RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: MILLEENA IZVIRNO SPOROČILO: RMRM Millenaa,kakšno barvo pa naj dam steklo? Ena varianta je bla tud, da bi spod dala fototapeto in sicer kavna zrna, sam se bojim, da se bom hitro naveličla Zase vem, da bi po vsej verjetnosti v tem primeru dala zadaj taisto barvo (vanilija) kot so zgornje fronte, predvsem zato, ker je spodaj že spet druga barva. Pa ploščice pod napo. To so sedaj že 4 barve na kupu. Glede iverala zadaj za napo sem skoraj prepričana, da se da dobiti skoraj enak iveral /lešnik, če že ne isti, kot ga imaš spodaj. Preveri pri kakšnem mizarju, ti imajo sedaj toliko enih vzorcev. Kolikor sem zasledila med pogovorom že kakšno leto nazaj, da ti mizarje zelo veliko kupujejo pri uvozniku Starmanu (http://www.starman.si/slo/program/cat/51/id/54/) in ima teh katalogov in vzorcev iverala res OGROMNO. Pa ti iverali niso tolk občutljivi, ni fug... Sem pa videla zadnjič v eni reviji tako zanimivo varianto a'la obloge namesto ploščic. Ob steno (cca. 3 cm stran) je bilo vkomponirano steklo (tukaj po mojem je moralo biti kaljeno). Zadaj za tem steklom je bilo za celo ozadje delovne površine lepo zložene palčke bambusa. Zgledalo je full zanimivo in lepo. Sta avtorja rekla, da ko se bosta naveličala bambusa, bosta le-tega nadomestila z vejicami olkje, ali sivke, belim savcem, ali pa morda tudi z kavnimi zrni . Sam ne vem, kako je to izvedljivo v primeru, če so takoj nad to zadevo viseči kuhinski elementi, ker tam je bilo pač zgoraj brez njih. tole pa mora ful dobro zgledat. Drugače pa hvala za mnenje, si mi dala spet za razmišljat, pa sem že mislila, da zdej pa točno vem kaj bi rada, pa sem očitno spet na začetku . Si nisem mislila da bo z nakupom kuhinje tolk enega s.r........a.Mi za celo bajto ni blo problem, zdej ko se morm pa za kuhno sama odločt, sem pa zmrznila lp