Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: krvavitve v gestacijski vrečki 4.2.2010 10:15:36
|
|
|
|
Anonimen
|
za srečen konec. Je pa še kar zgodaj, tako, da upajmo skupaj, da bo o.k.. No, jaz verjamem, da bo o.k. in boš naslednjič že vidla . Kaj pa pravi gin.? Jaz sicer krvavela nisem se pa od 7. tedna pa do abrazije v 10. tednu ni videl ... Imam pa sedaj doma enega navihanega škrata, tako, da RES umira upanje zadnje.!
|
|
|
|
RE: krvavitve v gestacijski vrečki 4.2.2010 10:34:59
|
|
|
|
Patty81
|
Ojla! Meni se je prejšnji teden pojavil svetlo roza izcedek, nato pa še čez nekaj dni parkrat rjavkast. Včeraj sem imela zaradi tega pregled. Zadnjo mens. sem imela 19.12., kar pomeni da sem noseča 6 tednov in nekaj dni. Srček se je včeraj videl bit. Me je pa seznanil z dejstvi da 30% nosečnosti ne rata :(...in da se včasih pač zgodi.... Zdaj moram počivati, predpisal mi je mirovanje in pa rekel naj si kupim Magnezol proti krčem. Zdaj upam, da se bo stanje normaliziralo, 23.2. imam pregled. Kaj več je rekel, da ne moremo vplivati na to kar bo. Samo čim manj stresa in upanje na najbolje! Držim pesti, da se obem izide!!!
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?