Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
kupila voziček na e-bayu! 24.11.2004 18:24:46
|
|
|
|
Jančika_
|
Ja zdej tak ni več kaj. A ni tako, da če kupiš, potem ne moreš več nazaj?:zmeden2: Tistih 1500 pozitivnih ocen se pa kar fajn sliši.
|
|
|
|
kupila voziček na e-bayu! 24.11.2004 18:31:22
|
|
|
|
KIRA
|
To je pri njih nekako standard - da najprej nakažeš denar, pol pa dobiš blago. Ampak potrdilo o nakazilu vseeno shrani, za vsak slučaj. jim lahko kot potrdilo pošlješ tudi na e-mail, včasih to zadevo malo pospeši...
|
|
|
|
kupila voziček na e-bayu! 24.11.2004 18:31:22
|
|
|
|
KIRA
|
To je pri njih nekako standard - da najprej nakažeš denar, pol pa dobiš blago. Ampak potrdilo o nakazilu vseeno shrani, za vsak slučaj. jim lahko kot potrdilo pošlješ tudi na e-mail, včasih to zadevo malo pospeši...
|
|
|
|
kupila voziček na e-bayu! 24.11.2004 19:25:36
|
|
|
|
ZARJA
|
Jst imam s tem dobro izkušnjo, vnaprej sem nakazala 500 € nekam v Dortmund in po dobrem tednu so mi paket pripeljali na dom. So mi pa znanci rekli, da sem kar pogumna. Kaj češ - kdor ne "riskira" - ne profitira!" Če si že naročila, moraš to izpeljat, ker se mi zdi, da je potrditev nakupa na E-bayu obvezujoča - to tam nekje piše med njihovimi pravili!
|
|
|
|
kupila voziček na e-bayu! 24.11.2004 20:32:10
|
|
|
|
niki5
|
Mi smo ga tudi nabavili preko e-baya, vse je bilo vredu, zelo zadovoljni!
|
|
|
|
kupila voziček na e-bayu! 24.11.2004 20:41:26
|
|
|
|
Urša
|
Bravo!!! :bravo::bravo::bravo: Zdej pa na banko, pa denarcka nakazat... Super deal si nardila!
|
|
|
|
kupila voziček na e-bayu! 25.11.2004 8:07:01
|
|
|
|
Annny
|
Itak, da je za zaupat:) Jaz sem tako kupila že res veliko stvari in sem bila vedno ful zadovoljna. Za bančno nakazilo naj ti prodajalec pošlje IBAN, SWIFT (BIC) kodo, št. svojega računa (ime lastnika računa).. Lp
|
|
|
|
kupila voziček na e-bayu! 25.11.2004 11:47:25
|
|
|
|
Mojca20
|
Koliko je pa poštnina?
|
|
|
|
kupila voziček na e-bayu! 25.11.2004 11:50:47
|
|
|
|
pi
|
Lahko prosim napišeš stran.
|
|
|
|
kupila voziček na e-bayu! 25.11.2004 11:55:24
|
|
|
|
neja23
|
Babylove Najprej en lep pozdrav. Tudi mi smo kupovali prek e-baya pa je vse o.k. Zakomlicira se samo če je uporabnik pripravljen to poslati v drugo državo pa naše banke ful komplicirajo zaradi plačila in vseh podatkov.Mi smo zaradi tega plačali na tuji banki. Drugače so pa ful pošteni mi smo lih dva dni nazaj dobili paket. Če te zanimajo podrobne informacije o plačilu da se izogneš brezveznim potom mi piši na privat, drugače ti lahko tukaj napišem cel roman. LP:sloncek:
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?