|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   krvavitve po splavu
30.1.2009 13:04:08   
anja31
Pozdravljene,

dne 31.12. so mi s 4 svečkami sprožili ss v 10 tednu nosečnosti. Od takrat dalje imam stalne izcedke, rjave, krvave,..itd..pri splošnem ginekologu sem bila 15.01. in mi je rekel, da se vse lepo čisti. Včeraj 29.01. pa mi je naredila UZ na ginek. kliniki v Lj. in rekla, da se na maternici še vedno nekaj vidi kot miom oz. kot da se ni vse ščistilo...So mi naredili urinski test BHSG in je bil negativen. Tako da je verjetno miom. To mi je jasno.

Vprašala sem dr. kdaj bom dobila M in je rekla, da nič še ne kaže in da jajčniki spijo in da lahko ovulacija preskoči cikel. Odkar mi je dr. naredila UZ, pa sem po 1 uri začela krvavet zelo močno in kar kosi gredo iz mene. Zdej me je pa strah. Vem, da naj bi jo dobila v 4-6 tednih po ss, ampak se bojim, da to ni M, ampak kaj resnejšega....A ima katera že tako izkušnjo??? A ginekolog lahko določi, da še ni čas za M, pa pol le pride...

Bi vam bila hvaležna za odgovor.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: krvavitve po splavu
30.1.2009 13:27:51   
tassika
Anja, tisto kar se ti vidi v maternici je lahko tudi polip, ki večkrat nastane pri abrazijah, samo ti je nisi imela kot zastopim.

Glede krvavitev pa ko je bilo pri meni enako (po pregledu) sem klicala na urgenco na ginekologijo in so rekli, da če nič ne boli naj ne hodim in nisem šla. To se pomoje še čisti.

Če te skrbi pokliči, ampak mislim, da če nimaš bolečin ni treba. To je vse nastalo zaradi pregleda.

Kaj so ti pa rekli za miom?

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu anja31)
Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?