|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   krvavitve po abraziji in menstruaciji
16.12.2008 16:19:21   
Anonimen
Imam problem in me zanima ali je katera imela podobno situacijo.
Dne 10.11.2008 sem bila na abraziji (2 prazni vrečki), menstruacijo sem dobila 06.12 in je bila neboleča količinsko pa običajna in trajala 6 dni. Včeraj 15.12 pa sem začela zopet krvaveti in še traja, sicer bolj šibko vendar pa me spremljajo rahle bolečine kot pri menstruaciji.
Sedaj pa ne vem ali je to posledica zmešanih hormonov ali stresa, ker sem pred kratkim menjala službo ali kaj drugega. V petek imam pregled pa vendar prosim za nasvete in vaše izkušnje,
hvala
lep pozdrav
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: krvavitve po abraziji in menstruaciji
16.12.2008 17:39:33   
strumf
ne bi ti znala pomagat, vendar menim, da je to miks vsega skupaj (hormoni + stres). poskušaj čim manj se obremenjevat pa veliko počivaj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.12.2008 8:08:04   
mausikaa
znajo biti hormoni in stres, poskusi počivati in se čimmanj obremenjevati z vsem

(odgovor članu strumf)
Neposredna povezava do sporočila: 3
24.12.2008 14:49:00   
quellle
Dobila sem antibiotik amoksiklav 1000, najbrž gre za vnetje, saj se ja karvavitev in izcedek ustavil naslednji dan po tem, ko sem prejela antibiotik,
tolk za info, če bimela kakšna kaj podobnega
lp

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Partner
hmm...

Ali bi bili še naprej z partnerjem, če bi vas vdaril?

da (9%)

mogoče, če bi mi zagotovil da se več ne ponovi (32%)

ne (59%)

Število vseh glasov: 290

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!