atina1
|
Pozdravljene! Javljam se vam po dolgem času, prebiram pa vas skoraj redno. Nikjer nisem zasledila, da bi ktera tako dolgo krvavela, zato sem odprla novo temo. Bom bol na kratko napisala. Hodim v MB v neplodnostno, k dr. Reljiču. Na sredini oktobra lani sem bila na laparoskopiji (driling jajcnikov, prepihavanje, miom, endometrioza,pa še PCO sindrom imam) to so mi takrat ugotovili, delali. Od 23. oktobra sem pa na čakalni listi za IVF. No, od takrat Pa smo cakali Menstruacijo, ki pa je ni bilo pravočasno, da bi mi naredili IUI. Potem mi niso. Marca sem dobila M normalno nekje 6 dni sem krvavela, po M me je dal na Histeroskopijo ( 9.3. ). Po Hist. sem dobila 1. Aprila M normalno 7 dni. Jemala sem pa stiri cikluse klomifen, pa Aglurab jemljem. Da grem k bistvu. No, zdaj 15. maja pa dobim M, ki pa je bila na zacetku kot neka razredcena kri, 20. se mi je vlilo, cel dan ful v kosih, potem pa spet normalna. Prejšnji četrtek to je blo 21. dan krvavitve sem šla k dohtaru ( prej pa zato nisem šla ker sem že tud krvavela 19 dni in je reko na neplodnosti, da so to mogoce motnje v ciklusu), v sredo sem klicala svojo G mi je rekla da ma ful gužvo in da moram iti v urgentno ambulanto. In sem potem v čet šla v urgentno v Mb k Fenrihu. Prvo me je še nadrl če nimam svoje G, potem me pregleda in rece, da se mi mora maternica skrcit in mi da kapljice METHERGIN, ki pa se ne dobijo pri nas, v Avstriji. V navodilu piše, da se jemljejo pri splavu, kaj ce sem mela jaz splav pa mi ni povedal? Dobila sem dve flaski kapljic, eno je rekel da lahko popijem, drugo si pa moram sparati za drugic. Eno sem do konca v sredo ze popila, zdaj pa še mam kr neko krvavitev, skoro rjavo. ne nekaj fejst ampak tak da moram vsake priblizno tri, stiri ure vlozek menjat. Zdaj pa se bojim k G it, moja G mislim da je na dopustu, sem vceraj in predvcerajsnim klicala in se mi ni nihce oglasil. Pa testerja še tud nisn delala. Kaj naj naredim punce? Aja pa mam od 32 do 48 dni. Hvala, LP
|