|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kup tezav-na pomoc
20.9.2007 12:14:54   
lik
Sem v 16 tednu nosecnosti.Vceraj sem bila zadnjic na pregledu pri dr.Strazarjevi,drug teden pa imam ze posvetovalnico pri dr.Rantovi.KONCNO!!!V glavnem me srbi spolovilo,imam izcedek,ki je lepljiv in rumenkast,poleg vsega so spolni odnosi zelo boleci in sem jih cisto prekinila takoj ko sem opazila nekaj kapljic krvi.Za strazarco je itak vse normalno,moja splosna zdravnica pa pravi,da je lahko vnetja,nepravilna lega posteljica ali pa kaj drugega.Ko me je vprasala za ultrazvok in ko sem ji povedala,da sem ga imela samo v 6. tednu nosecnosti,se je samo za glavo prijela.Zraven vsega pa imam se pogoste napade migrene,tudi skupaj sem ze padla,veckrat se mi vrti,ce predolgo stojim me obisce nenadna slabost.Noro in grozno.Ostajam na bolniski ze tretji teden,bomo pa videli kako naprej ,ker bo treba na komisijo.Mocno upam,da je dr.Rantova bolj poslusna.Punce,kaj pa vase izkusnje glede taksnih simptomov in Rantove??
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kup tezav-na pomoc
20.9.2007 12:21:38   
Nika v službi
Rantove ne poznam, v nosečnosti sama posebnih težav nisem imela, ampak tole tvoje srbenje in izcedek mi ni všeč. Mi diši po glivicah. Pojdi čimprej na pregled h kakemu G, ne čakaj še en teden. Tudi za vrtoglavice povej, a si prepričana, da je migrena? Se ti je to dogajalo že prej ali samo sedaj med nosečnostjo? Kako je pa s pritiskom? In izvidi krvi, vode - vse o.k.?

Za glavobole kakih posebnih tablet med nosečnostjo ni - razen Lekadolov. Se ne spomnim več, koliko max. na dan jih lahko pogoltneš. Za glavobol pomaga tudi svež limonin sok ali pa masaža senc z Oljem 31 (Just)...

Do rahlega krvavenja lahko pride po odnosu, sploh če imaš občutljiv maternični vrat (to se je pri meni tudi dogajalo), vendar pa načeloma odnos ne bi smel biti boleč. Nekaj ni v redu tukaj. Jaz bi absolutno šla še po drugo mnenje, samoplačniško. Takoj.

(odgovor članu lik)
Neposredna povezava do sporočila: 2
20.9.2007 12:31:11   
eva78
Glede simptomov ti lahko povem,da se tudi jaz vsake toliko spopadam s podobnimi težavami že od začetka. Zdaj sem v 15.tednu. Ta rumeni izcedek je pri meni pomenil glivično vnetje,ki je že bilo tako močno,da me je pekel mehur. Po uporabi svečk Gyno daktarin je zaenkrat ok. Spolnih odnosov pa nimam, ker mi zaenkrat ne paše in me tudi peče. Tudi to bi lahko bilo od vnetja. Ultrazvok sem imela do sedaj 2x (6.,8.teden) + nuhalno v 13.tednu, niti enkrat pa tega navadnega pregleda, razen kar me je pogledala s tem račjim kljunom.

(odgovor članu lik)
Neposredna povezava do sporočila: 3
20.9.2007 13:17:18   
lik
Hemoglobina imam 149,voda je v redu,pritisk je vedno okrog 120/60,imam pa vedno pogosteje bolecine v spodnjem delu trebuha.Ko pocepnem ali pa ko grem na veliko potrebo pa imam obcutek,da mi bo nekaj ven padlo,grozno dol pritiska.Nika,imas podobne tezave?

(odgovor članu eva78)
Neposredna povezava do sporočila: 4
20.9.2007 13:49:17   
Nenya
Lik, nočem neki staršit, a jest sem bila tud njena pacientka on povem ti pejd k drugi gin.
Pri Stražarjevi je tko, če je vse ok, je ona super, če se pa zaplete pa ni ok, predolgo odlaša.

Kakršnakoli vnetja je med nosečnostjo treba resno vzet. Glede krvi ni tak problem (jaz sem tudi med 1. nos 1x pa je bilo vse ok), če je ni bilo preveč, če maš suho nožnico je lahko tud odrgnina od spolnega odnosa zakrvavela, če je bilo sam par kapljic.

Poklič v Kranj ali Šk Loko, jim razlož kaj in kako in sem prepričana da boš dobila datum. Če ti ni težko hodit v Lj in si še študentka ti priporočam dr Novakovo iz Zdravstvenega doma za študente.

Čimlepšo nosečnost ti želim!

Ever stopped to think ...
then forgot to start again?

(odgovor članu lik)
Neposredna povezava do sporočila: 5
20.9.2007 14:14:54   
lik
Nenya!Saj vem kako pa kaj je s strazarjevo.Vodila je mojo prvo nosecnost,ampak nisem imela nikakrsnih tezav.Sedaj ko jih pa imam je pa cisto neposlusna zanje.Dogovorjena sem ze z dr.Rantovo v Kranju,ampak ne vem ce je varno cakat do naslednjega cetrtka.

(odgovor članu Nenya)
Neposredna povezava do sporočila: 6
20.9.2007 14:47:31   
Anonimen
Jaz ti svetujem, da se greš čimprej pokazat, dr. Rantove ne poznam, poznam pa dr. Igličarjevo(ZD-Šk.loka) in je zelo fajn.

(odgovor članu lik)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
20.9.2007 15:31:01   
dmavrel
Tudi jaz ti svetujem, da pojdi čim prej h kateremu drugemu g.!!! Jaz bi šla kar eno popoldne k dežurnemu zdravniku in tam povedala za bolečine. Ker te on ne more pragledati te bo sigurno napotil v bolnišnico na pregled. Tako boš dobila napotnico in šla h drugemu g., ki te bo vredu pregledal in ti bo povedal kako in kaj.
Si moreš pa res zrihtat nekje enega drugega g., ker se s tem ni za igrati ( z glivicami, krvavimi izcedki in bolečinami ).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......