|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   krvavitve?
31.10.2007 10:54:28   
tindam
pozdravljene,

user posted image  sem dobrih 7tednov in sem zaradi krvavitve v ponedeljek obiskala ginekologa, na ultrazvoku se je lepo videl plod, velik 10 mm, in bitje srca. Ginekolog pravi, da je zaenkrat vse uredu vendar, da moram zaradi kar obilne krvavitve strogo počivat, dobila sem tablete dobrostan. Naslednji dan dopoldan je bilo še malo rjavega izcedka, popoldan in danes pa kot kaže zaenkrat nič več izcedka.user posted image

Če je imela katera podobne težave naj napiše kako so se končale.

Ostajam optimistična in se pridružujem vsem, ki pričakujemo v  juniju!

lpuser posted image  
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: krvavitve?
31.10.2007 11:10:48   
NELY00
Tudi jaz sem imela take težave.Bila sem na bolniški dva meseca, sedaj pa sem že skoraj v 34 tednu nosečnosti in našuser posted image se lepo razvija in čaka na dan D.Če boš malo preletela forume boš ugotovila da je veliko takihuser posted image , ki imajo na začetku takšne težave.Moj nasvet je da veliko počivaj in ne misli na slabo.Želim ti lepo nosečnost.

(odgovor članu tindam)
Neposredna povezava do sporočila: 2
31.10.2007 13:19:42   
ribica.
Jaz sem bila na istem, samo da moja krvavitem ni bila obilna, ampak bila pa je. Jaz mislim, da glede na to, da praviš, da je naslednji dan izcedek že postal bolj rjavkast, da ni panike, ker to pomeni, da se je vse skupaj nehalo. Počivaj in se ne sekiraj. Jaz niti Dabrostona nisem več jemala, ker mi je bilo po njem slabo. Sedaj imam 18 mesečnika.

(odgovor članu NELY00)
Neposredna povezava do sporočila: 3
31.10.2007 14:02:34   
butt3rfly
jst sm v 12. tednu zakrvavela. sm šla ponoči na wc in bi me kmal kap zadela. presekirala sm se v nulo, sam v bolnico sm šla pa šele naslednji dan. hvala bogu ni blo nč hudega. drugače pa je bil preostanek nosečnosti prez problemov.

Hale: "Are you accusing me of being in someones pocket, you hypocrite son-of-a-bitch? You've been on Clay's tit since you were a goddamn uniformed officer. He barks and you jump. Whole town knows it. "Chief of Police". What a goddamn joke."

(odgovor članu ribica.)
Neposredna povezava do sporočila: 4
31.10.2007 14:06:38   
daysi
Lepo počivat boš morala in nič fizičnega delat. Poslušaj ginekologa.

LOČEVALNA + MANJ ŽRI
začetek: 88 , željeni cilj:73
2.3.-84 kg

(odgovor članu butt3rfly)
Neposredna povezava do sporočila: 5
31.10.2007 16:15:07   
Pingvinčica
Jaz sem imela probleme z krvavitvami že v prvi user posted image . Mala je sedaj stara skoraj 2,5 leti. Sedaj v drugi nosečnosti sem preležala skoraj 2 meseca. Jemala sem dabroston do 14t. Sedaj je zaenkrat vse uredu, noseča pa sem 21t. Držim pesti, da se dobro izteče. Če pa bi se krvavitve še pojavljale pa pojdi nazaj do ginekologa. Bolje je iti enkrat preveč kot premalo.user posted image

(odgovor članu daysi)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

darila
Lelly28 RR

Koliko dobrih mož obdaruje vašega otroka?

3 (23%)

2 (42%)

1 (35%)

noben (0%)

Število vseh glasov: 31

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!