|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   krvavitev v 15. tednu - pomoč!
6.11.2005 9:35:19   
petka
Pozdravljene!

Do sedaj nisem imela prav nobenih težav, sicer imam diagnozo dvoroga maternica, nisem pa nikoli krvavela, tudi slabo mi ni bilo nič.

V sredo zjutraj se pa zbudim in začutim, kako se vlije (kot pri menstri), sem takoj vedela da bo nekaj narobe user posted image . Krvi je bilo dosti, saj mi je še pižamo premočilo user posted image .
Sva šla z mojim user posted image  takoj na urgenco, kjer so me pregledali - z user posted image  vse v najlepšem redu (pa pam da je še vedno), maternični vrat dolg 20 mm in zaprt, ni bilo vidno luščenje posteljice.
Skratka, krvavitev nepojasnjena user posted image

Sedaj doma lepo počivam in lenarim in se doooolgočasim, pregled imam v torek pri svojem G (hodim na Leonišče in imam sedaj 3 pregled in vsakiš imam drugega zdravnika zaradi česar sem besna kot user posted image  ker bi res želela imeti G, ki se mi lahko posveti in me pozna).

Punce, se je kateri to zgodilo, a bom mogla sedaj do konca počivat ali kaj??? A se te čudežne krvavitve lahko pojavljajo če večkrat???
Mene je tooooolk strah user posted image

papa

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: krvavitev v 15. tednu - pomoč!
6.11.2005 12:52:13   
SANDRA
Lep pozdrav Petka!

Verjamem da si se ustrašila te krvavitve, ampak hvala bogu da je zdaj vse vredu...
v drugi nosečnosti se je meni zgodilo isto v 17 tednu nosečnosti.Bilo je vse vredu ampak mi je
gin. rekel da je lahko prišlo do krvavitve zaradi spolnih odnosov, tako da sva mogla pazit oz.čim manjuser posted image .....pa seveda veliko počivati....
Ni mi pa jasno kako imaš zmeraj drugega gin.?Jaz tudi hodim v leonišče pa imam že 6 let istega.

LPuser posted image

(odgovor članu petka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.11.2005 13:18:28   
petka
Hojla, midva nisva nič sexala, pa se je vseeno zgodilo... user posted image

Vsakič imam drugega, ker baje hodijo na seminarje (tako so mi rekli v sprejemni) in da ne morejo pomagat, da bom pač naslednjič spet prišla k svojemu g (če seveda ne bo spet kam šel...)

(odgovor članu SANDRA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
6.11.2005 18:47:18   
Tiya
Pozdravček,

Prva krvavitev v 14. t. Sem že spala, ponoči grem na WC in kmalu se znajdem na urgenci. Tam se je pa samo vlilo. Malček je bil o.k., jaz pa prestrašena. Diagnoza - grozeči splav, vzrokov pa je lahko več. Dolžina materničnega vratu je bila 1,1cm, prisotni so lahko bili tudi maternični krči pri večanju le-te. Po prvem izlitju sveže krvi sem imela v maternici še ostanek krvi - hematom - velik 3x4cm. Naslednji dan sem v bolnici bruhala in se mi še to izlije ven. Vsi so skakali okrog mene. Odpust po enem tednu - seveda petek je-  z bolniško.Po 5 dneh grem na nuhalno, kjer spet ugotovijo hematom, za znoret. Doma počivam, po 6 dneh (16t) se mi ponoči izlije stara kri, spet na urgenco, spet ugotovijo nov hematom, vzrok  - posteljica je obdana s samimi žilicami, te pokajo zaradi takšnih in drugačnih razlogov, ne morejo nič narediti. Spet v bolnici, kjer ponoči spet doživim izliv stare krvi, naslednji dan ugotovijo maternični krč in me pustijo domov - seveda petek je! Čez 4 dni grem k svojem G, ki ugotovi, da imam hematom v velikosti 7 x 4 cm na desni strani posteljice. To je kritična mera (1/3 hematom, 2/3 posteljice s plodom). Imam strogo mirovanje, sem bila na koncu z živci, vsi so rekli, da ne morejo nič narediti, da bo narava odločila. Po 14 dneh spet pregled, nimam novih hematomov, tisti veliki je še prisoten, vendar je kri že strjena. Odločim se, da se neham sekirati in začnem dokaj normalno živeti. Malček v 20. začne brcati, čez 6 dni imam spet pregled, zdaj sem v 21. tednu. Rečem ti lahko samo to, da če je nekaj narobe s potekom nosečnosti, je večja verjetnost spontanega splava, tukaj odloča narava in ni nobenega posega, da bi lahko zdravniki to preprečili. Jaz sem rabila dosti časa, da se s tem sprijaznim. Povem ti pa še to, da rabi ena notranja žilica 10 DNI, da se zaceli. Zdaj je pa odločitev pri tebi, koliko boš mirovala ali pa ne. Sem pa na bolniški že 8 tednov in bom še nekaj časa.

Želim ti vso srečo.

(odgovor članu petka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
6.11.2005 20:15:10   
Magi*
jaz sem začela krvaveti v 16. tednu. prej je bilo tudi vse super, brez kakršnihkoli problemov. G mi je rekel, da ne more pojasniti krvavitev in tudi nič ne more narediti, svetoval mi je pa strogo počivanje in dal v bolniško. sledilo je še en kup problemov, urgenc, ginekologov, raznih strokovnjakov... na bolniški sem bila do konca. pa ne samo zaradi tega, pač pa tudi zaradi nizko ležeče posteljice in pregrade. rodila sem 18 dni pred rokom, bilo je vse v najlepšem redu. nekateri G sicer niso zagovorniki mirovanja v takih šrimerih, moj G pa je še starega kova. jaz sem vsekakor vesela, da se je dobro izteklo. tudi tebi želim, da bi bilo vse OK in bi dobila zdravega otročička.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu petka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
6.11.2005 20:56:23   
janč
mogoče se je kaj drugega odluščilo in je sprožilo krvavitev, kot se je pri meni v 10 tednu pri prvi nosečnosti
ampak maš pa prav ko vidiš kri takoj teci in ne čakaj nikoli ne veš
pa srečno
ja žal boš morala mal več počivat

(odgovor članu petka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......