Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kupim voziček easy walker za dvojčka 31.10.2011 19:23:59
|
|
|
|
upanje81
|
Pozdravljena, mi za enkrat prodajamo samo košare za voziček EW duo, ker jih ne potrebujemo več ža nekaj časa in smo zdaj nabavili zimske vreče. Če te zanima mi lahko pošlješ zs.
|
|
|
|
RE: kupim voziček easy walker za dvojčka 23.11.2011 8:50:01
|
|
|
|
Suzana26
|
Pozdravljena, povej mi koliko časa si imela otroka v košarah. Tudi jaz imam dvojčka in ne vem kdaj naj preidem v športni del vozička....košare so pa že itak skoraj premajhne... Hvala..:-)))
|
|
|
|
RE: kupim voziček easy walker za dvojčka 27.11.2011 20:41:28
|
|
|
|
upanje81
|
suzana26 naši dve sta bil stari 5 mesecev, ko smo ju dali v športni del. Priporočajo čimdlje v košarah, no eni pa jih imajo že od rojstva v športnem delu, tako da mislim da smo dolgo zdržali pa še košare za dvojčke so zelo ozke
|
|
|
|
RE: kupim voziček easy walker za dvojčka 27.11.2011 21:06:20
|
|
|
|
Suzana26
|
Ja moja dva sta stara 6 mesecev in ne gre več...tako da sem jih dala v športni del in jima ne kaj preveč odgovarja....pa še moti me ker se neda voziček obrnit proti meni, samo v nasprotno smer.... hvala za odgovor..:-)
|
|
|
|
RE: kupim voziček easy walker za dvojčka 10.6.2012 19:16:25
|
|
|
|
Snezinka4
|
Prodam voziček Easy walker za dvojčka. Letnik 2009. V "lime" barvi (svetlo zelena). Prodam cel komplet: voziček s športnim delom, košari, vreči (tudi zeleni), mreži proti komarjem za košari in športni del, pregrinjalo za dež. Cena 450,00 €. Kontaktirajte me na zs/mail.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?