|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kup vprašanj
9.4.2005 18:31:37   
inara
zanima me kateri termometer za merjenje telesne temperature ste kupile za vaše:duda:-kje in koliko ste zanj odštele?Zdaj so baje moderni kar tisti, ki jih daš v ušeska in v minutki pokažejo temperaturo-koliko kaj stanejo?

za tiste, ki nimate sterilizatorja kako pogosto prekuhavate flaške in ali se prekuhava tudi cuclje in dudice?

Kje ste kaj kupile posteljnino za vaše:duda: in koliko ste kaj odštele?

Katero kremo za bradavice ste si nabavile?

Lep pozdrav v pričakovanju vaših odgovorov

Inara in njen :duda:

Neposredna povezava do sporočila: 1
   kup vprašanj
9.4.2005 18:47:42   
puncica
Mi imamo ušesnega omrion al neki, pa smo ful nezadovoljni smo ga pa kupl v lekarni cena je bila 11 tisoč. Še vedno prisegam na živosrebrnega in to merjeno v ritki. Drugače pa so vredu tudi digitalni z mehko konico, čeprav tega nimamo.

Ne prekuhavamo dud in cuclov, pa tud stekleničk ne, sem jih na začetku enih parkrat, pa so ratal ful od vodnega kamna, tako da zdej jih sam umivam s čistilm na roke v pomivalca jih ne dam.

Postelnino smo dobili, nismo nabavljal

Kreme za bradavice nisem imela, samo bepanten, ki je baje super tudi za vneto ritko

LP

(odgovor članu inara)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   kup vprašanj
9.4.2005 18:56:07   
total
No takole:termometer imama od Brevija,pritisneš na čelo in pokaže,okoli 13.000sit,prekuhavam 1x na teden ,postelnjino sem kupila v Pikapolonici in sem dala 21.000sit,kremo sem imela Lanolin,ta boljša..
še kaj te zanima:zmeden:

Lp:sloncek:

(odgovor članu inara)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   kup vprašanj
9.4.2005 19:16:00   
Anonimen
Termometer imam Brevi v Media Marktu sem dala 45evrov,potem za bradavice imam Multi-mam lanolin cca. 1700sit,posteljnino sem dobila, eno bo mi zasila teta:bravo:, prekuhavala bom pa le nove stvari -drugace pa nebomo pretiravali:)

Lp, nina:nosecka:

(odgovor članu inara)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   kup vprašanj
9.4.2005 19:46:22   
babylove
Termometer: digitalni z gibljivo konico za 3€ in digitalni na dudi za 15€. Oba sta točna.

Stekleničko, v kateri je bilo mleko, bi se naj prekuhalo po vsaki uporabi vključno s cucljem, po možnosti razstavljeno. To pa zato, ker se po mleku naredijo neke bakterije ali kaj vem kaj. Za dudice in flaške od čaja pa ni potrebno pretiravat s prekuhavanjem.

Krema za bradavice - čisti lanolin, ampak sem samo tester porabila, mi je bilo dovolj. Pa antiseptik v spreju sem tudi imela. Poskusi nabavit takšne stvari, ki jih ni treba spirat pred dojenjem.

(odgovor članu inara)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   kup vprašanj
9.4.2005 20:58:32   
Taša
Mi imamo čisto navaden "živosrbrni" termometer in jaz Maši merim vročino v ritki...
Jaz imam samo stekleničko za čaj ( še dojim) to prekuham enkrat na teden...
Posteljnino imam še od prve hčerke (eno sem dobila v paketu, eno sem kupila na Madžarskem) sta obe še čisto OK, tako da jo sedaj za Mašo sploh nisem kupovala...
Jaz sem si sicer nabavila kremo Bepanthen, v bolnici pa so mi dali in sem si mazala z lanolinom.. Mi je bil bolj všeč ker ni bilo treba spirat....

(odgovor članu inara)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   kup vprašanj
9.4.2005 21:46:17   
Anonimen
Edini točen termometer je navaden, živosrebren. Imamo tudi digitalnega in brezkontaktnega ampak sta en šid.

Stekleničke in cuclje, pa tudi pokrovčke, prekuhavam po vsaki uporabi. Dudice sem kupila take, ki imajo pokrovček, po uporabi jih zaprem, vsakih nekaj dni pa tudi steriliziram.

Posteljnino sem kupila v Ikei, cene ne vem več, ampak ni bila draga.

Dojila sem samo dva meseca, kupila sem kremo Multimam (čisti lanolin), vendar se je bolj obnesla kapljica ali dve mleka, razmazana po bradavici.

(odgovor članu inara)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   kup vprašanj
9.4.2005 22:25:29   
Anonimen
Termometer navadni digitalni - 1.400 SIT.
Stekleničke in dude sem prekuhala, ko so bile nove, potem pa še kakšne trikrat.
Posteljnine sem nekaj sama naredila, nekaj dobila, dve pa kupila, eno v Toysu, skupaj z baldahinom, eno pa v eni levi trgovini ful poceni. So pa različne dimenzije glede na zimsko in letno odejo.
Kreme za bradavice nisem imela, pa tudi nisem dojila.

(odgovor članu inara)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   kup vprašanj
9.4.2005 22:28:07   
tania
Mi imamo digitalni termometer za v uho od Omrion(al neki takega) kupljen v lekarni, mislim da za ene 11.000 sit.
Glede steriliziranja imam sterilizator, uporabljala pa sem ga ene 4 mesece.
Posteljnino mi je kupila mama v Italiji, stala pa je 130 EUR.
Kremo pa sem uporabljala Lanolin Multimam, ne vem več koliko je stala, ampak res ful dobra. Glede na to, da na začetku sem imela fuuuullll razpokane bradavice(tudi krvavele so mi) mi je res pomagala.
Pozdravček:sloncek::sloncek::sloncek:

(odgovor članu inara)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   kup vprašanj
9.4.2005 22:32:54   
polona2
Termometer imamo digitalni, kupljen v lekarni, stal je okrog 2.000 sit,
prekuhavala sem vse, dude, cuclje in stekleničke, 1x na teden, stekleničke so se prale v pomivalcu, vse pa sem vsakodnevno po uporabi oprala pod tekočo vrelo vodo,
posteljnino smo vso nabavili v Ikei, 5-delni komplet 15 Eurov, drugi, tudi 5-delni 13 Eurov, je bila ravno akcija,
za bradavice sem imela Bepanthen,
lep pozdrav tudi tebi in :duda:!

(odgovor članu inara)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   kup vprašanj
10.4.2005 14:41:54   
Olivija
termometer - navaden, merimo pod pazduho. Te za uho je folk preveč kritiziral, mogoče si bom opa umislili kakšnega digitalnega.

prekuhavanje - ob nakupu, potem samo še sem in tja - ne verjamem, da je pogosto prekuhavanje lahko koristno, kako naj si pa otrok zgradi imunski sistem (je pa to pač odvisno od vsakega posameznika)? Uporabljala sva steklene stekleničke (Nuk), ki se lepo operejo, poleg tega pa tamala živi skupaj s psom in mačkom. Rezultat je sledeči, nima nobenih alergij, do zdaj je imela dvakrat virozo (stara je pa 2 leti).

Bradaivice- če se prav spomnim Bepanten

LP

Olivija ;)

(odgovor članu inara)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   kup vprašanj
10.4.2005 15:11:43   
kimi
Jaz uporavljam za mojega malčka kar domači termometer. Če ne gre pod pazduho potem pa v ritko. So naju že v porodnišnici naučili meriti pod pazduho. So pač rekli da digitalni niso zanesljivi in priporočajo navadne.

Vse sem prekuhavala enkrat na dan ko je bil majhen. Sedaj pri 11 mesecih pa dobro operem vljijem v flaško vročo vodo ter pretresem enkrat na mesec pa prekuham.

Posteljnina v baby centru-rjuha, prevleka za kovter ter odejo je bilo okoli 5000 sit samo so mi bili všeč motivi pa dobra kvaliteta je.

Nobene kreme so rekli ko si nehaš mleko črpati ga malo na koncu namažeš po bradavičkah. Meni je zelo pomagalo.

čao-čao:rozica:

(odgovor članu inara)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
FOTO: Čudež poroda ujet na fotografiji
photo
Veliko žensk ni ravno navdušenih nad tem, da bi jih fotografirali gole in to še med tako intimnim trenutkom kot je porod...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.