Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: krožnik, ki se prisesa na mizo - KJE KUPITI? 18.1.2007 16:59:23
|
|
|
|
sašaš
|
Ja, v Interšparu jih imajo, sem jih ravno včeraj videla. Pa v DM-u tudi. Za ceno ti pa ne vem povedat.
|
|
|
|
RE: krožnik, ki se prisesa na mizo - KJE KUPITI? 18.1.2007 17:12:59
|
|
|
|
SašaR
|
Cena mislim da od 4-5 evrov.
|
|
RE: krožnik, ki se prisesa na mizo - KJE KUPITI? 18.1.2007 17:14:24
|
|
|
|
SašaR
|
Sam pri nas se ne obnose. 1. miza je hrapava in se ne prisesa. 2. enkrat sem ga dala po nesreči z gumo v pomivalni in se ne prisesa več. Smola
|
|
RE: krožnik, ki se prisesa na mizo - KJE KUPITI? 18.1.2007 18:23:37
|
|
|
|
April
|
Lahko pa kupiš tudi tako gumo-podlogo, na katero se potem lahko prisesa vsak navaden krožnik. v leclercu imajo tako podlogo.
|
|
|
|
RE: krožnik, ki se prisesa na mizo - KJE KUPITI? 18.1.2007 18:43:49
|
|
|
|
Mehičanka
|
V Intersparu (na otroškem oddelku) in v Muellerju (pri otroški hrani)
|
|
|
|
RE: krožnik, ki se prisesa na mizo - KJE KUPITI? 18.1.2007 19:44:28
|
|
|
|
CUKRČEK
|
Meni se pa ta krožnik ful ne zdi priročen...ker mularija je močna in ga toliko časa vleče in vleče, da ga spuli....in si predstavljaš kako šele potem hrana frči po zraku Sicer majo pa to v vsaki večji trgovini za otroke.
|
|
RE: krožnik, ki se prisesa na mizo - KJE KUPITI? 18.1.2007 19:48:57
|
|
|
|
domci
|
pri nas s tako ihto zagrabi hrožnik in ne ubupa toliko časa dokler nima krožnika v roki vsebino pa povsot samo v trebuščku nič
|
|
|
|
RE: krožnik, ki se prisesa na mizo - KJE KUPITI? 18.1.2007 20:06:52
|
|
|
|
Luskan
|
Včeraj sem ga videla v Tuševi drogeriji. Cena
|
|
|
|
RE: krožnik, ki se prisesa na mizo - KJE KUPITI? 18.1.2007 22:17:32
|
|
|
|
natalia
|
v pikapolonici, stane 4 EUR. samo ti povem, da ga imamo in ga še ne uporabljamo kaj dosti, ker jo še jaz hranim.
|
|
RE: krožnik, ki se prisesa na mizo - KJE KUPITI? 19.1.2007 9:16:24
|
|
|
|
Bonnie_RR
|
Js sem ga že kar nekaj časa nazaj kupila v BC, stal je pa takrat okrog jurja. Vseeno pa js najrajši to gumico kar dol vzamem, ker mi sploh ni praktična...
|
|
RE: krožnik, ki se prisesa na mizo - KJE KUPITI? 19.1.2007 9:35:04
|
|
|
|
Katrin
|
Kot so napisale že predhodnice, imajo ga skoraj povsod. Jaz sem ga dobila v dar in nikoli rabila, tako da mi še vedno stoji doma v omari. Če ga potrebuješ, mi lahko pišeš na ZS. Lp, katrin
|
|
RE: krožnik, ki se prisesa na mizo - KJE KUPITI? 19.1.2007 13:05:10
|
|
|
|
tinkatonka
|
Hojla punce! Najprej hvala vsem za odgovore. Ja ga je včeraj moja mama kupila v Šparu, ker ga je slučajno vidla in je res, se skoraj nič ne pripopa . Moj sinko je pa tud tok mocan, da ga v trenutko odlepi iz mize. Ah ja. Še en zgrešen nakup. Katrin..... hvala vseeno za ponudbo, ampak je že prepozno. Lp Tina
|
|
RE: krožnik, ki se prisesa na mizo - KJE KUPITI? 19.1.2007 13:20:26
|
|
|
|
LanaM
|
Jaz sem ga kupila v pikapolonici, pa moram rečt da se kr fino prisesa na mizo, sploh pa na plastično podlago oz. mizico stolčka za hranjenje.
|
|
|
|
RE: krožnik, ki se prisesa na mizo - KJE KUPITI? 19.1.2007 21:47:49
|
|
|
|
lolipop
|
IZVIRNO SPOROČILO: CUKRČEK Meni se pa ta krožnik ful ne zdi priročen...ker mularija je močna in ga toliko časa vleče in vleče, da ga spuli....in si predstavljaš kako šele potem hrana frči po zraku Si kar predstavljam mojega. Mi imamo enga takšnega plastičnega z "nogicami", ki se ne prevrne in ne drsi po mizi. Piše: Nodi at play, soft feel plate. Pravim, da imamo, ne da ga uporabljamo.
|
|
RE: krožnik, ki se prisesa na mizo - KJE KUPITI? 20.1.2007 20:54:52
|
|
|
|
sarazan
|
Mi smo ga kupili v Arielu in še enega v Šparu v BTC. Cena? Pojma nimam. Okoli 4-5 evrov. Pri nas se na našo mizo tako zalima, da ga jaz komaj potegnem stran. Ampak Sara ga pa za malo šalo odlepi . Mi ga uporabljamo vsak dan. Ampak ne za hranjenje. Sara po njem tolče z žlico in se afna, medtem ko ji jaz z drugo žlico iz drugega krožnika polnim usta . Vanj dobi tudi koščke hrane, ki jih sama nosi v usta.
|
|
|
|
RE: krožnik, ki se prisesa na mizo - KJE KUPITI? 22.1.2007 13:00:34
|
|
|
|
solatja
|
mi mamo babylove krožnik, ki ne drsi (se pa ne prpopa), pa mi je všeč. ker res ne drsi. ampak ker šele začenjamo s to hrano, zaenkrat še ni težav. ga bo pa verjetno hitr dvignla
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?