|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kuhinsko korito
22.6.2008 6:40:56   
anju
prosim za kakšen link (in trgovino) o koritih. meni vrže večinoma alveus. ta se mi zdijo precej plitka. rada bi tam nekje 20cm globine, okroglega, brez odcejevalnika. omarica 50cm.

< Sporočilo je popravil anju -- 22.6.2008 6:41:44 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kuhinsko korito
22.6.2008 9:20:58   
robinzon
Tukaj jih je nekaj, težko pa boš našla tako globokega. Pri koritih se en cm velik pozna. Sem šla merit blancota, k se mi zdi kar dost globok napram prejšnemu koritu, pa je 17,5 cm. Bolje je imet zraven pipo na tuš za večje stvari.

http://www.ideo.si/?kat=317&trg=&cenasort=&0=okroglo&1=

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 2
22.6.2008 12:39:46   
Anonimen
Poglej še Blanko in Franke.

(odgovor članu robinzon)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
22.6.2008 12:49:46   
Anonimen
Jaz imam alveus, okroglega brez odcejalnika, mat izvedba in sem ga šla zdej prou merit. Je 19cm globok.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
23.6.2008 6:45:46   
anju
tu v njihovem katalogu
http://www.alveus.si/index.php?menu_item=Pomivalniki
ga ne najdem, razen tega
http://www.alveus.si/index.php?menu_item=VsadniPomivalniki&l=3&gr=12&p=82&l=3&gr=34&p=308
samo mi material in barva nistauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
23.6.2008 18:50:55   
Anonimen
Moje je okroglo:
user posted image

Nimajo vse v katalogu. Če želiš grem lahko pogledat če ga še imajo, al pa pač takega kot si ti želiš.

(odgovor članu anju)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
24.6.2008 4:51:15   
anju
tvoj je tale
http://www.alveus.si/index.php?menu_item=VsadniPomivalniki&l=3&gr=13&p=86
sem ga šla pogledat v živo, ampak me ni povsem prepričal...

v bistvu že malo kompliciram...

hvala punce za odgovore.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

ivf
mišaaa

po katerem postopku IVF ste zanosile?

1 (77%)

2 (7%)

3 (5%)

4 (3%)

5 (2%)

6 (6%)

Število vseh glasov: 465

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!