|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   krvavitev v 3 mesecu
13.10.2007 13:12:26   
maktub
Pozdravljene nosečke svečke:)

Imam problemček katerega si nevem kako razlagat!

sem v 14 tednu nosečnosti.. pred časom me je v spodnjem delu bolelo... ginekologinja je opazila vnetje.. zato jemljem kremo za to.... zdaj pa že 4 dni občasno krvavim... Zdravnica me je pregledala in dejala da z otrokom je vse v redu, in z meno tudi. Vendar mene še vedno vse skrbi... Slišala sem da je krvavitev prvi znak splava in da je v mojih tednih to najboljpogosto.
tega me je zelo zelo strah. Ali je imela kaka tudi take probleme?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: krvavitev v 3 mesecu
13.10.2007 13:19:08   
lorch
Meni je sicer g. rekla da je najbolj nevarno do dopolnjenega 12. tedna in ko sem po krvavitvah v zgodnji nosečnosti dopolnila 12 tednov, sem šla nazaj v službo. Potemtakem bi ti morala biti že izven najbolj nevarnega obdobja, ampak ker vsi vemo da ni pravil pri teh stvareh, bi na tvojem mestu le počivala in se pridno hodila kazat ginekologinji. Sej je zato tam da te pogleda, ti svetuje in pomaga!

2.12.2007 smo postali družina.
15.1.2011 se je družina povečala.

(odgovor članu maktub)
Neposredna povezava do sporočila: 2
13.10.2007 13:21:12   
lorch
Pa še to : jaz sem morala zaradi krvavitev jemat dabroston. Če ga nisi oz. ga ne jemlješ, vprašaj malo o tem pri svoji ginekologinji. Saj če jo vprašaš ni greh, škodit pa ne more

2.12.2007 smo postali družina.
15.1.2011 se je družina povečala.

(odgovor članu lorch)
Neposredna povezava do sporočila: 3
13.10.2007 14:06:48   
Naja30
Se strinjam z lorch. Čim več počivaj.

(odgovor članu lorch)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?