|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kuhanje na pari
7.5.2009 12:18:07   
moyca
ojla
koliko minut za vaše user posted image kuhate zelenjavo na pari?
a uporabljate kakšne posebne posode, ali enostavno improvizirate s cedilom?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kuhanje na pari
7.5.2009 12:36:00   
petrolejka
Živjo!

Zelenjava je na pari zelo hitro kuhana. Ne vem v minutah, je pa hitro. Cca. 10-15 min. Ampak odvisno spet, katero zelenjavo kuhaš. Malo sprobaj in ko je srednje mehko, je dovolj.

Jaz sem v Merkurju kupila tako "kahlico" za kuhanje  na pari. Se odpre kot cvet, tako da se prilagodi na velikost posode. Brezveze kupovati kakšne drage posode. Mislim, da ima Tefal eno tako ultra posodo za na pult in jo vklopiš v vtičnico. Samo nimam dovolj prostora na pultu ali omarici, da jo lahko pospravim. Je pa taka, da lahko več stvari hkrati kuhaš. Na eni plošči zelenjavo, na drugi ribe... Je bila "kahlica" cenejša in ravno tako uporabna.

(odgovor članu moyca)
Neposredna povezava do sporočila: 2
7.5.2009 23:07:20   
Najaa
Jaz imam tudi to "kahlico" za na posodo in je super. Kuham pa približno 20 minut.

(odgovor članu petrolejka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.5.2009 23:13:03   
BUŠICA
jaz sem tudi kuhala na pari (zaradi vitaminov). kupila pa sem manjši lonec v dveh delih. se pa kar hitro skuha, probaš z vilico in to je to. zelenjava pa ni toliko vodena in je boljšega okusa.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
8.5.2009 5:23:13   
Tisana
Imamo posebno "cedilo" za kuhanje na pari (stane par evrov). Čas kuhanja pa je odvisen od zelenjave - trša kot je, večji kot so kosi, dalj časa se kuha. Simpl k pasulj. user posted image

V mladosti zamujenih norosti ne more nadomestiti vsa modrost starosti. (Bertrand Russel)

(odgovor članu BUŠICA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
8.5.2009 7:04:51   
moyca
tnxuser posted image

(odgovor članu Tisana)
Neposredna povezava do sporočila: 6
8.5.2009 21:21:17   
Veselka21
Tisana, kje si kupila to posebno cedilo? Hvala za info!

(odgovor članu Tisana)
Neposredna povezava do sporočila: 7
8.5.2009 21:23:50   
EMILY 3
TISANA   kje pa si kupla toto cedilo???se mi glih ne ne da hodit po trgovinah,po takšni vročini....pa bi te lepo prosla če mi lahk poveš.da sam grem tja in kupim.....ali pa če katrea ve....pa hvala...lp

(odgovor članu moyca)
Neposredna povezava do sporočila: 8
8.5.2009 22:53:42   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: Veselka21

Tisana, kje si kupila to posebno cedilo? Hvala za info!

merkur

(odgovor članu Veselka21)
Neposredna povezava do sporočila: 9
10.5.2009 19:53:20   
Tisana
IZVIRNO SPOROČILO: EMILY 3

TISANA   kje pa si kupla toto cedilo???se mi glih ne ne da hodit po trgovinah,po takšni vročini....pa bi te lepo prosla če mi lahk poveš.da sam grem tja in kupim.....ali pa če katrea ve....pa hvala...lp
 V E'leclerc-u. Sicer sem pa našla tole na netu: KLIKNI    Moram pa reči, da je bil v E'leclercu cenejši (mislim, da okrog 4 evre), samo ga očitno več nimajo.

< Sporočilo je popravil Tisana -- 10.5.2009 19:55:10 >

V mladosti zamujenih norosti ne more nadomestiti vsa modrost starosti. (Bertrand Russel)

(odgovor članu EMILY 3)
Neposredna povezava do sporočila: 10
10.5.2009 21:28:04   
Veselka21
V Mercator tehniki sem ga videla. Bil je ca 6 eurov

(odgovor članu Tisana)
Neposredna povezava do sporočila: 11
10.5.2009 21:53:12   
freha
a je kera kje vidla tako "rešetko" iz bambusa?

(odgovor članu Veselka21)
Neposredna povezava do sporočila: 12
31.5.2009 22:14:37   
julam
jaz tudi kuham na kahlici, cvetačo/brokoli pa kar prosto stoječe v 2cm vode. Če kuham rižoto, narežem zelenjavo kar povrhu in se kuha nad rižem, enako naredim pri omakah. Nekatero zelenjavo (bučke, kolerabico,...) narežem na tanke lističe in so mimo grede mehki. 

(odgovor članu freha)
Neposredna povezava do sporočila: 13
27.6.2009 15:09:35   
sinskaT
IZVIRNO SPOROČILO: freha

a je kera kje vidla tako "rešetko" iz bambusa?

Enkrat sem videla, da jo imajo v Butlersu Supernova -če ima katera kakšne bolj frišne informacije, so me sama ušesa user posted image .

♪♫♪♫♫

(odgovor članu freha)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.