|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   krst pozimi
20.1.2011 21:51:34   
klara2007
je kdo od vas imel krst pozimi in kako ste jih oblekle. 
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: krst pozimi
21.1.2011 7:53:54   
majcci
Mi smo ga imeli decembra lani (je bil najhladnejši dan v decembru user posted image ). Punčka je bila stara 5 mesecev. Oblečeno je imela: žabice + flis hlače + nogavičke, bodi z dolgimi rokavi + flis jopica + tanka majčka - čez pa bel kombinezon - pa kapo na glavi.

(odgovor članu klara2007)
Neposredna povezava do sporočila: 2
21.1.2011 8:05:54   
nadka30
mi bomo imeli ga čez dober teden in tudi prvič smo imeli konec januarja starost mamo majn kot 5 mesecev.
prvo smo oblekli takole, body, majčko, hlačne nogavice debelejše ali pa žabice, potem pa zgoraj komplet iz mislim da je bil iz flisa pa kapica na vrh pa zimski kombizijon in tudi sedaj čez dober teden bomo naredili enako.
ko smo prvič imeli krst je bilo full hladno pa še sneg je padal bomo videli kakšno bo stanje čez dober tedenuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majcci)
Neposredna povezava do sporočila: 3
21.1.2011 8:34:58   
nananaja
Normalno oblečena, čez pa je imela plašček. Konec januarja. Ne vem, zakaj bi jo dala v kombinezon, v cerkvi ponavadi ni pod nulo, v enih je kar toplo. Po krstu pa tudi nismo bili veliko zunaj, če bi bili, bi jo oblekla kot vse druge dni.
Tudi ni nujno, da otroka oblečeš belo, naša druga ni bila. Saj se tako k krstu prinese belo krstno oblačilo - bel robček ali večji kos belega platna.

< Sporočilo je popravil nananaja -- 21.1.2011 8:36:37 >

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 4
21.1.2011 8:40:27   
urška
moj je bil krščen februarja star dva meseca. oblečen normalno (body, majčka, žabice, nogavičke in zgoraj bel komplet) sem pa imela zavitega v debelo dekco iz flisa. aja pa kapo je imel, seveda.

(odgovor članu nananaja)
Neposredna povezava do sporočila: 5
21.1.2011 19:54:00   
amii
Mi smo imeli krst konec novembra, ko je bilo sv.... mrzlo in je snežilo. Star je bil 4m. Oblekla sem ga;bodi, štrampelčke, toplejšo majčko, tople hlačke in zokne, ter tople čeveljške), potem pa je imel čez beli kompletek (tanek) za krst in na vrh belo bundico in belo kapico in rokavičke. Prav fleten je bil :)

Med obredom je župnik malce nejevoljen nad "okranclanim" otrokom povedal, da pa v starih časih niso ljudje imeli denarja, da bi otroke tako lepo oblekli in so jih le zavili v bel prt (zato je sedaj pri krstu zraven beli prtiček ) :))

Pa imamo svoj sonček

(odgovor članu urška)
Neposredna povezava do sporočila: 6
25.1.2011 8:44:42   
petera
mi ga bomo imeli zdaj v nedeljo, in se mu kupila lepe bele žabice, žametne hlače, beli body spodnja majčka, bela majčka z dolgimi rokavi, bela jopica, bela kapica in rdeča bunda:)))))))))))))))Kako bo lepuser posted image

(odgovor članu amii)
Neposredna povezava do sporočila: 7
27.1.2011 20:45:16   
roberta
oblečen je bil kot je sicer pozimi, z bundo in kapo vred. pokrit/zavit pa je bil potem še v belo ogrinjalo, da je bilo malce bolj krstu podobno user posted image

(odgovor članu klara2007)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokom
Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?