Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: krvavitev po pregledu G 21.2.2012 17:43:34
|
|
|
|
Anonimen
|
a res še nobena ni imela pregleda, da bi karkoli komentirala-svetovala??????????
|
|
|
|
RE: krvavitev po pregledu G 21.2.2012 19:34:58
|
|
|
|
kajajaka
|
Krvavitev je normalna, prav tako lahko pričakuješ čep - to je sluz (prozorna, rjava, krvava), ki je znak, da se je res začelo. Kar se pa bolečin pri pregledu tiče. Jaz imam za sabo dve nosečnosti in preglede, pa ne morem reči, da me je hudo bolelo. Res ni prijetno, ampak težko bi rekla, da boli. Smo pa ženske različne. Morda bo katera potrdila, da jo je bolelo... ne vem no... Srečno!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.2.2012 19:51:45
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: krvavitev po pregledu G 21.2.2012 20:06:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Najprej je bilo nekaj krvi...zdaj pa tako kot praviš kajajaka sluz rdeče barve, sploh ko grem na wc in ko se brišem, porabim veliko wc papirja, ker te sluzi še kar ne zmanjka... Imam pa ful bolečine v križu (menda so to tut popadki). Hvala Gromska vsaka misel neki šteje in nikakor nisem vzela to kot za svojo zgodbo ;)
|
|
|
|
RE: krvavitev po pregledu G 21.2.2012 20:57:22
|
|
|
|
Jassika
|
Mogoče ti je pa naredila striping (al neki tacga). To je, da sama G malo pospeši porod pri pregledu. Tako je meni, ko so mi sprožili porod najprej G "odluščila" čep, oz. se je potem sam. Je bilo pa kar boleče ja. In tudi pri porodu potem, so me ene 3 x ročno odpirali, kar je bilo bolj boleče kot vse ostalo. Torej ni nujno, da bo porod bolel bolj. JE pa dejstvo, da boli.
|
|
|
|
RE: krvavitev po pregledu G 21.2.2012 21:18:12
|
|
|
|
nusi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jassika Mogoče ti je pa naredila striping (al neki tacga). To je, da sama G malo pospeši porod pri pregledu. Tako je meni, ko so mi sprožili porod najprej G "odluščila" čep, oz. se je potem sam. Je bilo pa kar boleče ja. In tudi pri porodu potem, so me ene 3 x ročno odpirali, kar je bilo bolj boleče kot vse ostalo. Torej ni nujno, da bo porod bolel bolj. JE pa dejstvo, da boli. točno to sem hotla napisat, to so delali kolegici, ker je bla čez rok, menda boli ko , njej so dvakrat ponovili v dveh dneh in pol je šla rodit.
|
|
|
|
RE: krvavitev po pregledu G 21.2.2012 21:19:39
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jassika Mogoče ti je pa naredila striping (al neki tacga). To je, da sama G malo pospeši porod pri pregledu. Tako je meni, ko so mi sprožili porod najprej G "odluščila" čep, oz. se je potem sam. Je bilo pa kar boleče ja. In tudi pri porodu potem, so me ene 3 x ročno odpirali, kar je bilo bolj boleče kot vse ostalo. Torej ni nujno, da bo porod bolel bolj. JE pa dejstvo, da boli. Ja očitno res..ker mi ni samo pogledala koliko sem odprta ampak mi je nekaj časa s prsti vrtela tam not...no vsaj tako je bilo čutit... in zgleda da je s tem tudi pospešla da se mi je odluščil čep..
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 22.2.2012 0:23:28
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?