Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kvaliteta mlečnih kašic 21.11.2007 8:19:23
|
|
|
|
NAJA.Z
|
Žal ne vem ali te zadeve držijo tudi pri drugi hrani. Mi pa je enkrat prijateljica povedala da je razlika med italijansko in poljsko NUTELLO. Ker sm mislila da blefira sem se odločila sama preveriti. Kupila sm italijansko, poljsko in nemško. In RES, nism mogla verjet. Italijanska je bila najboljšega okusa. Mislim da je razlika in da ena fora mora bit. l.p
|
|
|
|
RE: kvaliteta mlečnih kašic 21.11.2007 8:48:08
|
|
|
|
tikatoka
|
Saj lahko vidiš po deklaracijah, če so napisane po češko, poljsko, romunsko... V glavnem v jezikih vzhodne Evrope ali so napisane v francoščini, angleščini... te pa so delane za zahod, tako lahko preverjaš za koga je delano.
|
|
|
|
RE: kvaliteta mlečnih kašic 21.11.2007 10:08:29
|
|
|
|
K_a_t_i
|
IZVIRNO SPOROČILO: tikatoka Saj lahko vidiš po deklaracijah, če so napisane po češko, poljsko, romunsko... V glavnem v jezikih vzhodne Evrope ali so napisane v francoščini, angleščini... te pa so delane za zahod, tako lahko preverjaš za koga je delano. Ja, ampak mene ne zanima, če so delane za drug trg, temveč če je med njimi razlika. No, če katera vendarle ve, se priporočam. Hvala.
|
|
RE: kvaliteta mlečnih kašic 21.11.2007 12:18:05
|
|
|
|
Mesečnica
|
Jaz sem imela Milupino riževo kašico, ki se meša z vodo (že vsebuje nadaljevalno mleko), kupljeno v Avstriji, v Mullerju in v Mercatorju, pa nisem opazila nobene razlike .
|
|
|
|
RE: kvaliteta mlečnih kašic 21.11.2007 14:13:35
|
|
|
|
kaya2007
|
jaz zaenkrat nisem opazila kakšne razlike, vsaj bolj očitne ne...
|
|
|
|
RE: kvaliteta mlečnih kašic 21.11.2007 17:56:28
|
|
|
|
K_a_t_i
|
Ok, hvala punce . Včeraj me je malo zaskrbelo, ko sem dala Žigu po dolgem času spet eno iz Dm pa se je po 2h urah zbudil (se mi je zdelo, da ga napenja). Ampak potem je blo vse ok, tko da zgleda ni blo to to.
|
|
RE: kvaliteta mlečnih kašic 21.11.2007 20:39:20
|
|
|
|
Naja30
|
Nisem opazila spremembe.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 22.11.2007 14:51:57
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: kvaliteta mlečnih kašic 22.11.2007 17:37:38
|
|
|
|
K_a_t_i
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo A je to zdej modna muha...tut pralni praški, plenice,.... v Mulerju so kao boljši ...no ja sam verjett je treba Ja pa glih plenice in pralni praški so pa res boljši. Lahko kej prebereš o tem (prašek konkretno ima druge sestavine not - manj fosfatov). Nutella recimo je pa drugačna, zdej al je boljša al slabša je pomojem stvar okusa. Pač drugo mleko... Sej Laško pivo je tud v Slo in na Hr drugačno pa je kao enako. Zaradi različne vode. Tko da - mene ta del, okus, ne zanima. Izključno kvaliteta. Pa kot že rečeno, Žiga zdaj prenaša oboje kašice dobro in ni več panike. Hvala za pomoč!
|
|
RE: kvaliteta mlečnih kašic 23.11.2007 9:45:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Men se zdi vse isti klinc.
|
|
|
|
RE: kvaliteta mlečnih kašic 23.11.2007 11:56:06
|
|
|
|
blue sky
|
Nisem opazila kakšnih sprememb.
|
|
|
|
RE: kvaliteta mlečnih kašic 27.11.2007 8:42:10
|
|
|
|
darcicaa
|
Jaz bolj zaupam Muellerjevim kašicam. Je razlika, opazi se tud pri pleničkah Pampers, Nutela je boljš, čokolade Milka so boljš....in pa tudi cenej:) Na prvi pogled so kašice videt enake, mogoče je malo bolj mleta ta iz Muellerja. Lp
|
|
|
|
RE: kvaliteta mlečnih kašic 27.11.2007 8:46:40
|
|
|
|
Bubilu
|
Ajajajajaj! Sorry, sam morm tko komentirat. Sej so ble tud Hippove mlečne formule v Mullerju boljše dokler niso v njih odkrili smrtonosnih bakterij...
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?