|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   krvavitev in neka sluz
17.7.2008 18:32:59   
Anonimen
Sem v 28 tednu in sem opazila ko sem se obrisala z wc papirjem da sem začela krvaveti, pa ni samo to tudi neka temna sluz je bila zraven. Zdaj pa me zanima kaj bi to lahko bilo, pregled imam šele čez malo več kot 14 dni, joj fullll me skrbi kaj bi to lahko bilo, krčev nimam samo vseno me fulll panika grabi, bi morala v porodnišnico na pregled?

No vglavnem sem tudi slikala (če mi bo katera znala razložiti kaj bi to lahko bilo)
http://shrani.si/?q/f6/4YWMfMx6/dsc00190.jpg

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: krvavitev in neka sluz
17.7.2008 18:44:12   
pomar*ANČA*
jaz bi že letela v porodnišnico na pregled

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.7.2008 19:14:54   
Virtualna
Joj, tudi meni se ta slika prav nic ne dopade, tudi jaz bi, ce bi bila na tvojem mestu, takoj poklicala oz. se takoj odpravila na pregled v porodnisnico.

Upam, da se bo vse dobro izteklo user posted image

16.6.2009 dobili prvi zobek ...

(odgovor članu pomar*ANČA*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.7.2008 19:28:34   
juli@
Najboljš, da greš v porodnišnico.

11.3.2009 se nama pridruži nov družinski član:)

(odgovor članu Virtualna)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.7.2008 19:50:10   
Naja30
Kot so ti punce napisale - takoj se pojdi pokazat.

(odgovor članu juli@)
Neposredna povezava do sporočila: 5
17.7.2008 19:51:02   
Anonimen
Ne vem, kaj je. Bi pa sla pod hitno do zdravnika.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
17.7.2008 22:17:59   
Vrtnica79
A da si to šla fotkatuser posted image user posted image  Sicer pa bi se jaz šla kar v bolnico pokazat! Pa srečnouser posted image

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
18.7.2008 0:12:28   
Anonimen
Upam, da te bom vsaj malo potolažila. Tudi meni se je v vseh dosedanjih nosečnostih zgodilo podobno. Krvavela sem večkrat, tudi rjav izcedek sem imela. Razlog je bil v nizko ležeči posteljci oziroma posteljca je prekrivala materični vrat. Ko se mi je v prvo zgodila krvavitev, sem bila tudi jaz panična in sem letela k svoji ginekologinji. Opravila mi je ultrazvok, kjer je ugotovila, da je razlog v posteljci in mi pojasnila, da je paniko potrebno zagnat le ko je krvavitev preobilna (beri: cel dan si hodiš na WC menjavat vložke, ki so popolnoma napiti krvi). Seveda je potrebno v primeru krvavitev ustrezno ukrepati (ne dvigovati težkih bremen, ne kolesatiti...), sicer pa se običajno samo po sebi uredi. Vsaj pri meni je bilo vedno tako. Vseeno pa le pokliči svojo ginekologinjo, da te pregleda z ultrazvokom. Pa srečno in sporoči kako je bilo. 

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
18.7.2008 7:18:27   
gbranka
kljub vsemu napisanem pred mojim postom, bi jaz obvezno šla takoj na pregled.  Vsako krvavitev, pa še tako majhno je treba v nsoečnsoti vzeti resno.

lp
Branka

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
18.7.2008 9:23:55   
Katjusa
Upam da si se šla pokazat... pa javi nam če je vse OK da ne bomo v skrbeh

(odgovor članu gbranka)
Neposredna povezava do sporočila: 10
18.7.2008 9:32:54   
Splet.Ka
Slikica ni nič kaj lepa. Jaz bi šla na pregled. Sporoči, kako si!

Srečno!

Cvetim...

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 11
18.7.2008 9:57:59   
5ra_28
Se popolnoma strinjam z vsemi puncami. Še posebej gbranko, da je vse treba vzeti resno, ker je lahko razlogov več. Jaz sem imela v 16t samo dve kapljici rjavega izcedka, pa sem šla takoj, pa mi je tudi rekla G, da če se še ponovi, naj tudi grem. Ker sta včasih tudi dve kapljivi dovolj, da plod umre. Pa ne glede v katerem tednu si. Zdaj sem v 21t, pa še jo vedno resno jemljem. Tako je pač meni svetovala moja G.

Upam, da si šla na pregled in da je vse ok. Nikoli ti naj ne bo žal, da greš brezveze v bolnico in kaj ti tam govorijo, da za to res ne bi bilo treba hodit. Jaz sem šla v nedeljo in mi je bilo prav vseeno, če njim paše, ali ne. Tam so tak in tak. Tudi če jaz ne pridem! Nikoli ne smeš dovolit, da ti bi bilo kasneje žal, zakaj le nisi šla, ko še je bilo pravočasno (bog ne daj da se kaj takega zgodi). Si verjetno ne bi nikoli dopustila!

Končno smo trije:)

(odgovor članu Splet.Ka)
Neposredna povezava do sporočila: 12
18.7.2008 10:27:27   
Senci
Tudi jaz bi šla na tvojem mestu k svojemu ginekologu!

(odgovor članu 5ra_28)
Neposredna povezava do sporočila: 13
18.7.2008 11:41:25   
VRTNICA84
Jaz se strinjam z predhodnicami, da moreš obiskat zdravnika.
Bolje it tja prej kot pa prepozno, ker na sliki res ni videt preveč lepo.

Držim pesti za nejboljše.

Pa javi kako jr blo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
18.7.2008 23:11:52   
*Junona*
Držim pestke, da je vse okuser posted image user posted image user posted image

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu VRTNICA84)
Neposredna povezava do sporočila: 15
19.7.2008 23:58:20   
Vrtnica79
Kako je, upam da je vse vredu z tabo in user posted image .

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 16
20.7.2008 19:23:31   
dbo
uf, planirava že nekaj časa in sedaj je bila zadnja M 15.6., med plodnimi dnevi sva pridno seksala....ampak 11.7. sem dobila kokr M, ampak samo v petek popoldne, v soboto sva šla v hribe (da nisem bila tako slabe volje) in v soboto ni bilo skoraj nobene krvavitve več.
imela sem vse svoje pms znake...
vendar so ti znaki (boleče bradavice, napihnjenost...) ostali in v petek sem šla delat test. CB je pokazal +.
v sredo grem do G. ker sem hotla it pojamrat, ker še nič ni....

saj ji bom povedala to, vendar čisto brez skrbi nisem....

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 17
21.7.2008 9:48:58   
AnciM
dbo čestitam za user posted image .

Veš, da so tvoji PMS znaki enaki začetnim nosečniškim? Mene so prsi bolele in skelele do 14t. Napihnjena sem pa še zdaj user posted image . Veliko user posted image   ima majhno krvavitev, ko bi morala dobiti M. Nekaterim se to pojavlja do 4 meseca.

(odgovor članu dbo)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: krvav madež
28.7.2008 15:58:59   
suzana25
Zdravo punce!!
Mene pa neki zanima.Prejle sem šla na wc,pa ko sem se ubrisala je bilo na toaletnem papirju krvav madež.Zdaj pa nevem kaj to pomeni.sem pa v 40 tednu nosečnosti,že 3 dni čez rok.Otrokove gibe redno čutim.prosim  pomagajte mi,pa bi vas prosila,če bi mi čimprej odpisale,ker me že mal panika grabi.
Suzana

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
28.7.2008 16:05:17   
witto
Sem sicer v 13 tednu, vendar kolikor vem, naj bi to pomenil začetek? Srečno

(odgovor članu suzana25)
Neposredna povezava do sporočila: 20
28.7.2008 17:07:30   
Virtualna
Ja Suzi...to je zacetek poroda. Kar pojdi v porodnisnico in lepo opravi. Veliko srece ti zelim in da bi cim prej imela svoj zakladek v rokah user posted image

16.6.2009 dobili prvi zobek ...

(odgovor članu witto)
Neposredna povezava do sporočila: 21
28.7.2008 20:31:25   
Katjusa
zdaj si verjetno že v porodnišnici pa vseeno lep in lahek porod pa veliko cartanja z novim članomuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Virtualna)
Neposredna povezava do sporočila: 22
29.7.2008 10:51:05   
suzana25
zdravo katjuša!!
Ne,nisem še v porodnišnici,ker sem poklicala v porodnišnico pa so mi rekli,da če sem bla pregledana včeri,da je mogoče zarad tega,ker je nožnica proti koncu nosečnosti občutljiva.Pa tud pol k sem šla ene parkrat na wc ni blo več krvavga madeža,zdej pa sam še bela sluz pride ven.Juter mam spet pregled,pa bom že pet dni čez rok,pa nevem kaj čem narest,al naj rečem da mi sprožijo porod al naj čakam,dokler ne bo otrok zrel za ven?Se bojim,da bo to dolgo trajalo,in da ne bi rodila mrtvega otroka.Kaj mislite punce?Lepo vas pozdravljam,čau!
Suzana

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 23
29.7.2008 10:51:59   
suzana25
zdravo katjuša!!
Ne,nisem še v porodnišnici,ker sem poklicala v porodnišnico pa so mi rekli,da če sem bla pregledana včeri,da je mogoče zarad tega,ker je nožnica proti koncu nosečnosti občutljiva.Pa tud pol k sem šla ene parkrat na wc ni blo več krvavga madeža,zdej pa sam še bela sluz pride ven.Juter mam spet pregled,pa bom že pet dni čez rok,pa nevem kaj čem narest,al naj rečem da mi sprožijo porod al naj čakam,dokler ne bo otrok zrel za ven?Se bojim,da bo to dolgo trajalo,in da ne bi rodila mrtvega otroka.Kaj mislite punce?Lepo vas pozdravljam,čau!
Suzana

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 24
29.7.2008 10:53:19   
suzana25
zdravo katjuša!!
Suzana

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?