|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   krvni test
29.11.2006 15:22:20   
sabi
Pozdravljene!!
Imam eno vprašanje in sicer zanima me,po kolikem času se vidi na krvnem testu pri zdravniku za nosečnost(po koliko dneh,tednih?)
Hvala za odgovore
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: krvni test
29.11.2006 21:35:03   
alfa
Krvni test ti lahko pokaže nekje po 10 dneh od oploditve.

lp

(odgovor članu sabi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
29.11.2006 21:35:14   
alfa
Krvni test ti lahko pokaže nekje po 10 dneh od oploditve.

lp

(odgovor članu sabi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
30.11.2006 10:52:16   
jasnicaa
Sabi,

krvni test res pokaže dokaj hitro pravijo da že od 6 dne od oploditve ampak če imaš nosečniški hormon pod 40 enot te ne štejejo med nosečnice, nad 40 enot ti pa pokaže ponavadi po zamudi, zato odsvetujejo ravno tako krvni test pred zamudo ker lahko tisti dan ko ga delaš nisi noseča, že nasledji dan pa si.

Sem ga sama delala pa so me tam podučili in mi odsvetovali pred zamudo. Sem ga delala na dan ko bi morala dobiti user posted image .

Lp

(odgovor članu sabi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
2.12.2006 16:50:01   
manda_rina
Mene pa zanima, kakšne so prve preiskave, ko prideš na ginekološki pregled in poveš, da je bil test pozitiven (moj test je bil danes zjutraj pozitiven!!!user posted image ).
A je treba dat urin ali kri, da to potrdijo, a UZ tut pride v poštev, če je šele okrog 15 dni od spočetja... in kaj še, ...user posted image

A mi lahko prosim katera pove?

(odgovor članu sabi)
Neposredna povezava do sporočila: 5
2.12.2006 19:06:33   
andreja2000
user posted image manda-rina
mene je G pregedal in naročil na uz v 7t,nekatere,ga imajo lahko že prej,vendar se prej še ne vidi bitje srčka.Sestri sem dala urin in kri za razne preiskave,ki jih morajo opravit.To pa je bilo pri meni v grobem vse.
Lepo in zdravo user posted image  ti želm user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu manda_rina)
Neposredna povezava do sporočila: 6
2.12.2006 20:49:41   
katipi
V obeh nosečnostih sem vsa razburjena takoj po pozitivnem testu poklicala v ordinacijo moje G, pa me je že sestra prizemljila in me naročila šele v osmem tednu, tako da nič ne hiti, saj je še prekmalu za karkoli. Na prvem pregledu sem dala urin, kri, pa tudi UZ mi je naredila. Sprosti se, globoko vdihni, uživaj v Miklavževem user posted image in se pusti razvajati!user posted image user posted image  

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 7
4.12.2006 18:27:38   
punsha
Ja super!!!! čestitke! user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu manda_rina)
Neposredna povezava do sporočila: 8
5.12.2006 8:42:25   
jasnicaa
user posted image Mandarina čestitam  user posted image

Tako kot so punce rekle ponavadi te naročijo na prvi pregled nekje 8 teden, ko se že vidi bitje srčka. Kar se tiče pa krvnih preiskav je pa odvisno od ginekologa. Po pravilih bi to naj opravili na prvem pregledu, jih pa dosti ne, niti ne dajo materinske knjižice tja do 13 tedna, da prišparajo če pride do ss.

Moj ginekolog dr. Tatalovič na Viču opravlja vse v 13 tednu pa še po materinsko knjižito te pošlje v knigarno da si jo sama kupiš. Tako, da jaz  čakam na vse te preglede pa sem v 10 tednu.

Zelo odvisno, pomembno je da ugotovi, da je plod in da srček bije, to je že veliko saj se % za ss zniža pod 10%.

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 9
5.12.2006 16:52:56   
tonja
Glede na kaj se šteje ta 8 teden - od zadnje mesnstruacije ali od O.

Mandarina tudi jaz ti čestitam user posted image  user posted image   user posted image , jaz sem pa svoji user posted image user posted image  zagledala v nedeljo!

(odgovor članu jasnicaa)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?