|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   krvavim že od 15. maja
12.6.2009 10:33:47   
atina1
Pozdravljene!

Javljam se vam po dolgem času, prebiram pa vas skoraj redno.

Nikjer nisem zasledila, da bi ktera tako dolgo krvavela, zato sem odprla novo temo.

Bom bol na kratko napisala.

Hodim v MB v neplodnostno, k dr. Reljiču. Na sredini oktobra lani sem bila na laparoskopiji (driling jajcnikov, prepihavanje, miom, endometrioza,pa še PCO sindrom imam) to so mi takrat ugotovili, delali. Od 23. oktobra sem pa na čakalni listi za IVF. No, od takrat Pa smo cakali Menstruacijo, ki pa je ni bilo pravočasno, da bi mi naredili IUI. Potem mi niso. Marca sem dobila M normalno nekje 6 dni sem krvavela, po M me je dal na Histeroskopijo ( 9.3. ). Po Hist. sem dobila 1. Aprila M normalno 7 dni.
Jemala sem pa stiri cikluse klomifen, pa Aglurab jemljem.

Da grem k bistvu.
No, zdaj 15. maja pa dobim M, ki pa je bila na zacetku kot neka razredcena kri, 20. se mi je vlilo, cel dan ful v kosih, potem pa spet normalna. Prejšnji četrtek to je blo 21. dan krvavitve sem šla k   dohtaru ( prej pa zato nisem šla ker sem že tud krvavela 19 dni in je reko na neplodnosti, da so to mogoce motnje v ciklusu), v sredo sem klicala svojo G mi je rekla da ma ful gužvo in da moram iti v urgentno ambulanto. In sem potem v čet šla v urgentno v Mb k Fenrihu.
Prvo me je še nadrl če nimam svoje G, potem me pregleda in rece, da se mi mora maternica skrcit in mi da kapljice METHERGIN, ki pa se ne dobijo pri nas, v Avstriji.
V navodilu piše, da se jemljejo pri splavu, kaj ce sem mela jaz splav pa mi ni povedal? user posted image Dobila sem dve flaski kapljic, eno je rekel da lahko popijem, drugo si pa moram sparati za drugic. Eno sem do konca v sredo ze popila, zdaj pa še mam kr neko krvavitev, skoro rjavo. ne nekaj fejst ampak tak da moram vsake priblizno tri, stiri ure vlozek menjat.
Zdaj pa se bojim k G it, moja G mislim da je na dopustu, sem vceraj in predvcerajsnim klicala in se mi ni nihce oglasil.
Pa testerja še tud nisn delala.

Kaj naj naredim punce? user posted image

Aja user posted image pa mam od 32 do 48 dni.

Hvala,

LPuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: krvavim že od 15. maja
12.6.2009 10:45:33   
Tanja55
IZVIRNO SPOROČILO: atina1

Zdaj pa se bojim k G it, moja G mislim da je na dopustu, sem vceraj in predvcerajsnim klicala in se mi ni nihce oglasil.

Jst se ne bom delala nic pametna, ampak ti bom samo na tole zgornje odgovorila: nic se nimas ti bat zdravnikov, kar klicat, ce se ne javi, it osebno. Tvoje telo je in tvoje zdravje, sama poskrbi zanju. Nic cakat, vprasat. Lepo povej, da te skrbi in pika. Verjetno se ti cikel ustavlja, pac konec menstruacije in je se rjav izcedek, samo zakaj bi se matrala in morila, ce so ljudje tam, ki jih lahko vprasas za mnenje. Srecno! user posted image

(odgovor članu atina1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
13.6.2009 10:48:40   
Anonimen
Tako sem jaz krvavela po jemanju klomifena. user posted image In sem morala k G. da mi je dal tabletke, da se mi je zadeva ustavila. In tudi mislim, da je takrat šlo za splav. To sem poštekala šele sedaj, ko sem doživela druga dva. 

(odgovor članu Tanja55)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
13.6.2009 17:21:49   
isabeaux
 atina1 nikar ne zavlačuj...pojdi še danes v bolnico v sprejemno ambulanto, saj gre za urgentno stanje...najprej pojdi v  novo bolnico na urgenco ...kjer ti bodo dali napotnico za ginekologijo,...potem pa greš na staro ginekologijo in te bodo v sprejemni amb. v kleti pogledali....

Glej, Fenrich - u nič ne verjami...on je pri meni kriv, da sem bila pri 23 letih na op. zaradi raka na mv....ker mi pri 20 letih, ko sem šla k njemu, ni povedal, da je na mv, bel flek, ki je predrakava sprememba...to je samo napisal v kartoteko, meni pa rekel da je vse ok...user posted image user posted image

Zato te prosim, da greš kot sem ti rekla...danes je sobota...in se bo vse točno tako zgodilo, kot sem ti zgoraj napisala...

Pa še nekaj...ja verjetno je res šlo za splav in če nisi nehala krvaveti, bi te moral prvi g. dati takoj na abrazijo - čiščenje...in to ti  bodo v bolnici verjetno tudi naredili...zato ne odlašaj...ker se sicer lahko vse slabo konča...

Pa vso srečouser posted image

Pa imamo tri lepe in zdrave sončke :-)

(odgovor članu atina1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?