Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kt in možnost zanositve 3.2.2009 12:24:28
|
|
|
|
Felicita
|
ja, je možno, da si noseča... počakej do 16. pa potem naredi test.
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
|
|
|
|
RE: kt in možnost zanositve 3.2.2009 12:41:55
|
|
|
|
ursap
|
naredi test in nam sporoči rezultat. zanima pa me, ali sedaj še jemlješ tablete ali si jih nehala (ko si opazila znake)?
|
|
|
|
RE: kt in možnost zanositve 3.2.2009 12:43:52
|
|
|
|
Anonimen
|
jih še jemljem...
|
|
|
|
RE: kt in možnost zanositve 3.2.2009 12:51:06
|
|
|
|
ursap
|
zdi se mi čudno, da imaš znake kljub temu da ni prišlo do izliva v nožnico in da še vedno jemlješ tablete. je pa res, da je tudi predsemenska tekočina lahko plodna. na voljo imaš viola test, ki ga lahko kupiš v mullerju. je pa to test za ugotavljanje zgodnje nosečnosti.
|
|
|
|
RE: kt in možnost zanositve 3.2.2009 12:54:53
|
|
|
|
mika
|
Ne ni nujno, da si noseča. Jaz imam točno takšne znake sedaj 14 dni po M in jem redno kt.
|
|
|
|
RE: kt in možnost zanositve 3.2.2009 12:57:05
|
|
|
|
Anonimen
|
prezgodej se mi zdi za test... v navodilih piše da ga lahko delaš šele 19. dan po so. še malo bom počakala, pol bom pa probala... sej zato sprašujem če ma gdo kšne izkušnje - če ne bi se že sama prepričala za kaj gre..
|
|
|
|
RE: kt in možnost zanositve 3.2.2009 13:05:55
|
|
|
|
mika
|
pa še nekaj......ko sem zanosila nisem imela nobenih znakov.....no.. skup sem padla in sem vedla, da sem , druga pa ne. Slabosti so se začele šele po 8. tednu.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
otroška trgovina na internetunada56Nakup otroške obutve, oblačil, igrač in športne opreme preko spleta. Ali bi kupovali?DA, idealno (
21%)
DA, če je dostava brezplačna (
33%)
NE, raje obiščem trgovino (
46%)
Število vseh glasov: 165Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!