|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kuhinjske krpe - spužve
17.9.2009 8:50:20   
m_m

A še obstajajo dobre kuhinjske krpe - spužve user posted image
Katerokoli kupim, ali je po parih dneh vsa sluzasta, ali smrdi, ali razpada...
Niti Vileda ni več to kar je bila včasih.
Uporabljam jo pa samo za brisanje mize.
Kaj pa imate ve?
user posted image

* Čas je najboljši učitelj, a kaj ko na koncu ubije vse svoje učence.
* * Ni bogat tisti, ki ima največ, ampak tisti, ki najmanj potrebuje.
* * * Če mislite, da zmorete ali da nečesa ne zmorete, imate v obeh primerih prav.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kuhinjske krpe - spužve
17.9.2009 8:54:21   
Jančika_
Že kar nekaj časa porabljam samo mikro krpice, prej sem pa kupovala tele spužvaste, ampak obvezno antibakterijske, vseeno, od katere firme. Ponavadi so zdržale kar dolgo.

(odgovor članu m_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.9.2009 9:07:11   
špelin@
Uporabljam klasične ("spužvaste") krpe. Redno jih perem na več kot 60 st. C skupaj z belim perilo in nikoli ne smrdijo. Stran jo fliknem, ko začne razpadat user posted image

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.9.2009 9:32:31   
Hope2
Tega sploh ne uporabljam in se skoz sprašujem kdo sploh to kupi, glede na sluzasto in smrdljivo stanje po 1 tednu

Uporabim mikro krpo ali pa eno cunjo iz mullerja, ki ju fliknem v stroj

< Sporočilo je popravil Hope2 -- 17.9.2009 9:33:06 >

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.9.2009 9:42:04   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Hope2

Tega sploh ne uporabljam in se skoz sprašujem kdo sploh to kupi, glede na sluzasto in smrdljivo stanje po 1 tednu

Tudi gobaste krpe se lahko perejo v stroju user posted image

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 5
17.9.2009 11:12:05   
kasso
Tudi jaz uporabljam samo mikro krpe.
Nisem pa vedela, da se te spužvaste perejo v pralnem strojuuser posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 6
17.9.2009 21:17:22   
frufru
jaz ponavadi razrežem tisto cunjo za po tleh pomivat iz bombaža. Je fajn, pa v pralni stroj jo flikneš in je spet OK

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 7
17.9.2009 23:16:01   
barika

IZVIRNO SPOROČILO: Hope2

mami uporablja neke "cote", pa se mi prav gravža to v roke prijet, ker ni "ta spužvasta"user posted image user posted image , drugače jih pa tudi jaz kdaj pa kdaj operem ... trenutno imam hoferjeve in so ful trde po parih uporabah, vileda eko ali bio ali kaj so, pa tudi niso fajne.

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   [Brisano sporočilo]
17.9.2009 23:38:18   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu barika)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
20.9.2009 14:28:32   
Naty*Taja
Jaz imam stekleno mizo in mizo kr s steleksom in bombažno krpo obrišem. Tistele imam pa tudi jaz pa res ta vrag tak sluzast rata. Je pa res mogoče boljša ta mikrofibra. se tudi lažje ožme.

MONTIGNAC

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 10
20.9.2009 17:34:42   
Zanica
je pa razlika v kvaliteti če kupiš tiste iz hoferja, manj časa trajajo. Jaz jih tudi operem v pralnem stroju na 60% z ostalim perilom. Pa trajajo dosti časa. če jih nočete dat v pralni stroj, jih namočite v domestos razredčen z vodo na uro-dve, in potem so spet kot nove.

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 11
20.9.2009 20:30:36   
tweety83
Finta teh viled je v tem da mora obvezno biti po uporabi fajn ožeta,ker drugače ti po enem dnevu zasmrdi. Moj je ponavadi strokovnjak za neožemanje teh krp.....moški....
Jaz sem en čas kupovala polovične vilede, sedaj pa kr ta velike kupim-niso mi pa všeč od Banexa,ker že imajo nekaj vsebi da se penijo in je nikakor ne moreš sprati. 

(odgovor članu Zanica)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?