Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kuhinjske krpe - spužve 17.9.2009 8:54:21
|
|
|
|
Jančika_
|
Že kar nekaj časa porabljam samo mikro krpice, prej sem pa kupovala tele spužvaste, ampak obvezno antibakterijske, vseeno, od katere firme. Ponavadi so zdržale kar dolgo.
|
|
|
|
RE: kuhinjske krpe - spužve 17.9.2009 9:07:11
|
|
|
|
špelin@
|
Uporabljam klasične ("spužvaste") krpe. Redno jih perem na več kot 60 st. C skupaj z belim perilo in nikoli ne smrdijo. Stran jo fliknem, ko začne razpadat
|
|
|
|
RE: kuhinjske krpe - spužve 17.9.2009 9:32:31
|
|
|
|
Hope2
|
Tega sploh ne uporabljam in se skoz sprašujem kdo sploh to kupi, glede na sluzasto in smrdljivo stanje po 1 tednu Uporabim mikro krpo ali pa eno cunjo iz mullerja, ki ju fliknem v stroj
< Sporočilo je popravil Hope2 -- 17.9.2009 9:33:06 >
|
|
|
|
RE: kuhinjske krpe - spužve 17.9.2009 9:42:04
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Hope2 Tega sploh ne uporabljam in se skoz sprašujem kdo sploh to kupi, glede na sluzasto in smrdljivo stanje po 1 tednu Uporabim mikro krpo ali pa eno cunjo iz mullerja, ki ju fliknem v stroj Tudi gobaste krpe se lahko perejo v stroju
|
|
|
|
RE: kuhinjske krpe - spužve 17.9.2009 11:12:05
|
|
|
|
kasso
|
Tudi jaz uporabljam samo mikro krpe. Nisem pa vedela, da se te spužvaste perejo v pralnem stroju
|
|
|
|
RE: kuhinjske krpe - spužve 17.9.2009 21:17:22
|
|
|
|
frufru
|
jaz ponavadi razrežem tisto cunjo za po tleh pomivat iz bombaža. Je fajn, pa v pralni stroj jo flikneš in je spet OK
|
|
|
|
RE: kuhinjske krpe - spužve 17.9.2009 23:16:01
|
|
|
|
barika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Hope2 Tega sploh ne uporabljam in se skoz sprašujem kdo sploh to kupi, glede na sluzasto in smrdljivo stanje po 1 tednu Uporabim mikro krpo ali pa eno cunjo iz mullerja, ki ju fliknem v stroj mami uporablja neke "cote", pa se mi prav gravža to v roke prijet, ker ni "ta spužvasta" , drugače jih pa tudi jaz kdaj pa kdaj operem ... trenutno imam hoferjeve in so ful trde po parih uporabah, vileda eko ali bio ali kaj so, pa tudi niso fajne.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 17.9.2009 23:38:18
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: kuhinjske krpe - spužve 20.9.2009 14:28:32
|
|
|
|
Naty*Taja
|
Jaz imam stekleno mizo in mizo kr s steleksom in bombažno krpo obrišem. Tistele imam pa tudi jaz pa res ta vrag tak sluzast rata. Je pa res mogoče boljša ta mikrofibra. se tudi lažje ožme.
|
|
RE: kuhinjske krpe - spužve 20.9.2009 17:34:42
|
|
|
|
Zanica
|
je pa razlika v kvaliteti če kupiš tiste iz hoferja, manj časa trajajo. Jaz jih tudi operem v pralnem stroju na 60% z ostalim perilom. Pa trajajo dosti časa. če jih nočete dat v pralni stroj, jih namočite v domestos razredčen z vodo na uro-dve, in potem so spet kot nove.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?