|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kurjava
20.5.2010 15:26:51   
malecka_mateja
Ojla mene pa zanima za katero kurjavo ste se odločile v vaših hiškah? zidamo hiško in ob veliki ponudbi nam ni jasno na kaj bi se greli.
če se vam da napisat še kakšen je bil vložek in kakšna je poraba?
havala

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kurjava
20.5.2010 16:32:26   
petea
Do jutri imaš v CE sejem na to temo, si greš lahko malo ogledat možnosti.

Odgovarjati tako 'na suho', brez podatkov o legi in velikosti hiše, o možnih izbirah, ki jih imate, o željah in finančnih zmožnostih, ni ravno uporabno.

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
20.5.2010 19:21:10   
Poka
Midva sva študirala ene tri mesece, kaj bi, pa že prej po malem eno leto. Od sončnih kolektorjev in toplotne črpalke smo prišli na koncu na navadno kombinacijo oljne peči in peči na drva. Pri naju žal kolektorji ne pridejo v poštev, ker ni dovolj sonca, tako da se ne splača, za toplotno ni dovolj zemlje, za eno ni podtalnice, zrak voda, al kaj je že, ni dost izkoristka, na pelete se kvarijo peči, kamin nama ni všeč, tako da... Sva pa bila na sejmu in sva gledala Buderus peči, verjetno bova dala to, so pa drage.

Tako da se mi zdi bolj, da to glede ogrevanja mora bolj kot ne vsak sam premislit in niti ena varianta ni, ki bi bila res popolna. Mi pa imamo drva skoraj zastonj zraven, res pa da mi ni všeč zaradi onesnaževanja okolja, sam midva praktično nimava skoraj nobene alternativne možnosti.

(odgovor članu petea)
Neposredna povezava do sporočila: 3
21.5.2010 6:20:31   
CUKRČEK
Mi imamo centralno.

Če bi zidali na novo, bi sigurno izbrala toplotno črpalko.

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

Neposredna povezava do sporočila: 4
21.5.2010 13:26:21   
sazi
Čisto odvisno od možnosti.

Moja prva izbira bi bila toplotna črpalka, vendar je bila izvedba nemogoča.
In ker imamo do hiše napeljan mestni plin, sploh ni bilo veliko za razmišljaz - imamo plinsko peč, talno gretje, za kurjavo 200m2 hiše pa smo čez zimo plačevali čisto malo več, kot prej za 50m2 stanovanja, pa smo imeli celo zimo precej toplo (2 majhna otroka, ki sta veliko na tleh).

Neposredna povezava do sporočila: 5
21.5.2010 13:58:50   
Saša27
Mi2 sva se odločila za kombinacijo plin, drva, kolektorji, vse skupaj vezano na zalogovnik, sedaj pa se pogovarjava še o mini toplotni za v klet, ki bi jo ravno tako vezali na zalogovnik. Poleg tega imava še kamin, ki ogreva celotno hišo (ni vezan na centralno, imava pa v zgornje prostore napeljane cevi za odpih).

True friends are hard to find, harder to live and impossible to forget!

Having a dream doesn't make you smart. Knowing it wont come true, that does.

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?