Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kupovanje oblačil v tujini? 25.3.2007 9:48:18
|
|
|
|
arielca
|
Ja, jaz poznam. Smo bili pred kratkim v Trstu in smo šli pogledat tudi v to trgovino in h Kitajcem. Lahko je še ako ugodno, jaz tam ne bi mogla nič kupiti. Nora gužva, ne moreš nič probat, smrad za umret pa še kvaliteta se mi zdi precej vprašljiva. Mi smo na koncu končali v centru Il Gulia (Mislim, da tako napiše in sem v miru nabavila stvari za tamalo). Sicer pa mi precej kupujemo v Celovcu - CA, HM, Zara, Toys,... Predvsem zato, ker mi je bližje do Celovca kot do Ljubljane in če naletiš na kakšne akcije, je precej ugodno. Ponudba in kvaliteta je pa skoraj enaka kot v LJ.
|
|
RE: kupovanje oblačil v tujini? 25.3.2007 10:24:37
|
|
|
|
Mavrična zvezdica
|
Tudi mi kupujemo predvsem v Celovcu. kako malenkost pa tudi pri nas, če mi pade v oči ali jo takoj potrebujemo. Moj pa prisega na Neckermanna - noče pomerjat oblačil v trgovinah in najraje vidi, če mu kaj naročim prek kataloga: številke imam že itak vse naštudirane.
|
|
|
|
RE: kupovanje oblačil v tujini? 25.3.2007 15:37:37
|
|
|
|
Felicity
|
Jaz kupujem oblačila več ali manj v Italiji, tako zame kot za otroka. V TS bolj redko, ampak če že v Torri D'Europa. Sicer pa v Gorizii, ker je takoj čez mejo (Smart, Benetton, Bernardi, Oviese, Motivi,in ostale), kdaj pa kdaj v Udinah (Citta Fiera, kjer je ful trgovin z oblačili, vseh cenovnih razredov, Fax, CC Friuli, ...). Pri kitajcih nisem nikoli kupovala.
|
|
|
|
RE: kupovanje oblačil v tujini? 25.3.2007 16:33:13
|
|
|
|
lelaval
|
Kar se tiče cen v H&M v Gradcu - so iste, kot pri nas, le , da je v Gradcu večja izbira. Čakam pa, da se odpe C&A v MB - v Gradcu rada zavijem tja, tukaj pa bo bližje - cenovno in glede izbire pa bomo še videli. Junija naj bi že nakupovali.
|
|
RE: kupovanje oblačil v tujini? 25.3.2007 22:18:53
|
|
|
|
taja27
|
tudi mi kupujemo v Celovcu ali Grazu v H&M. men se zdi res odlična kvaliteta za to ceno. če primerjam z Benettonom, je H&M dosti boljše kvalitete (tu govorim o bombažnih majčkah). veliko kupujem tudi S'Oliver - splet okoliščin, da imam zelo dobro ceno. drugače pa vedno kupujemo za obleč, kadar potujemo. ponavdai so ti nakupi zelooo ugodni in dobri.
|
|
|
|
RE: kupovanje oblačil v tujini? 26.3.2007 23:21:23
|
|
|
|
* Mateja *
|
Mi nakupujemo tud v Gorici, v različnih trgovinah in tudi ma sejmu, ki pride vsak teden. Pa moram rečt, da tam cunje niso manj kvalitetne. za tamalga sem kupla parkrat trenirke in se super obnesejo. drgač pa v Trst gremo morda 2 x na leto, večinom samo vohljat... Tale Mirela v Trstu, ki je kao skladišče je pa po mojih informacijah bila do nedavnega zaprta zaradi inšpekcije.. ne vem, morda so že nazaj odprli, vendar če mate namen it tja, se raje pozanimajte. je pa res da je tam gužva za znoret in nimaš kabin, kupiš bolj na oko, so pa smešne cene!!
|
|
|
| Stran: [1] |
Vegetarijanski vrtecMedeja75Ali bi želeli svojega otroka vpisati v vegetarijanski vrtec?Da, a ne najdem prostega mesta (
20%)
Da, je že v vegetarijanskem vrtcu (
5%)
Ne, me ne zanima (
69%)
Vseeno mi je (
6%)
Število vseh glasov: 427Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!