|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kupila sem test ;)
22.6.2005 16:23:34   
bobika
Po dolgem času sem se upogumila in zavila v lekarno po test za nosečnost. V pol leta poskušanja sem ga sedaj prvič kupila. Kupiti sem hotela BC, pa ga baje ne dobijo več v lekarno. Ni mi znala povedati če še sploh obstaja. Ponudili so mi nekeka drugega za katerega sem prvič slišala. Imenuje pa se seretec direct. Ima katera kaj iskušenj s tem testom?
Ne vem pa kdaj ga bom uporabila, ker me je tak strah. Imam namreč slab občutek glede tega, če bi bila noseča in bi npr imela izvenmaternično n. Tega se tak bojim, da rajše nisem (še) noseča kot, da je to. Mojega dragega sem nameravala presenetiti, če bi bil test :modri:, sedaj pa me preletava ta strah in nevem, če ne boma delala test skupaj. Saj, če ga na lep način presenetim, pa je potem kaj narobe, bo to še večji šok. Kaj mi svetujete?
Veliko vas gre test delat še pred izostankom m in takoj po izostanku, jaz pa s tem tako zavlačujem. Po predpisih mi m zaostaja že okoli mesec dni. Ker pa ni redna me to nič kaj ne gane.
Pomislila sem na nosečnost, ker po ovulaciji že 4 tedne ni :hudicek: . Vsak dan se mi zdi kot, da bo, ker imam enak obutek v trebuhu in prsi bolijo ko v...
Dva dni mi je zjutraj tak slabo, da hrane ne morem videti, včeraj mi celo cel dan ni bilo za jest.
Največji problem pri vsem tem pa je, da imam občasno enkrat na dan (pa še to ne vsak dan)neki čudn izcedek - enkrat rumen, drugič malo rjavkast, pol malo rdečkast. Še posebej rdeč pa je bil po sexu, ko sem se obrisala. Sem že mislila, da smo sproži m, pol pa nič ni bilo iz tega. Zaradi tega imam slab občutek za imn.
Pri g pa sem bila pred 14 dnevi na brisu in je rekla, da m. kmalu bo al pa sem noseča.
Bomo videli, ko naredim test, bo pol že jasno kaj naprej.

Kak sem zabluzila na dolgo in široko. Danes mi pač ravno je za utrujat ljudi okoli mene, tudi virtualane :)
Pa brez zamere;)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   kupila sem test ;)
22.6.2005 17:04:03   
metka11
Živjo!

Jaz bi na tvojem mestu takoj naredila test, bi vsaj vedela, pri čem sem.
Pa veliko sreče in čimmanj skrbi.

Lp metka11

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   kupila sem test ;)
22.6.2005 17:11:18   
eva1
Ja svaka ti čast, da zdržiš tako dolgo!
Daj naredi test-če ti že tako dolgo zamuja, pol bo itak pokazu pravilno! No sej pomoje bo :modri: !
Pa sporoči!
Kdaj ga pa misliš delat test?

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   kupila sem test ;)
22.6.2005 17:35:22   
Anonimen
Jaz bi na tvojem mestu naredila test. Boš vsaj vedela pri čem si. Pa poročaj, saj veš da smo firbčne.

(odgovor članu bobika)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   kupila sem test ;)
22.6.2005 17:41:18   
Teni_
Ta test sem jaz delala tisti dan, ko bi morala dobit :hudicek:. Sem ga delala popoldan, pa je ravno tako pokazal :roza:. Sem jaz takrat tudi tako čudno gledala, kaj je to za en test, ker še ga nikoli nisem videla, pa so to neki novi.

KAr naredi in javi.

LP,
Mojca:nosecka:

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   kupila sem test ;)
22.6.2005 18:01:32   
Anitka
Punca daj ne delaj nas nestrpne :)-:)-:)-, hitro test v roke in upam, da si nova srečka :nosecka: :miska::miska::miska::miska::miska::miska:

Pa poročaj, ker smo "babe" pač firbčne;)

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   kupila sem test ;)
22.6.2005 18:15:31   
emaa
bobika kar test naredi, pa ne se sekirat zarad izvenmaternične nosečnosti, ne panike zganjat, misliti je treba na najboljše, pa da bosta dve črtici

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   kupila sem test ;)
22.6.2005 19:17:07   
DaisyE
Takoj test delat!!!!! :)

Pri Pušenjaku sem brala, da M nastopi od 14 do 16 dni po ovulaciji. VEDNO IN OBVEZNO!!!!! V nasprotnem primeru, tisto ni bila ovulacija, ali si pa noseča. (Madona sem pametna;););))

Tako da če si ziher, da je bila ovulacija...

Nic cakat (hitro srecko kupit).

P.S. Pardon ker se mi malo mesa, samo izjemno dobre volje sem, ker mam samo se 6 dni do dopusta...

PA JAVI SE, KO BOS NAREDILA TEST

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   kupila sem test ;)
22.6.2005 19:18:21   
cmokec
Čimpreje naredi test, da se boš v primeru nosečnosti lahko takoj odpravila na pregled. tam ti bodo že povedali, kako in kaj. Pri IM pa v jajcevodih zelo zelo boli in krvaviš. Glede na tvoje opisane znake si lahko čisto ena fletna in zdrava nosečka.

Poročaj. :rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   kupila sem test ;)
22.6.2005 20:46:01   
lenika
Kaj je zdaj Bobika, si ženaredila test? Smo že čisto nestrpne.
Bolj boš odlašala, dlje boš nestrpna, zato kar pogumno.

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   kupila sem test ;)
22.6.2005 21:56:54   
Anitka
Bobika kaj je zdaj s tabo, a si delala test??????

:zmeden2::zmeden2::zmeden2::zmeden2:

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   kupila sem test ;)
22.6.2005 22:16:52   
bobika
Ej punce ste me prepričala, pa sem kr boljše volje. Sem se malo zamotla s šopingom, tak da me en čas ni blo tu gor.
Pa me še vedno panika grabi, glede testa. Ne vem, zakaj?
Bom pa na žalost počakala še kakšen dan ali dva. Ker v primeru + testa, ne bi rada mojega :love: preveč razveselila, ker ma jutri in v petek v službi pomembno nalogo oz. gre na službeno potovanje in ga dva ni ne bo. Pa ne bi rada ( v primeru :roza:)veselja doživljala sama.Sem se prav odločila? :)Vam pa hitro javim ko bo kaj novega.
Sedaj pa grem spančkat in lahko nočko vsem, ki še ne spite:zaspan:

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   kupila sem test ;)
22.6.2005 22:20:46   
Anitka
Punca ala ti vera, da zdržiš :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: , jaz že ne bi ;);););););)

:miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   kupila sem test ;)
23.6.2005 8:40:34   
Špelka
Ma bobika, ti si noseča in po mojem ni nč narobe s tabo, nobena IMN, nč. Čv redu in zdrava nosečka si! Zato čimprej polulaj tist test, povej dragemu in nam in uživaj v nosečnosti!!! :bravo::bravo::bravo:

LP, Špela

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   kupila sem test ;)
23.6.2005 10:45:48   
bobika
Ne vem, če je res vse tak o.k. Tak dolgo sem čakala s tem testom, da bo menda vsak čas pricurila ta :hudicek: Včeraj zvečer sem dobila tako rjavo sluz kot pred menstruacijo. Nažalost verjetno nič ne bo :modri::roza:. Bom pa v nasprotnem primer naredila test jutri popoldan. :bravo:
Upam, da mi bo uspelo.

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   kupila sem test ;)
24.6.2005 7:45:18   
Špelka
Bobika, jest ti svetujem, da če maš drgač redne M da nardiš test! Lahko da si noseča in da maš izcedek, kukr toooliko punc na prvič noseča! Mogoč je tvoj pikec ogrožen in bi se dalo še kej rešit, tko pa če ne veš, se lahko stvari poslabšajo!!! :zmeden:

Ne vem no, jest bi na tvojem mestu nardila test in vsaj vedla pri čem sem - a je to M al izcedek v nosečnosti!

Srečno!!!! :miska::miska::miska:

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   kupila sem test ;)
24.6.2005 8:03:23   
DaisyE
Bobika, danes popoldne bo test, a ne?

Sporoči, kaj se bo pokazalo! Jaz ti želim vse kar si sama želiš. Drži se in sporoči.

LP

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   kupila sem test ;)
24.6.2005 9:59:58   
bobika
Ja danes bo dan d. Takoj, ko pride :love: domov bomo šli lulat

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   kupila sem test ;)
24.6.2005 10:25:22   
Špelka
Ej, a pol dons unga izcedka ni več in a maš drgč redne M? :zmeden: Matr sem firbčna, ne? Sam zato, kukr sme tko nasvdušla s tem, da s lahko tko flegma in tolk dolg čakla, zdej me pa zanima, kva bo! :)-:)-:)-:)-:)-

Držim ti pesti. :miska::miska::miska::miska: Kdaj pa bo ta lularski dogodek? :)-:)-

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   kupila sem test ;)
24.6.2005 10:31:11   
enaena
:miska::miska::miska:
držim pestke za :modri::roza:

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   kupila sem test ;)
24.6.2005 11:59:00   
bobika
Špelka, menstruacije nisem nikoli imela redne, razen ko sem kt jemala. Sedaj pa jih že skoraj dve leti ne jemlem več.
Ker se moj ciklus giblje od 35 -75 dni enkrat celo 122 ne kupujem testov. Vedno, ko sem se odločila, da naslednji teden pa kupim test je m prišla.
Izcedek pa tudi danes še je. Bom javila, ko bo kaj novega. Komaj pa že čakam, da naredim ta test, da ne bom več v ugibanju ali je ali ni.

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   kupila sem test ;)
25.6.2005 7:49:31   
DaisyE
Kako je?
Jaz tako pesti držim, da me že bolijo...

:)-:)-:)-:)-

Dajmo, javi se, saj vseeno kak je rezultat...
Čeprav upamo na najboljše.

LP

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   kupila sem test ;)
25.6.2005 11:12:40   
Anitka
Bobika, kje si? A si delala že test?

:miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 23
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.