sicer ni zdelo nič zelo posebnega, ampak potem mi je trebuh čedalje bolj otrdeval, že na 5 min. Zvečer ob 22-ih, ko ni bilo nič bolje, sem se predvsem na paniko mojega možeka odpravila v porodnišnico. Tam pa je en dr. rekel, da to niso popadki, eden, da so, so me poslali v porodno ... skoraj do 6-ih zjutraj naslednjega dne sem imela te "popadke", torej celih 12 ur, od tega več kot polovico na 3-5 min.
Tresla se je gora - rodilo se ni nič. Šele čez dva dni, ampak to je že druga zgodba ...

(odgovor članu rozi81)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?