|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   krvomočnica
2.8.2009 10:24:09   
pepca35
Ta mesec sem začela piti ta čaj. Tiste, ki imate doma že kaj podmladka. Je kateri uspelo, po pitju tega čudesa?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: krvomočnica
3.8.2009 8:04:04   
Majuska
Nam je ratalo ... no, najbrž je tudi krvomočnica pripomogla user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu pepca35)
Neposredna povezava do sporočila: 2
5.8.2009 16:31:29   
SANDOLINA
pozdravljene,

mene pa zanima ali lahko pijem krvomočnico, če imam endometriozo?

hvala, lp,

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 3
5.8.2009 18:39:09   
pepca35
Jaz imam endometriozo. Vseeno jo pijem.

(odgovor članu SANDOLINA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
6.8.2009 7:02:34   
SANDOLINA
pepca35,

ali greš mogoče v IVF postopek zaradi endometrioze? jaz sem bila že 2x operirana zaradi tega in zdaj čakam na papirje od konzilija.

lp.

(odgovor članu pepca35)
Neposredna povezava do sporočila: 5
6.8.2009 13:03:00   
witto
Mi smo se tudi trudili in trudili. Pa sem 14 februarja lani, začela pit ta čaj. Maja sem pa zanosila, zdaj pa se mali tu kobaca zraven mene. Če je pomagal? Nevem, ampak očitno nekaj malega očitno je

(odgovor članu SANDOLINA)
Neposredna povezava do sporočila: 6
6.8.2009 15:11:20   
pepca35
Ne, ne grem še. Dvakrat so mi jo laparoskopsko odstranili, nakar sem  spontano zanosila, ss v 9 t. Zdaj poskušam tretji krog po splavu.

< Sporočilo je popravil pepca35 -- 6.8.2009 15:12:02 >

(odgovor članu witto)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?