Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
krvavitev v pozni nosečnosti 26.3.2010 14:38:21
|
|
|
|
Anonimen
|
Prosim za nasvet. Kolegica ima danes PDP in je danes imela v porodnišnici ctg, ki je zaznaval popadke, ki pa jih ona ni čutila. Imela je tudi vaginalni pregled, ki ga je baje komaj čutila. Ko pa je prišla domov, pa je začela krvavet. Poklicala je v P in so ji rekli, da naj pride, če je krvavitev enako močna kot pri menstruaciji. Pravi, da je enako močna, je pa res, da ima ona šibke menstruacije. Zdaj ne ve, ali se naj gre pokazat ali ne. Kaj bi lahko pomenila ta krvavitev? Naj gre v P?
|
|
|
|
RE: krvavitev v pozni nosečnosti 26.3.2010 14:47:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja stvar je taka stoji pa tako Če ima tvoja prijateljica danes PDP in jo je G pogledal vaginalno - je to čist normalno. G ti poskuša na ta način sprožiti porod. Tudi jaz sem že bila čez PDP in me je pogledal vaginalno - zelo neprijetno je bilo - kr malo na grobo. Nato mi je rekel da bom po pregledu lahko malce zakrvavela in da mi je s tem poskušal sprožiti porod. Opozoril me je tudi, da če se po pregledu ne bo začelo nič dogajati .... Bom morala čez par dni v porodnišnico, da mi ga sprožijo tam. Tako da - naj se punca pripravi - treba bo jit
|
|
|
|
RE: krvavitev v pozni nosečnosti 26.3.2010 14:49:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Krvavi verjetno zaradi vaginalnega pregleda.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?