Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
kri v blatu, ne krvave nitke 12.11.2010 19:38:23
|
|
|
|
isobel
|
Na to temo je bilo že veliko napisanega, ampak bolj na temo krvavih nitk v blatu. Prvorojenec jih je imel, pa so mu kasneje diagnosticirali alergijo. Pri drugorojencu, ki je sedaj star dobrih 6 tednov, pa sem v blatu opazila obilno krvavo sluz - svetlo obarvano. Ker sem ga takrat imela ravno na previjalni, sem lahko videla, da je najprej pokakal normalen kakec, nato pa še sluz. Pred tem ni imel krčev, razen dopoldne se je malo napenjal in potem nekajkrat ustrelil pravi "rafal", ampak po tistem ni bilo nobenih krčev več. Tudi vročine nima, razen prehlajen je že en mesec. Je pa drugače včeraj zvečer približno pol ure imel nekaj podobno kolikam. Sedaj pa ne vem ali naj počakam do ponedeljka in jo mahnem do pediatra ali naj grem do dežurnega ... pri prvem nisem delala panike zaradi tistih krvavih nitk. Tudi sedaj ne bi rada delala panike, ampak me je po drugi strani strah, da je pa mogoče kaj resno narobe.
|
|
|
|
RE: kri v blatu, ne krvave nitke 12.11.2010 21:09:53
|
|
|
|
Anonimen
|
jst bi na tvojem mestu počakala še kak dan in bi potem se odločila, če bi šla k zdravniku. drugače pa upam da bo vse uredu
|
|
|
|
RE: kri v blatu, ne krvave nitke 13.11.2010 7:54:26
|
|
|
|
isobel
|
Danes zjutraj je že imel normalen kakec, tako da zaenkrat res ne bom šla.
|
|
|
|
RE: kri v blatu, ne krvave nitke 13.11.2010 8:54:34
|
|
|
|
Anonimen
|
sj pravm najbolš je še kak dan počakat al pa dva pa se pol vidi..če se pa ponovi pa kr k zdravniku...vsaj jst bi šla
|
|
|
|
RE: kri v blatu, ne krvave nitke 13.11.2010 21:46:12
|
|
|
|
naja78
|
pri nas je bilo isto-alergija na kml. imajo lahko tudi zametke sluzi.če se bo to še dogajalo je smiselno testiranje in obisk gastroenterologa. lahko je pa tudi(redko) po kaki črevesni virozi,ki pa je v tvojem primeru nisem zasledila. sploh če je imel prvorojenec alergijo na kml,je bolj verjetno,kot ne,da jo bi lahko imel še drugi.
|
|
|
|
RE: kri v blatu, ne krvave nitke 13.11.2010 21:47:35
|
|
|
|
naja78
|
še to: če dojiš valda veš kaj sledi dieta brez kml,če ne ADC ali alernova.če bi se seveda ponavljalo.no po parih dneh se to popravi.
|
|
|
|
RE: kri v blatu, ne krvave nitke 14.11.2010 9:08:39
|
|
|
|
isobel
|
Prvorojenec je imel alergijo na jajca in pa hude krče po vseh prilagojenih mlekih, tudi tistih, ki so namenjeni prav alergikom na kravje mleko. Nismo ugotovili, zakaj. Pri tem drugem sem dvakrat jedla jed z jajci, in po pričakovanju po prvem stiku z jajci, ni bilo reakcije, po drugem pa je imel krče. Zato sem od takrat na brezjajčni dieti in je bilo vse do zadnjič v redu. Sem pa potem včeraj naredila natančen seznam, kaj vse sem tisti dan pojedla in se potem spomnila, da sem med drugim pojedla dva grižljaja nekega kvašenega peciva s skutnim nadevom. Najverjetneje so bila v nadevu jajca.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?