|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kvaliteta mlečnih kašic
20.11.2007 22:44:11   
K_a_t_i
Pozdravljene!

Ali morda katera ve - so Millupine mlečne kašice (rižolino, gresolino varianta) v Mullerju enake tistim, ki jih imajo v recimo Šparu, BC,...? Ali je tudi tukaj kakšna "fora" v tistih za vzhodne in zahodne trge?
Je mogoče kakega user posted image  pri istem okusu pri enih zvijalo in pri drugih ne?
Najlepša hvala za odgovore.

K_a_t_i

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kvaliteta mlečnih kašic
21.11.2007 8:19:23   
NAJA.Z
Žal ne vem ali te zadeve držijo tudi pri drugi hrani.
Mi pa je enkrat prijateljica povedala da je razlika med italijansko in poljsko NUTELLO.
Ker sm mislila da blefira sem se odločila sama preveriti. Kupila sm italijansko, poljsko in nemško.
In RES, nism mogla verjet. Italijanska je bila najboljšega okusa.
Mislim da je razlika in da ena fora mora bit.

l.p

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2
21.11.2007 8:48:08   
tikatoka
Saj lahko vidiš po deklaracijah, če so napisane po češko, poljsko, romunsko... V glavnem v jezikih vzhodne Evrope ali so napisane v francoščini, angleščini... te pa so delane za zahod, tako lahko preverjaš za koga je delano.

(odgovor članu NAJA.Z)
Neposredna povezava do sporočila: 3
21.11.2007 10:08:29   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: tikatoka

Saj lahko vidiš po deklaracijah, če so napisane po češko, poljsko, romunsko... V glavnem v jezikih vzhodne Evrope ali so napisane v francoščini, angleščini... te pa so delane za zahod, tako lahko preverjaš za koga je delano.

Ja, ampak mene ne zanima, če so delane za drug trg, temveč če je med njimi razlika.

No, če katera vendarle ve, se priporočam.
Hvala.

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu tikatoka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
21.11.2007 12:18:05   
Mesečnica
Jaz sem imela Milupino riževo kašico, ki se meša z vodo (že vsebuje nadaljevalno mleko), kupljeno v Avstriji, v Mullerju in v Mercatorju, pa nisem opazila nobene razlike user posted image .

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 5
21.11.2007 14:13:35   
kaya2007
jaz zaenkrat nisem opazila kakšne razlike, vsaj bolj očitne ne...

(odgovor članu Mesečnica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
21.11.2007 17:56:28   
K_a_t_i
Ok, hvala punce user posted image .
Včeraj me je malo zaskrbelo, ko sem dala Žigu po dolgem času spet eno iz Dm pa se je po 2h urah zbudil (se mi je zdelo, da ga napenja). Ampak potem je blo vse ok, tko da zgleda ni blo to to.

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 7
21.11.2007 20:39:20   
Naja30
Nisem opazila spremembe.

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   [Brisano sporočilo]
22.11.2007 14:51:57   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Naja30)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
22.11.2007 17:37:38   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

A je to zdej modna muha...tut pralni praški, plenice,.... v Mulerju so kao boljšiuser posted image ...no ja sam verjett je treba

Ja pa glih plenice in pralni praški so pa res boljši. Lahko kej prebereš o tem (prašek konkretno ima druge sestavine not - manj fosfatov). Nutella recimo je pa drugačna, zdej al je boljša al slabša je pomojem stvar okusa. Pač drugo mleko... Sej Laško pivo je tud v Slo in na Hr drugačno pa je kao enako. Zaradi različne vode. Tko da - mene ta del, okus, ne zanima. Izključno kvaliteta.
Pa kot že rečeno, Žiga zdaj prenaša oboje kašice dobro in ni več panike.
Hvala za pomoč!

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 10
23.11.2007 9:45:37   
Anonimen
Men se zdi vse isti klinc.user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
23.11.2007 11:56:06   
blue sky
Nisem opazila kakšnih sprememb.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
27.11.2007 8:42:10   
darcicaa
Jaz bolj zaupam Muellerjevim kašicam. Je razlika, opazi se tud pri pleničkah Pampers, Nutela je boljš, čokolade Milka so boljš....in pa tudi cenej:)
Na prvi pogled so kašice videt enake, mogoče je malo bolj mleta ta iz Muellerja.
Lp

(odgovor članu blue sky)
Neposredna povezava do sporočila: 13
27.11.2007 8:46:40   
Bubilu
Ajajajajaj! Sorry, sam morm tko komentirat. Sej so ble tud Hippove mlečne formule v Mullerju boljše dokler niso v njih odkrili smrtonosnih bakterij...

Hush little baby dont say a word, mama´s gonna buy you a mocking bird.And if that mocking bird won`t sing, mama`s gonna buy you a diamond ring...

(odgovor članu darcicaa)
Neposredna povezava do sporočila: 14
1.12.2007 21:25:29   
Češnca
Se moram še jaz oglasit! Že večkrat preverjeno: razlika je očitna! Pri Aptamilu se to vidi že po sami barvi. Mi zato kupujemo v Mullerju in smo zadovoljni. Nekateri pa razlike ne opazijo in v tem tudi ne vidim problema. Vsak po svoje. user posted image

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu Bubilu)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?