|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   krvavitev
10.5.2007 21:13:36   
Anonimen
Pozdravljene !
Zadnje dva dni sem opazila, ko grem lulat opazim malo krvi ! Spodaj mam vse zelo  suho in me kar  boli ! Opazila sem, da ko se obrišem se ranim in mi začne teči kri !?user posted image  Se je to že kateri dogajalo ?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: krvavitev
10.5.2007 22:26:48   
Splet.Ka
Jaz sem krvavela tako bolj "običajno". Ne vem, pojdi za vsak slučaj na pregled, pa ti bodo pojasnili, kaj je to.

Srečno!

Cvetim...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
11.5.2007 12:49:21   
lunca2
Jaz nisem nič krvavela. Pojdi h ginekologu in povej kaj se ti dogaja, ti bo znal najbolje pomagati. 
Srečno! user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil lunca2 -- 11.5.2007 12:50:33 >

17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!

(odgovor članu Splet.Ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
11.5.2007 13:31:56   
sonce78
Ma kaj imaš krvav izcedek ali krvaviš iz ranice na koži nožnice?

Jaz tudi krvavim iz kože na nožnici, ker imam zelo občutljivo in pogosto zakrvavim, ko si jo ranim (brisanje, rane od elastike spodnjih hlač, praskanje zaradi glivic). Ginekolog je rekel, da ni to nič takega in naj se izogibam umivanju z mili, priporoča samo vodo in kamilico.

Meni najbolj pomaga umivanje brez mil in nošenje spodnjih hlač brez elastike okoli, pa brzdanje pri praskanju user posted image , čeprav včasih neznosno srbi. Si bom pa tudi začela masirati presredek z mandljovim oljem in upam, da bo malo pregnalo to suhost in občutljivost.

Uživaj v user posted image !!!

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 4
11.5.2007 13:47:37   
sonce78
Upsss .... nisem mislila iz nožnice ampak kože zunanjega spolovila user posted image .

Sem se zmotlila user posted image

(odgovor članu sonce78)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Katero ime izbrati za punčko?
mmmv

Kaj vam je lepše

Maša (63%)

Tjaša (37%)

Število vseh glasov: 257

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!