Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: krvni test negativen...cez 4 dni +na CB 17.9.2010 17:03:27
|
|
|
|
športnica
|
kam si pa šla, da so ti rekli da ne dajejo vrednosti beta hcg? jst bi šla na tvojem mestu še enkrat na krvnega v ljubljano v adrialab. poglej če delajo jutri. jst že ne bi zdržala do ponedeljka. upam na najboljše. sporoči
|
|
|
|
RE: krvni test negativen...cez 4 dni +na CB 17.9.2010 17:05:08
|
|
|
|
valerija77
|
zakaj si pa sploh šla na krvni test, če ti šele danes prvi dan zamuja? Ponavadi je CB kr točn, če pa nisi sigurna pa ga v ponedeljek ponovi, ampak mislim da ne bo potebe...
|
|
|
|
RE: krvni test negativen...cez 4 dni +na CB 17.9.2010 17:09:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Če krvni test ni pokazal, potem nisi noseča.
|
|
|
|
RE: krvni test negativen...cez 4 dni +na CB 17.9.2010 17:09:44
|
|
|
|
Anonimen
|
bila sm neucakana...in rekla je da ne morejo naredit testa kjer pokaze koliko hcgja je v krvi ampak samo to da je lahko ta krvni test tako kot urinski samo poz.oz.neg.. sj men tut ni bilo nic jasno ampak sem vseeno sla... športnica kje pa je adrialab?? hvala vama za odg.
|
|
|
|
RE: krvni test negativen...cez 4 dni +na CB 17.9.2010 17:16:19
|
|
|
|
športnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen bila sm neucakana...in rekla je da ne morejo naredit testa kjer pokaze koliko hcgja je v krvi ampak samo to da je lahko ta krvni test tako kot urinski samo poz.oz.neg.. sj men tut ni bilo nic jasno ampak sem vseeno sla... športnica kje pa je adrialab?? hvala vama za odg. adrialab je v stavbi lesnine na parmovi. zraven pizzerije piazza. plačaš 12 eur in čez 3 ure ti po telefonu povejo vrednost ( cifro ) Beta HCGja v krvi. škoda ker nisi šla že danes.
|
|
|
|
RE: krvni test negativen...cez 4 dni +na CB 17.9.2010 17:20:55
|
|
|
|
Anonimen
|
skoda ja..sm prebrala da jutri ne delajo...bom morala pocakati do pondeljka..upam da bo ostalo tako kot je sedaj...
|
|
|
|
RE: krvni test negativen...cez 4 dni +na CB 17.9.2010 17:20:56
|
|
|
|
valerija77
|
To pa meni tud ne gre skup Meni so tudi jemali kri za beta hcg in so mi povedali prav v številkah koliko je, ne pa pozitivno ali negativno, ker pač v nosečnosti mora hitro rasti in to na izvidu piše v številki
|
|
|
|
RE: krvni test negativen...cez 4 dni +na CB 17.9.2010 17:23:08
|
|
|
|
Anonimen
|
meni so ze pred odvzemom povedali da ne delajo testa da je rezultat vrednost hormona v krvi ampak sam poz.oz.neg.. je pa se rekla da je pred malo vrjtno da bo poz..kao da je to isto kot da bi dala vodo in preverili ..kr nekaj..delal sem to v z.d. samoplacnisko
|
|
|
|
RE: krvni test negativen...cez 4 dni +na CB 17.9.2010 17:29:28
|
|
|
|
Anonimen
|
koliko pa mora biti hormona v krvi da je test pozitiven??
|
|
|
|
RE: krvni test negativen...cez 4 dni +na CB 17.9.2010 17:30:42
|
|
|
|
coris
|
če clerblue zazna 50 enot, sam po moje so narejeni da zaznajo že manj, je možno da je bil krvni test 4 dni nazaj negativen primer: danes (17.9)imaš 20-50 enot (20 NEGATIVEN, 50 KOMAJ IZ SIVE CONE) predvčerajšnjem (15.9) si mela 10-25 enot --------(SIVA CONA) 2 dni pred tem (13.9) torej na dan testa si imela 5-12,5 enot--------(5 TEST NEGATIVEN, 12,5 KOMAJ SIVA CONA) in vsepred tem je bil TEST NEGATIVEN Beta hcg se podvaja na 2-3 dni. Vrednosti pod 10 so negativne, vrednosti 10-40 so siva cona (kar pomeni ne negativno ne pozitivno), vrednosti na 40 je test pozitiven IN SEVEDA JE MOŽNO DA JE BIL TEST 4 DNI NAZAJ NEGATIVEN. test delajo tud v zdravstvenem domu na metelkovi, jaz sem ta teden kar tja hodila na 2 dni preverjat vrednost hormona. v roku 1 ure je rezultat. upam da sem ti kaj pomagala.
|
|
|
|
RE: krvni test negativen...cez 4 dni +na CB 17.9.2010 17:35:23
|
|
|
|
Anonimen
|
cris res mi tole pomaga,najlepsa hvala ti,si me pomirila malo....hvala se enkrat
|
|
|
|
RE: krvni test negativen...cez 4 dni +na CB 17.9.2010 17:36:13
|
|
|
|
Anonimen
|
se opravicuje sm mislila napisat coris in ne cris..
|
|
|
|
RE: krvni test negativen...cez 4 dni +na CB 17.9.2010 17:49:58
|
|
|
|
coris
|
he he ni problema
|
|
|
|
RE: krvni test negativen...cez 4 dni +na CB 17.9.2010 17:52:14
|
|
|
|
eva1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen zivjo pred stirimi dnevi sem sla na krvni test za ,in so mi rekli da ne iscejo vrednost beta hcg ampak da je lahko samo poz. oz.neg.in je bilo neg... danes ko je prvi dan izostanka sem naredila clerblue in je bil .. ali se lahko veselim ali na pocakam na ponedeljek kajti takrat bom test ponovila.. hvala za odgovore Jaz sem šla v sredo dat kri za Bhcg, in je bil razultat pod5negativno...v petek pa ej bil test pozitiven in sem bla noseča
|
|
|
|
RE: krvni test negativen...cez 4 dni +na CB 17.9.2010 19:47:41
|
|
|
|
Anonimen
|
eva1.in cestitam za ..lepo ti zelim ..
|
|
|
|
RE: krvni test negativen...cez 4 dni +na CB 17.9.2010 19:56:28
|
|
|
|
eva1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen eva1.in cestitam za ..lepo ti zelim .. No ja, to je blo že 1 leto in pol nazaj... sam se pa uživo spomnem, k sploh nisem mogla vrjet da je bil + po negativnem krvnem testu..je rekel G da je vrjetno bila lih tisti dan ugnezditev in zato ni pokaalo še na krvi
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Kdaj je vaš dojenček prvič zbolel?Itkicapred 6. mesecem (
37%)
med 6. in 9. mesecem (
21%)
med 9. in 12. mesecem (
17%)
po 12. mesecu (
24%)
Število vseh glasov: 198Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!