|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   krvavitev
18.8.2009 10:08:26   
kalaxy
Živjo punce,

danes je moj 18. dan ciklusa. Na hlačah sem opazila krvavo sluz, nekaj me tudi šravfa po trebuhu.

A je možno, da je to vgnezditvena krvavitev? malo se mi zdi zgodej.

Se mi pa še ni zgodilo, da bi kadarkoli krvavela med ciklom.

Hvala.

Lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: krvavitev
18.8.2009 10:24:09   
ursa30
možno je, da je ovulacijska krvavitev. kako dolge cikluse pa imaš?

(odgovor članu kalaxy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
18.8.2009 10:47:17   
kalaxy
Moji cikli so dolgi med 26 in 28 dni.
Ginekolog me je kar nekaj mesecev spremljal z UZ-jem in ovulacije so približno na 12 dan ciklusa.

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 3
18.8.2009 15:05:51   
katra55
Do vgnezditve oplojenega jajčeca pride 6-8dni po oploditvi. Če si imela O 12 dan ciklusa je možno, da gre za vgnezditev.

(odgovor članu kalaxy)
Neposredna povezava do sporočila: 4
18.8.2009 18:50:49   
Penelope84
Helov!
Prosim za informacijo. Namreč 6 mesecev sem imelauser posted image  na 29 dni. Ta mesec mi je zamujala 12 dni in 12 dan se pojavi full močna krvavitev za dva dni, tretji dan, to je danes, pa krvavitve skoraj ni več, pojavlja se mi slabost in siljenje na bruhanje. Ali mogoče katera ve, če je vgnezditvena krvavitev lahko tako močna kot menstruacija (če sama razmišljam bi rekla, da ni možno, ampak vseeno....). Prosim za odgovor. papa

(odgovor članu katra55)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.