Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kuhinjska tla pritličju-barva 1.7.2009 14:24:49
|
|
|
|
Hope2
|
Imaš temno in svetlo umazanijo/prah, tak da ti je vse en drek, kako barvo izbrat.Izberi kar ti paše, kar ti je všeč, oz kar je tu bolj pomembno izberi neki kvalitetnega oz en tak material, ki je odporen na praske peska/kamenčkov. Imamo čist bel kamen, temno sive ploščice, temno rjave (umazane, šekaste) in na vseh je videt umazanija ali prah.
|
|
|
|
RE: kuhinjska tla pritličju-barva 1.7.2009 21:09:13
|
|
|
|
Ekaz
|
Jaz bi zagotovo kupila ploščice, ki so imitacija parketa. So podobnih dimenzij, veliko različnih barv, če pa na hitro pogledaš pa sploh ne veš ali je parket ali ploščica. Res so izredno lepe. Izbrala bi srednjo rjavo barvo. Delovalo bo topleje, kot bele ali sive ploščice.
|
|
|
|
RE: kuhinjska tla pritličju-barva 26.7.2009 21:01:48
|
|
|
|
mala zirafa
|
Meni so tudi "lesene" ploščice všeč.
|
|
|
|
RE: kuhinjska tla pritličju-barva 16.8.2009 14:11:59
|
|
|
|
GORMITI
|
ima kdo kakšen link, da vidim te "lesene" ploščice še jaz,kako izgledajo???
|
|
|
|
RE: kuhinjska tla pritličju-barva 18.8.2009 13:58:44
|
|
|
|
Hope2
|
IZVIRNO SPOROČILO: GORMITI ima kdo kakšen link, da vidim te "lesene" ploščice še jaz,kako izgledajo??? Pejdi jih raje pogledat v kako štacuno. Jaz sem jih videla kar nekaj vrst, različnih cenovnih razredov in ni je ploščice, ki bi delovala, kot pravi les. Sem jih tudi hotela imet, ampak na koncu sem si premislila, ravno zato, ker niso niti približek lesu, imam pol raje les, ali pa nekaj čist drugega. Itak pa je stvar okusa
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?