Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzi26 zdravo!! moj sinček se je danes ob treh zjutraj zbudu.začel je jokat,sem mislila da ga matrajo zobki,ampak pol sem mu šla narest 120 ml mleka,in se je izkazalo,da je bil lačen,ker je vse popil. nikoli prej se mi ni zbudu,da bi bil lačen,tko da nevem zakaj je bil lačen.mogoče sem mu dala čez dan premalo jest.saj dobiva čez dan 5 obrokov,kok obrokov pa vaši 7,5 mesečni dobivajo? al je možno,da ga kašice nč več ne nasitijo? ker jst mu dajem zjutraj ob 6ih mleko,tam okol 9ih kašico sadno(hipp),ob 12-12:30,kosilo,pol popoldansko malico(kakšno skutico),in zvečer še grisolino al pa keksolino. a je to možno premalo? kaj bi lahko že kej druzga dajala za malico? glede na to da še nima zobk,nevem kaj naj mu ponudim. prosim pomagajte mi,dajte mi čim več nasvetov,zato ker se bojim,da premalo dobi jest,pol se mi pa ponoči zbudi. a je možno,da ga grisolino nč več ne nasiti,saj bo star že 8 mescev? zvečer mu naredim 200ml,sam mi zmeri poje sam 100,a je to premalo? hvala za odgovore. Dobila si precej različnih odgovorov kar pomeni, da je pri vsakem otroku drugače in boš morala sama ugotovit, če je lačen. Verjetno je, če poje, kar mu daš. Jaz bi probala zvečer povečat količino, pol bi pa vidla.
|