bobika
|
Po dolgem času sem se upogumila in zavila v lekarno po test za nosečnost. V pol leta poskušanja sem ga sedaj prvič kupila. Kupiti sem hotela BC, pa ga baje ne dobijo več v lekarno. Ni mi znala povedati če še sploh obstaja. Ponudili so mi nekeka drugega za katerega sem prvič slišala. Imenuje pa se seretec direct. Ima katera kaj iskušenj s tem testom? Ne vem pa kdaj ga bom uporabila, ker me je tak strah. Imam namreč slab občutek glede tega, če bi bila noseča in bi npr imela izvenmaternično n. Tega se tak bojim, da rajše nisem (še) noseča kot, da je to. Mojega dragega sem nameravala presenetiti, če bi bil test :modri:, sedaj pa me preletava ta strah in nevem, če ne boma delala test skupaj. Saj, če ga na lep način presenetim, pa je potem kaj narobe, bo to še večji šok. Kaj mi svetujete? Veliko vas gre test delat še pred izostankom m in takoj po izostanku, jaz pa s tem tako zavlačujem. Po predpisih mi m zaostaja že okoli mesec dni. Ker pa ni redna me to nič kaj ne gane. Pomislila sem na nosečnost, ker po ovulaciji že 4 tedne ni :hudicek: . Vsak dan se mi zdi kot, da bo, ker imam enak obutek v trebuhu in prsi bolijo ko v... Dva dni mi je zjutraj tak slabo, da hrane ne morem videti, včeraj mi celo cel dan ni bilo za jest. Največji problem pri vsem tem pa je, da imam občasno enkrat na dan (pa še to ne vsak dan)neki čudn izcedek - enkrat rumen, drugič malo rjavkast, pol malo rdečkast. Še posebej rdeč pa je bil po sexu, ko sem se obrisala. Sem že mislila, da smo sproži m, pol pa nič ni bilo iz tega. Zaradi tega imam slab občutek za imn. Pri g pa sem bila pred 14 dnevi na brisu in je rekla, da m. kmalu bo al pa sem noseča. Bomo videli, ko naredim test, bo pol že jasno kaj naprej. Kak sem zabluzila na dolgo in široko. Danes mi pač ravno je za utrujat ljudi okoli mene, tudi virtualane :) Pa brez zamere;)
|