|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kup vprašanj
29.8.2006 7:35:37   
ancka1
Najprej vsem lep pozdrav! Ker sem čisto "sveža" nosečka mi po glavi roji nešeto vprašanj. Nisem kak panik, da ne bo pomote. user posted image
Ali me lahko katera vseeno pomiri glede bolečine (špikanja) v spodnjem levem delu trebuha (že skoraj pri mehurju). Ko bi morala dobiti user posted image , sem imela tipične PMS znake(šraufanje v jajčnikih), tole špikanje po 10-ih dneh, ki se je pojavilo včeraj me pa malo bega. Zadnjo M sem imela pa 25.7.
Saj vem, da je pametovat težko na tako vprašanje, morda samo kakšna potrditev, da to ni nič posebnega user posted image .
Hvala in lep začetek dneva.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kup vprašanj
29.8.2006 7:40:47   
Anonimen
To ni nič posebnega. user posted image

Če pa vseeno špika preveč ali pa predolgo, se pa pojdi pokazat svojemu ginekologu. Zihr je zihr. user posted image

(odgovor članu ancka1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
29.8.2006 8:33:14   
Naja30
Tega špikanja se kar navadi, vsaj do 20t cca je kar nadležno, ker se maternične vezi širijo. Tako da brez panike. Sicer pa omeni to G na pregledu.

Pa čestitke, seveda za user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
29.8.2006 11:13:04   
Anonimen
Tudi jaz sem to imela. Spikanje v trebuhu, bolecine ob kihanju, potem pridejo pocasi bolecine v krizu, pa krci v nogah, pa bolecine v sramni kosti, pa zgaga, pa ... male radosti povsem normalne nosecnosti user posted image

Se vedno pa velja, da ce postanejo bolecine prehude, predolgo trajajo,... se ne skodi posvetovati z zdravnikom.

(odgovor članu Naja30)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
29.8.2006 14:58:05   
vanč
Mene je od izostanka menstruacije pa do 3.meseca nosečnosti fajn špikalo, pa še rahle krče v maternici sem čutila,pa bolečine v križu,... in je bilo vse uredu. Maternica in telo se je začelo pripravljati na user posted image . Ti pa vseeno svetujem ,da na pregledu poveš ginekologu, ker potem malček bolj pozorno pregleda.

vanč

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
29.8.2006 16:37:49   
mtina
To špikanje je normalno. Proti koncu nosečnosti ga je še vedno več.

Nič ni narobe, če "bolečina" prime in popusti. težava je, če traja dalj časa in ne popušča.

LP

Sonce!!!

(odgovor članu vanč)
Neposredna povezava do sporočila: 6
29.8.2006 23:06:00   
ancka1
Punce hvala vam za odgovore. Po navadi mi dnevi tako bežijo, sedaj se mi pa tako vleče do prvega pregleda (imam ga 20.9). Potem je bolje, da res malo odmislim tole špikanje, saj res ni ves čas prisotno. Prime pa mine. user posted image
Še dobro, da imamo RR. user posted image

LP user posted image

(odgovor članu mtina)
Neposredna povezava do sporočila: 7
30.8.2006 0:35:37   
frrrr
dobrodošla na forumu!

kot so ti že punce povedale je to špikanje priprava telesa na nosečnost... maternica se širi...
če se bo pojavilo večkrat, v hujši obliki in ne bo prenehalo, le pokliči G in se dogovori za termin... drugače pa le počakaj na prvi pregled... če te kaj tolaži, se potem zdijo dnevi med pregledi krajši user posted image

lepo nosečnost!

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?