Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
krvavitev in nosečnost??? 20.2.2007 17:21:37
|
|
|
|
girly
|
Živjo! na vas se obračam z enim vprašanjam. namreč, v času, ko naj bi dobila M, sem začela rahlo krvaveti. najprej je bilo samo malce rjave sluzi, potem pa tudi kri, najprej rjava, nato rdeča. vse lepo in prav. ampak finta je v tem, da je bilo te krvi zelo malo. običajno imam zelo močne menstruacije, z koščki krvi, tako da moram tampone super menjati vsake 2 uri. sedaj pa je bilo te krvi zelo malo. samo dva dni sem uporabi dva tampona light flow, sicer pa je bilo krvi tako malo, da sem si jo obrisala, ko sem šla na wc. četrti dan drvavitve, me je močno bolel levi jajčnik, da sem morala vzeti dva lekadola. križ me ni bolel (tako kot običajno ko imam M), niti trebuh. zanima me, če ima kakšna podobne izkušnje in če bi to bila lahko nosečnost. test sem naredila tisti dan, ko me je bolel jajčnik in je bil negativen. nič mi ni jasno... malo me je strah, da ne gre za kakšno izven maternično nosečnost.... kaj pa ve mislite? lep dan vsem! girly
|
|
RE: krvavitev in nosečnost??? 20.2.2007 18:06:32
|
|
|
|
Anonimen
|
nisi, to je zelo močna . Priporočam ti, da ne vstavljaš tamponov, da se fajn ščistiš oz., da gredo vsi kosi iz tebe ven. Tamponi samo zavirajo vse skupaj. Isto sem imela jaz, pa mi je g. svetoval, naj ne vstavljam tamponov.
< Sporočilo je popravil nati -- 20.2.2007 18:11:12 >
|
|
|
|
RE: krvavitev in nosečnost??? 20.2.2007 22:20:24
|
|
|
|
tintin
|
Girly, nikakor te nočem strašiti - ampak ko sem imela jaz take znake sem imela izvenmaternično....predlagam ti, da grem k G, da ti da pogledat kri za bhcg...meni so jo odkrili zelo kmalu in so mi dali methotrexat....Pri tebi je sumljiva bolečina in čudna krvavitev. Za mirno srce: ti svetujem pregled. IMN ne pokaže vendno plusa na testu, čeprav jo imaš....zato ker je raven hormona običajno nizka in lahko celo zelo niha...tako je bilo pri meni. Good luck.
|
|
|
|
RE: krvavitev in nosečnost??? 21.2.2007 8:41:43
|
|
|
|
girly
|
nati: M ni bila močna, saj ravno zato sem spraševala...tamponi sicer niso problem. tintin: ja, saj sem sama tudi že pomislila na to. ravno ta bolečina me moti in zame preblaga krvavitev. bom poklicala g. in se naročila na pregled. sigurno je sigurno. človek nikoli ne ve. hvala za odgovor obema in lep dan! girly
|
|
RE: krvavitev in nosečnost??? 21.2.2007 9:43:49
|
|
|
|
tintin
|
Girly, imas prav: better safe than sorry... srecno!
|
|
|
|
RE: krvavitev in nosečnost??? 21.2.2007 13:06:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Girly a si že kaj izvedela o tem kaj bi naj to pomenilo? Tudi sama sem imela nekaj podobnega v februarju in ker ni bilo skoraj nič krvi sem raje uporabila tampone-običajno imam vložke. Tud mene sta ful bolela jajčnika in križ. Drugih simptomov razen ene jutranje slabosti ni bilo. Tinky30
|
|
|
|
RE: krvavitev in nosečnost??? 22.2.2007 8:50:09
|
|
|
|
girly
|
živjo! ne, še nisem nič izvedela. moje ginekoliginje namreč ni, zato sem se odločila, da bom šla dat kri, da pogledajo, če je prisoten nosečniški hormon. a kera ve, kje v lj lahko dam kri za samoplačniški pregled? a se je poredhodno potrebno naročiti? lp,girly
|
|
RE: krvavitev in nosečnost??? 22.2.2007 13:32:13
|
|
|
|
tintin
|
Adrialab na Parmovi v Lj. (stavba Lesnina v kleti), mislim, da se ne rabiš naročat. Good luck
|
|
|
|
RE: krvavitev in nosečnost??? 2.3.2007 19:59:00
|
|
|
|
papir
|
IZVIRNO SPOROČILO: girly Živjo! na vas se obračam z enim vprašanjam. namreč, v času, ko naj bi dobila M, sem začela rahlo krvaveti. najprej je bilo samo malce rjave sluzi, potem pa tudi kri, najprej rjava, nato rdeča. vse lepo in prav. ampak finta je v tem, da je bilo te krvi zelo malo. običajno imam zelo močne menstruacije, z koščki krvi, tako da moram tampone super menjati vsake 2 uri. sedaj pa je bilo te krvi zelo malo. samo dva dni sem uporabi dva tampona light flow, sicer pa je bilo krvi tako malo, da sem si jo obrisala, ko sem šla na wc. četrti dan drvavitve, me je močno bolel levi jajčnik, da sem morala vzeti dva lekadola. križ me ni bolel (tako kot običajno ko imam M), niti trebuh. zanima me, če ima kakšna podobne izkušnje in če bi to bila lahko nosečnost. test sem naredila tisti dan, ko me je bolel jajčnik in je bil negativen. nič mi ni jasno... malo me je strah, da ne gre za kakšno izven maternično nosečnost.... kaj pa ve mislite? lep dan vsem! OJLA! Tudi jaz imam podobne težave.Najprej mi menstruacija zamuja,potem se pojavi rjavi izcedek,ki traja zdaj 4 dni,vendar to ni menstruacija,ki sem jo navajena.V trebuhu me ne boli nič,le hrbet.Test sem si naredila v soboto in je bil negativen! Girly kaj bova storile?
|
|
|
|
RE: krvavitev in nosečnost??? 3.3.2007 23:09:59
|
|
|
|
metuLJchy
|
še ena ki ima isto v tem trenutku težave z "kvazi mesnstruacijo"...meni se to ni pojavilo prvič, ko se mi je sem pomislila da gre za vgnezditveno, ko se mi je drugič da gre morda za ovulacijo, ko se mi je 3 (?) se enostavno ne sprašujem več...res, G. sem vprašala kaj bi to bilo, pa nima pojma, forume sem že prebrskala na to temo in edino kar našla da ali vgnezditvena ali ovulacija...če si nesigurna naredi nosečniški test...
|
|
|
|
RE: krvavitev in nosečnost??? 4.3.2007 11:18:54
|
|
|
|
upica
|
Morda pa tole za v razmislek. Sluznica maternice se debeli skozi ves cikel in se tako pripravlja na vgnezditev jajčeca. Te debelitve pa so lahko različne, odvisno od delovanja hormonov. Pri isti ženski se lahko pojavi v enem ciklusu močna zadebelitev, v naslednjem pa morda šibka. Ker je menstruacija izločanje te sluzi (da se lahko začne nov cikel), je količina M. krvi odvisna od tega, koliko se je slznica maternice zadebelila v ciklusu. Torej, če se ni močno zadebelila, tudi menstruacija ne bo močna in obratno. Bolečine v jačnikih so lahko znak kakšna vnetja, morda razpok kakšne majhne ciste ali tudi razpok folikla (kar se zgodi pri ovulaciji). Možno je, da se pojavi ovulacija tudi med m., čeprav je to zelo redko.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?