|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   krvavitev in nosečnost???
20.2.2007 17:21:37   
girly
Živjo!

na vas se obračam z enim vprašanjam. namreč, v času, ko naj bi dobila M, sem začela rahlo krvaveti. najprej je bilo samo malce rjave sluzi, potem pa tudi kri, najprej rjava, nato rdeča. vse lepo in prav. ampak finta je v tem, da je bilo te krvi zelo malo. običajno imam zelo močne menstruacije, z koščki krvi, tako da moram tampone super menjati vsake 2 uri. sedaj pa je bilo te krvi zelo malo. samo dva dni sem uporabi dva tampona light flow, sicer pa je bilo krvi tako malo, da sem si jo obrisala, ko sem šla na wc. četrti dan drvavitve, me je močno bolel levi jajčnik, da sem morala vzeti dva lekadola. križ me ni bolel (tako kot običajno ko imam M), niti trebuh. zanima me, če ima kakšna podobne izkušnje in če bi to bila lahko nosečnost. test sem naredila tisti dan, ko me je bolel jajčnik in je bil negativen. nič mi ni jasno... user posted image  malo me je strah, da ne gre za kakšno izven maternično nosečnost....

kaj pa ve mislite?

lep dan vsem!

girly

Kris je najin sonček :)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: krvavitev in nosečnost???
20.2.2007 18:06:32   
Anonimen
user posted image  nisi, to je zelo močna user posted image . Priporočam ti, da ne vstavljaš tamponov, da se fajn ščistiš oz., da gredo vsi kosi iz tebe ven. Tamponi samo zavirajo vse skupaj. Isto sem imela jaz, pa mi je g. svetoval, naj ne vstavljam tamponov.

< Sporočilo je popravil nati -- 20.2.2007 18:11:12 >

(odgovor članu girly)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
20.2.2007 22:20:24   
tintin
Girly, nikakor te nočem strašiti - ampak ko sem imela jaz take znake sem imela izvenmaternično....predlagam ti, da grem k G, da ti da pogledat kri za bhcg...meni so jo odkrili zelo kmalu in so mi dali methotrexat....Pri tebi je sumljiva bolečina in čudna krvavitev.
Za mirno srce: ti svetujem pregled. IMN ne pokaže vendno plusa na testu, čeprav jo imaš....zato ker je raven hormona običajno nizka in lahko celo zelo niha...tako je bilo pri meni.
Good luck.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
21.2.2007 8:41:43   
girly
nati: M ni bila močna, saj ravno zato sem spraševala...tamponi sicer niso problem.

tintin: ja, saj sem sama tudi že pomislila na to. ravno ta bolečina me moti in zame preblaga krvavitev. bom poklicala g. in se naročila na pregled. sigurno je sigurno. človek nikoli ne ve.

hvala za odgovor obema in lep dan!

girly

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 4
21.2.2007 9:43:49   
tintin
Girly, imas prav: better safe than sorry...
srecno!

(odgovor članu girly)
Neposredna povezava do sporočila: 5
21.2.2007 13:06:27   
Anonimen
Girly a si že kaj izvedela o tem kaj bi naj to pomenilo? Tudi sama sem imela nekaj podobnega v februarju in ker ni bilo skoraj nič krvi sem raje uporabila tampone-običajno imam vložke. Tud mene sta ful bolela jajčnika in križ. Drugih simptomov razen ene jutranje slabosti ni bilo.

Tinky30

(odgovor članu tintin)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
22.2.2007 8:50:09   
girly
živjo!

ne, še nisem nič izvedela. moje ginekoliginje namreč ni, zato sem se odločila, da bom šla dat kri, da pogledajo, če je prisoten nosečniški hormon. a kera ve, kje v lj lahko dam kri za samoplačniški pregled? a se je poredhodno potrebno naročiti?

lp,girly

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
22.2.2007 13:32:13   
tintin
Adrialab na Parmovi v Lj. (stavba Lesnina v kleti), mislim, da se ne rabiš naročat.
Good luck

(odgovor članu girly)
Neposredna povezava do sporočila: 8
2.3.2007 19:59:00   
papir
IZVIRNO SPOROČILO: girly

Živjo!

na vas se obračam z enim vprašanjam. namreč, v času, ko naj bi dobila M, sem začela rahlo krvaveti. najprej je bilo samo malce rjave sluzi, potem pa tudi kri, najprej rjava, nato rdeča. vse lepo in prav. ampak finta je v tem, da je bilo te krvi zelo malo. običajno imam zelo močne menstruacije, z koščki krvi, tako da moram tampone super menjati vsake 2 uri. sedaj pa je bilo te krvi zelo malo. samo dva dni sem uporabi dva tampona light flow, sicer pa je bilo krvi tako malo, da sem si jo obrisala, ko sem šla na wc. četrti dan drvavitve, me je močno bolel levi jajčnik, da sem morala vzeti dva lekadola. križ me ni bolel (tako kot običajno ko imam M), niti trebuh. zanima me, če ima kakšna podobne izkušnje in če bi to bila lahko nosečnost. test sem naredila tisti dan, ko me je bolel jajčnik in je bil negativen. nič mi ni jasno... user posted image  malo me je strah, da ne gre za kakšno izven maternično nosečnost....

kaj pa ve mislite?

lep dan vsem!

OJLA! Tudi jaz imam podobne težave.Najprej mi menstruacija zamuja,potem se pojavi rjavi izcedek,ki traja zdaj 4 dni,vendar to ni menstruacija,ki sem jo navajena.V trebuhu me ne boli nič,le hrbet.Test sem si naredila v soboto in je bil negativen!
Girly kaj bova storile?user posted image

(odgovor članu girly)
Neposredna povezava do sporočila: 9
3.3.2007 23:09:59   
metuLJchy
še ena ki ima isto v tem trenutku težave z "kvazi mesnstruacijo"...meni se to ni pojavilo prvič, ko se mi je sem pomislila da gre za vgnezditveno, ko se mi je drugič da gre morda za ovulacijo, ko se mi je 3 (?) se enostavno ne sprašujem več...res, G. sem vprašala kaj bi to bilo, pa nima pojma, forume sem že prebrskala na to temo in edino kar našla da ali vgnezditvena ali ovulacija...če si nesigurna naredi nosečniški test...

(odgovor članu papir)
Neposredna povezava do sporočila: 10
4.3.2007 11:18:54   
upica
Morda pa tole za v razmislek.
Sluznica maternice se debeli skozi ves cikel in se tako pripravlja na vgnezditev jajčeca. Te debelitve pa so lahko različne, odvisno od delovanja hormonov. Pri isti ženski se lahko pojavi v enem ciklusu močna zadebelitev, v naslednjem pa morda šibka. Ker je menstruacija izločanje te sluzi (da se lahko začne nov cikel), je količina M. krvi odvisna od tega, koliko se je slznica maternice zadebelila v ciklusu. Torej, če se ni močno zadebelila, tudi menstruacija ne bo močna in obratno. Bolečine v jačnikih so lahko znak kakšna vnetja, morda razpok kakšne majhne ciste ali tudi razpok folikla (kar se zgodi pri ovulaciji). Možno je, da se pojavi ovulacija tudi med m., čeprav je to zelo redko.

(odgovor članu metuLJchy)
Neposredna povezava do sporočila: 11
4.3.2007 21:30:47   
girly
ja, sej vem kako z M in odebelitvijo sluznice. ampak po mojem ni to. pri meni je verjetno vzrok za iskat pri mojih PCO al pa je povezano s tem, da ma levi jajčnik na črevo priraščen (L me je namreč bolel). ne vem...testi so bili negativni, zato sem se ogločila, da se  s tem ne bom več ubadala. bomo videli, kako bo ta mesec

lp,girly

(odgovor članu upica)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?