Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: krvavitev po 7 tednih od poroda 22.12.2010 10:17:17
|
|
|
|
charlyka
|
Pri meni je bilo podobno. Nekaj tednov po porodu male krvavitve, sem mislila, da bo menstruacija, ampak ni bila. G je rekla nič hudega ali posebnega. Se je nehalo in nekaj časa nič, no potem pri 7 tednih po porodu pa je prišla prava menstruacija.
|
|
|
|
RE: krvavitev po 7 tednih od poroda 22.12.2010 11:17:00
|
|
|
|
elevitka
|
no pri meni je bilo tako: 5 tednov po porodu se je čišča ustavila... vendar sem v 6 tednu opazila da se mi je ponovno vlila kri ... hkrati pa tudi košček posteljice, ki je ostal v meni od poroda... sem šla h ginekologinji na pregled in sem imela sreču da je edini kos ki je ostal... in se tudi sam izločil... sicer bi lahko fasala sepso (nožnica pa vneta kot 100 hudičev- spolnih odnosov nisem mogla imeti nadaljnih 6 mesecev... zarad tako močnega vnetja) jaz bi na tvojem mestu za vsak primer poklicala G in povprašala kako ukrepat !
|
|
RE: krvavitev po 7 tednih od poroda 22.12.2010 12:30:18
|
|
|
|
vesna_b
|
sicer jaz sem imela prvo M 6 tednov po porodu, ampak dejansko je bila M z običajno količino krvi če se pa sam nekaj paca in to že par dni, vsaj pokliči G in naj ti pove, če moraš prit se pokazat...
|
|
|
|
RE: krvavitev po 7 tednih od poroda 24.12.2010 12:48:53
|
|
|
|
lipikica
|
nič se ni še stanje umirilo. dans sem klicala v zd pa ne delajo. ne vem malo me boli v jajčnikih. lahko je tudi menstruacija, taka bolj šibka. ma če ne bo do pon. boljš pokličem da vidim.
|
|
|
|
RE: krvavitev po 7 tednih od poroda 4.1.2011 15:36:30
|
|
|
|
tadejat
|
Pozdravljena lipikica, zdaj ko to berem ugotavljam da imam isti problem. Čišča je trajala 7 tednov in še vsake toliko časa se je pojavil kak krvavi madež, ki je trajal kak dan ali dva. Med spolnim odnosom me rahlo peče in mam občutek, da se krvavitve pojavijo vedno po njem. Po porodu je že 5 mesecev, a je to sploh normalno, po prejšnjih porodov nisem imela teh problemov.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?