Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: krvavitev po laparo in histeroskopiji 15.2.2008 10:37:33
|
|
|
|
bayb77
|
Jaz sem imela laparo in histero pred 3 tedni, takoj po op. nisem nič krvavela, samo nek rjav izcedek, ker pa sem nehala jemat stederil takoj po op. sem čez stiri dni dobila menstruacijo, ki je bila res zelo šibka. Si ti jemala tabletke?
|
|
|
|
RE: krvavitev po laparo in histeroskopiji 15.2.2008 12:28:12
|
|
|
|
sonch
|
Jaz nisem jemala nobenih tablet, ker sem bila najprej naročena samo na laparoskopijo in so se šele v bolnici odločili, da mi bodo odstranili pregrado. Tako, da jih tudi po operaciji ne jemljem.
|
|
|
|
RE: krvavitev po laparo in histeroskopiji 15.2.2008 13:41:38
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem imela samo laparo in nisem mela nobenih krvavitev, razen nekaj manjših madežev. Sem pa dobila menstruacijo kot sem jo pričakovala glede na moj ciklus. Pa si izmerila, če imaš kaj tempeature? Če je krvavitev obilnejša pojdi na urgentno gin. amblanto.
|
|
|
|
RE: krvavitev po laparo in histeroskopiji 2.6.2008 18:45:29
|
|
|
|
Rakica_80
|
Laparo sem imela v četrtek 29.5, danes je ponedeljek in še vedno krvarim, ampak ne tako močno kot ponavadi ko imam . Dobit bi jo morala zdej 5.6.................kaj vi mislite da je ? Res sem postavila čudno vprašanje-kot da vi zdej veste Samo zanima me če je imela kakšna takoj po Laparo in da ji je prej pritekla! HVALA, HVALA, HVALA,......vsem na odgovorih! Imam pa za Klomifen tablete začet jemat, zato me tudi zanima! Vročine pa nimam več!
|
|
|
|
RE: krvavitev po laparo in histeroskopiji 2.6.2008 20:20:50
|
|
|
|
Rakica_80
|
Zakaj mi nobena ne odgovori
|
|
|
|
RE: krvavitev po laparo in histeroskopiji 2.6.2008 23:58:10
|
|
|
|
*Junona*
|
Js sem dobila prvo M po laparo po točno 6 tednih.
|
|
|
|
RE: krvavitev po laparo in histeroskopiji 3.6.2008 8:30:51
|
|
|
|
anci banci
|
no jaz sem dobola svojo 8 tednov po laparoskopiji
|
|
|
|
RE: krvavitev po laparo in histeroskopiji 3.6.2008 10:25:29
|
|
|
|
db
|
jaz sem jo dobila po dveh dneh po operaciji in sem imela zelo močno in en teden nato pa normalno po ciklusu. pravijo da je baje dobro da jo imaš saj se tako sčisti telo
|
|
|
|
RE: krvavitev po laparo in histeroskopiji 3.6.2008 11:40:20
|
|
|
|
Rakica_80
|
Hvala punce za odgovore Sem klicala v bolnico in mi je rekel G, da je sigurno ,....... Lep dan naprej, vsem
|
|
|
|
RE: krvavitev po laparo in histeroskopiji 8.6.2008 11:57:00
|
|
|
|
taši84
|
js ms mela histero in krvavitve slabe tri dni, ravno toliko da se je videlo. ni blo hudga. potem je blo ok. čez približno 14dni pa sem dobila M.
|
|
RE: krvavitev po laparo in histeroskopiji 18.6.2008 21:25:43
|
|
|
|
pipika123
|
Jaz sem M dobila dva dni prej kot bi morala dobiti. Tako da 4 dni po laporoskopiji. Potem sem imela še izcedek rjavi 2 dni.
|
|
|
|
RE: krvavitev po laparo in histeroskopiji 20.2.2009 15:18:04
|
|
|
|
diana_25
|
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII Laparo sem imela v četrtek 29.5, danes je ponedeljek in še vedno krvarim, ampak ne tako močno kot ponavadi ko imam . Dobit bi jo morala zdej 5.6.................kaj vi mislite da je ? Res sem postavila čudno vprašanje-kot da vi zdej veste Samo zanima me če je imela kakšna takoj po Laparo in da ji je prej pritekla! HVALA, HVALA, HVALA,......vsem na odgovorih! Imam pa za Klomifen tablete začet jemat, zato me tudi zanima! Vročine pa nimam več! Pri meni je podobna situacija: 17.2.09 sem imela histeroskopsko operacijo - ta dan sem malo krvavela 18.,19., ni bilo krvavitev danes, 20.2. pa kar precej krvavim - mesečno perilo bi mogla dobiti čez kak teden...Pred HIST. sem jedla KT, tako da ..mogoče je to ....sicer imam blage bolečine....
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?