|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kupovanje preko oglasov
5.6.2006 21:14:00   
karmy
 koliko kupujete preko oglasov? mislim izključno rabljene stvari? namreč opazila sem (ker prodajam kar veliko stvari) da bi radi kupci - novo stvar, da dela zravn vse mogoče, pa da stara samo en mesec ali manj, in pričakujejo da je potem čim cenej ali pa celo zastonj... res ne vem kaj taki pričakujejo?? preko oglasov se prodajajo večinoma rabljene stvari, ljudje so pa tako izbirčni kot da so pršli nakupovat v kakšno trgovino... user posted image

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kupovanje preko oglasov
5.6.2006 22:18:07   
Mariposa
Edina stvar, ki sem jo kupila preko oglasa je bila Polar ura s pulzmetrom. Drugače stane 90.000, jaz pa sem za staro 2 meseca plačala 50.000. Priznam, da sem pa tudi jaz "cenkala"user posted image . Je pa res to tak proizvod, kjer ni toliko povpraševanja, tako da se je bil prodajalec pripravljen pogajat. Če pa bi si kakšno stvar zelo želela in prodajalec ne bi popustil bi pa seveda plačala polno ceno. Pač probaš, če rata rata. Sem pa že prodajala stvari in sem računala na take kupce, zaradi katerih sem nastavila ceno višje od pričakovane in sem jo potem navidezno spustila, pa sva bila na koncu oba več kot zadovljnauser posted image user posted image

Ko tonemo, je najbolje, da potonemo prav do dna,
saj se lažje odrinemo kvišku, če se najprej dotaknemo tal.

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: kupovanje preko oglasov
6.6.2006 0:10:48   
Anonimen
Včasih sem veliko kupovala in prodajala preko oglasov, predvsem v Salomonovem oglasniku, seveda. Dandanes tega ne počnem več, so mi pa ostale lekcije od takrat.

ČE KUPUJEŠ:
- vedno se pogajaj za ceno. Večinoma kupuješ rabljeno stvar, ki jo prodajalec ali ne potrebuje več ali pa jo je prisiljen prodati. In obe situaciji sta idelani za pogajanje. Za kupca, seveda.
- Če prodajalec čaka najugodnejšega ponudnika, potem mu ponudi najvišjo ceno. In povej, naj te kasneje pokliče nazaj. In ko te dejansko pokliče, mu povej, da si ti dobil ugodnejšo ponudbo in da od njega kupiš samo za manjšo ceno. Ker je on medtem odpovedal ostale kupce, ki so ponudili manj, bo verjetno tudi tebi prodal za manj.
- Če kupuješ elektroniko, obvezno zahtevaj zraven dokumente. Ukradena roba se večinoma prodaja preko oglasov ali na bolšjem trgu.
- Če kupuješ avto, ga vedno kupuj podnevi (vsega ostalega je pa preveč, da bi naštevala).
- Če kupuješ oblačila ali obutev, jih nikoli ne kupi na podlagi fotografije, ampak jih pojdi prej pogledat. Dva "zasrana" nakupa, pa si lahko kupiš že nov kos obleke ali nov par čevljev. Ne splača se.

ZA PRODAJALCE:
- Nikoli se ne pogajaj za ceno. Kupcu povej, da je cena fiksna in da ne odstopaš, ker veš, kaj prodajaš. Če je resen, bo kupil.
- Nikoli ne pokliči nazaj tistega, ki ti ponudi največ. Če je resen, te bo sam poklical in vprašal, ali je zadeva še aktualna. Vendar ga ne čakaj. Prodaj tistemu, ki ti ponudi toliko, kolikor potrebuješ.
- Če prodajaš elektroniko, jo prodaj izključno servisom (ki jo bodo uporabili za dele), zbirateljem (če imaš dokumente) ali mulariji (ki jih niti ne zahteva).
- Če prodajaš avto, naj bo na voljo za ogled ali testno vožnjo samo zvečer (če imaš kaj za skrivat). Drugače prodaš po enakem principu kakor vse ostalo.
- Če prodajaš oblačila ali obutev, jih operi in zlikaj, preden jih pokažeš stranki (če jih sploh želi videti). Lepše izgledajo. Drugače pa je za to boljši bolšji trg.

To so samo osnove... user posted image

(odgovor članu karmy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.