|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kt in možnost zanositve
3.2.2009 12:21:27   
Anonimen
imam eno vprašanje glede kt...sej vem da mi ne morete poveat če sm noseča, me pa zanima če imate kakšne izkušnje v zvezi s tem.
zaradi spleta nesrečnih okoliščin nism pojedla prvih treh kt v škatlici - torej sm nrdila ubistvu 10 dnevni premor. četrto sm potem pojedla, tisti dan pa sm imela tudi spolne odnose, vendar ni prišlo do izliva v nožnico. po tem sm imela nekakšne bolečine v sp.delu trebuha. sedaj, kakšnih 14 dni za tem me prsi bolijo na dotik, bradavičke so občutljive (ena bolj kot druga). naslednjo m naj bi imela okoli 16.2.
a mislite da je možno, na sem user posted image ?
a se je kateri že zgoilo kaj podobnega?
je katera zanosila klub kt?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kt in možnost zanositve
3.2.2009 12:24:28   
Felicita
ja, je možno, da si noseča... počakej do 16. pa potem naredi test.

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
3.2.2009 12:41:55   
ursap
naredi test in nam sporoči rezultat. zanima pa me, ali sedaj še jemlješ tablete ali si jih nehala (ko si opazila znake)?

(odgovor članu Felicita)
Neposredna povezava do sporočila: 3
3.2.2009 12:43:52   
Anonimen
jih še jemljem... user posted image

(odgovor članu ursap)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
3.2.2009 12:51:06   
ursap
zdi se mi čudno, da imaš znake kljub temu da ni prišlo do izliva v nožnico in da še vedno jemlješ tablete. je pa res, da je tudi predsemenska tekočina lahko plodna. na voljo imaš viola test, ki ga lahko kupiš v mullerju. je pa to test za ugotavljanje zgodnje nosečnosti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
3.2.2009 12:54:53   
mika
 Ne ni nujno, da si  noseča. Jaz imam točno takšne znake sedaj 14 dni po M in jem redno kt.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
3.2.2009 12:57:05   
Anonimen
prezgodej se mi zdi za test...
v navodilih piše da ga lahko delaš šele 19. dan po so.
še malo bom počakala, pol bom pa probala...
sej zato sprašujem če ma gdo kšne izkušnje - če ne bi se že sama prepričala za kaj gre..

(odgovor članu ursap)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
3.2.2009 13:05:55   
mika
pa še nekaj......ko  sem zanosila nisem imela nobenih znakov.....no.. skup sem padla in sem vedla, da semuser posted image , druga pa ne. Slabosti so se začele šele po 8. tednu.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
3.2.2009 13:10:00   
Anonimen
če dalj časa jemlješ tabletke potem nisi noseča in so znaki,pač ki si jih domišljaš :)

če si pa šele prvi -2 mesec jemanja KT potem je možnost,ampak tako minimalna da mislim da nisi

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

otroška trgovina na internetu
nada56

Nakup otroške obutve, oblačil, igrač in športne opreme preko spleta. Ali bi kupovali?

DA, idealno (21%)

DA, če je dostava brezplačna (33%)

NE, raje obiščem trgovino (46%)

Število vseh glasov: 165

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!