Anonimen
|
Punce, zdravo! Z mojim sva se tako dolgo matrala za in končno smo zagledali . Veselje v hiši, ni kej. Noseča naj bi bila nekje 7 tednov, računano po zadnji M, vendar vem , da sem zanosila zelo pozno, tako da mislim, da sem dejansko noseča nekje 4. tedne. Včeraj pa tisti šok. Že zjutraj kri na hlačkah, nakar panično kličem G,ki mi je svetoval, naj se takoj oglasim na UZ in na pregled. Ko sem se pripeljala do G., kar je trajalo približno 30 min se mi je ulilo. Vložek je bil kar cel krvav, nekako tako, kot nekje zadnje dni M. Z objokanim obrazom sem prišla do G. Dal me je na UZ, vendar ni videl ničesar, prav nič.!!! Le udebeljeno sluznico, in to je to. Vprašal me je če in kdaj sem naredila test, mu odgovorim, da že v začetku julija in da sem jih naredila pomoje ene 5 in vsi so enako pokazali, takoj v 1. sekundi močen +. Žal mi ni vedel povedati nič lepega, le to, da ponavadi krvavitve niso dober znak, vendar mi pa ne more povedati prav nič, se pravi ali sem splavila ali ne, glede na to, da se ni nič videlo. Po pregledu, ko sem prišla domov sem imela še nekaj kapljic krvi in rjavega izcedka, vendar zvečer, kot da bi odrezal, nič več. Ravno tako,danes zjutraj, kot da nič ne bi bilo. Kaj naj to pomeni? Prosim vas, da mi pomagate odgovoriti kaj se mi dogaja. Ali sem splavila, ali se pripravlja na splav, ali pa kot sem slišala, je možno da se ti puca maternica, še posebaj, če imaš ponavadi močne M in da se verjetno še od zadnje M, ni spucalo ven kar bi se moglo!! Hvala vsem za odgovore!!
< Sporočilo je popravil Teni RR -- 24.7.2007 16:38:53 >
|