Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kuhalna plošča kombinirana 27.8.2008 7:25:34
|
|
|
|
Drnula
|
Steklokeramične na plin se zelo težko dobi. Jaz sem si jo želela vendar ugotovila, da se iz trga umika, ker se ni obneslo.
|
|
|
|
RE: kuhalna plošča kombinirana 27.8.2008 7:38:57
|
|
|
|
HHH
|
Razmisli o indukcijski. Jaz jo imam in je ne menjam za nič na svetu. Sem super zadovoljna
|
|
|
|
RE: kuhalna plošča kombinirana 27.8.2008 7:50:10
|
|
|
|
bskrle
|
MI imamo plin +indukcija, vendar je plošča kupljena v Gorici
|
|
|
|
RE: kuhalna plošča kombinirana 27.8.2008 8:39:18
|
|
|
|
Dream
|
IZVIRNO SPOROČILO: HHH Razmisli o indukcijski. Jaz jo imam in je ne menjam za nič na svetu. Sem super zadovoljna Se tudi sama podpišem pod tole.
|
|
|
|
RE: kuhalna plošča kombinirana 27.8.2008 9:02:47
|
|
|
|
Andra
|
to je kombinacija plin+steklokeramika, meni je všeč indukcijska je zakon, amoak je pa precej draga
< Sporočilo je popravil Andra -- 27.8.2008 9:05:13 >
|
|
|
|
RE: kuhalna plošča kombinirana 27.8.2008 9:04:52
|
|
|
|
Andra
|
sorry, prej se mi je čisto nekaj drugega prikradlo zraven...
|
|
|
|
RE: kuhalna plošča kombinirana 27.8.2008 9:45:51
|
|
|
|
jagoda77
|
indukcija je zakon ali pa indukcija elektrika plin? nikol več, preveč svinjarije
|
|
|
|
RE: kuhalna plošča kombinirana 27.8.2008 10:34:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Pregledala sem vseh 15 katalogov bele tehnike, ki jih imam doma in kombinacija 4x plin, 2x steklokeramika ne obstaja. Obstaja pri kar nekaj proizvajalcih 90cm kuhališče 5x ali 6x plin na steklokeramični plošči, enaka varianta samo z indukcijo ali samo s klasično steklokeramiko. Mešanih variant ni, razen 60cm 2x plin in 2x steklokeramika ali indukcija. Vse v črni ali antracit barvi. Lahko pa narediš kombinacijo, kot jo je predlagala Pauline, 4x plin na steklokeramiki (60cm) (jih imajo še skoraj vsi proizvajalci) in 2x indukcija ali klasična steklokeramika (30cm - t.i. domino) ali trikrat domino varianta po 30 cm: 2x plin, 2x steklokeramika/indukcija, 2x plin.
|
|
|
|
RE: kuhalna plošča kombinirana 27.8.2008 10:35:49
|
|
|
|
AKP
|
Sama imam steklokeramično ploščo, ki ima štiri pline in je sedaj v uporabi pet let in mi sploh ni več simpatična. Naslednja bo 100% indukcijska, ker se da dosti lepše ščistit, kot pa moja. Vedno ostane kaj v robovih okoli gorilnikov. Je pa res, da takrat nisem imela toliko denarja , da bi si lahko kupila samo električno steklokeramično ploščo.
|
|
|
|
RE: kuhalna plošča kombinirana 27.8.2008 10:52:02
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz jo imam. Beda za pucat. Fajn za kuhat. Premišljam o tem da jo menjam za indukcijsko. Stara je pa 3 leta. Se pa dobijo dost simpl. Evo: http://www.gaa.si/iskalnik/
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 27.8.2008 11:16:45
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: kuhalna plošča kombinirana 27.8.2008 12:35:47
|
|
|
|
Eca
|
Tudi sama sem bila zaprisežena na plin....bljek od kar imam indukcijo. Indukcijski štedilnik je res bomba....porabi malo elektrike za kuhanje, vse hitreje skuha kot plin in čisti se zelo enostavno. Toplo priporočam vsakomur. Glede velikosti 4+2 A vas je veliko pri hiši, da rabite toliko delovnih plošč? Jaz za 4 člansko družino z 4 ploščami prav lepo shajam, pa bi nas lahko bilo tudi 5 ali 6. Kot je že ena pred mano predlagala (mislim da Ankica) si lahko omisliš 2 plin, 2 elektrika in 2 indukcija.....no, jaz bi elektriko vrgla ven in rekla, da vzami raje žar ploščo , se dobi v enaki velikosti kot 2 plin. Sem pa tole videla v enem starem katalogu od Ikeje. Vse naštete stvari imajo tudi tam, firma pa je Whirlpool. Cen ne vem, najbolje da pogledaš na njihovih spletnih straneh. Verejtno imajo tudi slike, da si boš lažje predstavljala. Moj nasvet: samo indukcija brez ostale "navlake" (plin ali klasična elektrika). Lp, Eca
|
|
RE: kuhalna plošča kombinirana 29.8.2008 9:42:56
|
|
|
|
sonchek
|
IZVIRNO SPOROČILO: jagoda77 indukcija je zakon ali pa indukcija elektrika plin? nikol več, preveč svinjarije se strinjam
|
|
RE: kuhalna plošča kombinirana 29.8.2008 20:45:11
|
|
|
|
kokoska007
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonchek IZVIRNO SPOROČILO: jagoda77 indukcija je zakon ali pa indukcija elektrika plin? nikol več, preveč svinjarije se strinjam imam občutek, da je vsem važno kako se puca in ne kako se kuha.
|
|
|
|
RE: kuhalna plošča kombinirana 29.8.2008 21:04:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Kuha se pa sploh odlično . Še posebej, če spredaj stoji dober kuhar.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?