|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kup vprasanj
19.11.2005 18:23:55   
Naja30
Lepo pozdravljene.

sem nova user posted image  in s foruma zanositev se pocasi selim sem. imam kup vprasanj za vas izkusene macke. npr. zanima me, kako se steje nosecnost. ce sem imela zadnjo menstro 23.10., v katerem tednu sem? ali to izracuna G?
zanima me, kako dolgo traja spikanje, slabost  ... in kako ste se kaj ve pocutile v prvih tednihuser posted image ?
jaz sem ves dan ko cunja, slabo mi je (bruhala za 1X se nisem), trebuh me boli (od jajcnikov do popka - je to normalno?), ene stvari mi fuuuul smrdijo, na trenutke sem cmerava...

oh, saj sem vesela, da se vse to dogaja in tudi v user posted image  imam veliko opore. ampak saj verjetno je z vsemi tako, da nas je pac dtrah. in fuuul dobro je, da obstaja tale forum. user posted image  user posted image  user posted image user posted image

lep pozdravcek vsem starim, novim in bodocim user posted image .
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kup vprasanj
19.11.2005 18:41:00   
Naja30
aja, pa se to. user posted image   tukaj sem brala, da je izcedek normalen, drugic spet da ni. imam izcedek in danes se mi je zazdelo, da je rahlo, ampak res rahlo rjavkast. je to razlog za paniko?

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.11.2005 19:30:52   
PBJ
Če si imela ZM 23.10 temu prišteješ 7 dni in odšteješ tri mesece. Torej je rok poroda 30.7.2006 in si na koncu 4. tedna.

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 3
19.11.2005 19:34:48   
PBJ
Na koliko dni pa imaš M, da si test tako hitro delala?? 

lp

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 4
19.11.2005 22:17:50   
Jančika_
Pri izračunu trajanja nosečnosti si lahko pomagaš s tem kalkulatorjem (potrebuješ Javo):

http://www.magma.ca/~rgiffen/PregnancyCalculator.html

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 5
20.11.2005 10:54:02   
Anonimen
Za trajanje nosečnosti in PDP si že dobila odgovor.

Špikanje je pri meni trajalo do sredine tretjega meseca (v nožnici, okoli popka), potem je prenehalo, sedaj se pa spet začenja, ker maternica raste (sem v 18. tednu).  Sama slabosti nisem nikoli imela, niti nisem nikoli bruhala, običajno pa slabosti trajajo med 6. in 12-16. tednom, odvisno od nosečnice.
Sama sem se in se še počutim super, razen prve tri mesece sem bila zelo zaspana, vendar je sedaj ta začetna utrujenost minila. Sem in tja me boli v križu, drugače pa nimam nobenih problemov.
Hormoni tudi delujejo, včasih se bi zjokala zaradi kakšne rez brezvezne stvari, spet drugič me zaradi malenkosti popade huda jeza.

Lepo nosečnost želim!

(odgovor članu Naja30)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
20.11.2005 18:20:26   
Naja30
hvala za odgovore. PBJ, M imam na 24 dni, ampak sem ze ves teden prej nekako cutila, da je to user posted image . enostavno drugacni znaki so bili, na trenutke kot da bom dobila M, ampak vseeno drugace.
zakaj se pa zadnji M pristeje 7 dni?

Ankica, kaj pa izcedek?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
20.11.2005 19:34:45   
stuhica
ojla kdaj si pa delala test da ti je že pokazal nosečnost !? Meni pri drugi nosečnpsti ni pokazal ampak šele po zaostanku M in sem prej test delala za brez veeze!?

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 8
20.11.2005 19:44:42   
Naja30
test sem delala en dan ali dva po dnevu, ko bi morala dobiti M. pa sem ze rekla, da se mi je ze kaksen teden zdelo nekaj sumljivo.

(odgovor članu stuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
20.11.2005 19:46:19   
Anonimen
Naja, tako se izračuna predvideni datum poroda-zato se zadnji M prišteje 7 dni.

(odgovor članu stuhica)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
20.11.2005 19:49:04   
Naja30
ja, hvala, saj sem zmedena. sem ze ugotovila. (sem pa tud mal blond) hehe

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
21.11.2005 10:19:58   
malicki
Živjo Naja3,
midve pa sva zelo blizu. Moja zadnja M je bila 22.10., samo jaz sem imela ciklus daljši, na 30 dni.
Jaz se počutim kar ok, občasno me daje slabost, a ne preveč. Čutim tudi špikanje, včasih bolj drugič manj, tudi vrtoglavica me malce daje.

Jutri bom poklicala G in se naročila na 1. pregled. Komaj čakam.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 12
21.11.2005 13:34:48   
Anonimen
Še odgovor glede izcedka:

Izcedek je različen od nosečnice do nosečnice, ene ga sploh nimajo, druge ga imajo malo, tretje spet veliko.
Pri meni je tako, da se količinsko povečuje s trajanjem nosečnosti, čeprav se kakšen dan sploh ne pojavi, kdaj je pa prava poplava user posted image user posted image . Izcedek je tekoč, lepljiv, ponavadi prozoren, včasih tudi bel, zelenkast, rumenkast, odvisno od dneva. Sama kljub občasnim velikim količinam izcedka ne uporabljam vložkov, ker takoj fašem glivice, zato rajši večkrat preoblečem hlačke. Torej izcedek je normalen pojav v nosečnosti, pojavi se lahko že takoj na začetku ali pa pele po nekaj tednih.

(odgovor članu Naja30)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
22.11.2005 17:17:11   
Naja30
hvala za vse odgovore. user posted image

Malicki, res sva blizu. kako lepo! user posted image   torej bos rodila en dan pred mano, hehe. kdaj imas 1.pregled? jaz 12.12. komaj cakam, da vidim mojo malo user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
23.11.2005 9:07:50   
malicki
Jaz imam pregled šele 21.12, čez dolge 4 tedne. Sem upala da bo malce prej.

Uživaj v user posted image , se najdeva med julijkami user posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 15
23.11.2005 9:51:14   
anja 26
Pozdravček Naja3,user posted image

Zgleda, da bova rodila na isti dan user posted image  , moja zadnja M je bila 23.10. (Ciklus sem imela ponavadi na 26-29 dni). Pregleda še nimam, ker se sestri zdi še prekmalu, da bi me naročila pokličem ponovno v petek.

Kar se pa tiče rjavega izcedka sem ga jaz tudi imela včeraj, ampak samo za vzorec in upam, da se ne več prikaže.

Še enkrat lepo, mirno in predvsem zdravo user posted image

Anja 26user posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?