|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   krvni test
3.10.2008 11:28:14   
kaminek
pozdrav vsem, ki prebirate te strani!

imam sledeče vprašanje; kdaj se lahko s krvnim testom ugotovi nosečnost?takoj ali ko ti zamuja?namreč, jst sm šla danes na preiskave zaradi drugi zdravstvenih razlogov in ta teden naj bi imela ovulacijo, z možem sva vsaki dan, pa me zanima naslednje: ali se vseeno vidi na krvi nosečnost, pa čeprav nisem šla s tem namenom na preiskave?

hvala in gremo naprej,

k.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: krvni test
3.10.2008 11:40:20   
sakuL
mislim, da more biti označeno na tistem listu, da ti to pregledajo, mislm da ti ne kar sami od sebe... vsaj  pomoj, jest si to tko predstavljam...

raje počakaj še kak odgovoruser posted image

**najraj**

"A baby is something you carry inside you for nine months, in your arms for three years and in your heart till the day you die."

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 2
3.10.2008 11:42:39   
kaminek
sam tko me zanima, ker sm slučajno pomisnla na to. drgač sm pa že vajena čakat ta neusmiljen +, katerega ni in ni. Pa vendar, enkrat ga bom pa le ugledalauser posted image

(odgovor članu sakuL)
Neposredna povezava do sporočila: 3
3.10.2008 11:47:05   
sakuL
seveda ga boš zagledala...user posted image

**najraj**

"A baby is something you carry inside you for nine months, in your arms for three years and in your heart till the day you die."

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 4
3.10.2008 12:08:01   
metuLJchy
Kakor so meni razložili v laboratoriju, krvni test pokaže cca 2 tedna po oploditvi, torej cca nekje tako kot urinski test, škoda denar skozi okno metat in delat krvni test če je bila ovulacija ta teden, srečno!

(odgovor članu sakuL)
Neposredna povezava do sporočila: 5
3.10.2008 14:20:30   
melanija
Če ni na listku označena preiskava za beta HCG ne bo nič.

Tudi jaz sem enkrat nardedila tako, bila sem na krvnih preiskavah za nekaj drugega pa sem mimogrede še rekla če mi lahko obkljukkajo še za ta hormon. In res bil je pozitiven in to kar nekaj dni pred pričakovano menstruacijo.

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 6
4.10.2008 8:44:45   
kaminek
saj ne mečem denarja stran, ker sm šla na preiskave zaradi drugih vzrokov, sam tko me je zanimalo...mimogredeuser posted image

pa tud, jst ne bi šla prej na krvni test za nosečnost, če mi še nebi zamujala M oz. če mi nebi test pokazal plusek. tko, da prej morm do pozitivnega testa pridt, pol pa naprejuser posted image

(odgovor članu melanija)
Neposredna povezava do sporočila: 7
6.10.2008 23:47:42   
sasa84
Tudi jaz sem se že spraševala podobno (vsake pol leta hodim na preiskave k endokrinologu kjer mi vzamejo tudi kri, vsake tok časa jo dam tudi pri zdravniku - če sem npr. kakorkoli bolna). In sem prišla do ugotovitve, da naredijo samo tiste preiskave, ki so potrebne. Morda kdaj tudi pofirbcajo, kdo ve, ampak to ne pride iz laboratorijauser posted image  No, resno,  mislim pa, da se v krvi vidi že 10 dan, v urinu pa 14 dan. Srečno - za vsak slučajuser posted image

*S*

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 8
7.10.2008 6:29:11   
becky
krvni test pokaže 3 dni pred pričakovano M

Vivir con miedo es como vivir a medias! (španski pregovor)

(odgovor članu sasa84)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

prilagojeno mleko
petra123

Katero prilagojeno mleko uporabljate?

aptamil (41%)

milumil (4%)

hipp (10%)

novalec (18%)

drugo (28%)

Število vseh glasov: 154

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!