Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kri ob prodiranju zobka 16.11.2008 12:36:20
|
|
|
|
tabi
|
pri našem tavelkem je bila vedno prisotna kri pri izraščanju zobik sploh pri 4 in 5 kah,zrasle so mu pa med 16-20 mesecem.
|
|
RE: kri ob prodiranju zobka 16.11.2008 13:14:46
|
|
|
|
Nann
|
Mi nismo imeli nikoli opravit s krvjo pri rasti zobkov. Je pa res, da imamo zelo velike težave z zobki. Naša je stara 13 mesecev in ima še vse štirice. Vsakič, ko je začela dobivat štirke smo imeli po en teden vročine. Ampak to res visoke. Po 39 je imela. In noben paracetamol al pa calpol ji ni pomagal. Samo voltaren ji je zbil vročino, tko da si lahko misliš kako je bilo hudo. Ta teden je tudi imela vročino od torka ponoč do sobote. Ampak ni noben zobek ven prišel. Vidim pa zgornjo dvojkico in trojkico. Naša je čist boga od zobkov. Tko da jst mislim, da je pri vsakem otročku drugače. In tut kri se po mojem lahko pojavi, če ima močne dlesni.
|
|
|
|
RE: kri ob prodiranju zobka 16.11.2008 13:44:09
|
|
|
|
katra55
|
Pri naši nisem nikoli opazila krvi pri izraščanju zobkov. A je možno, da se je ugriznil v jezik?
|
|
|
|
RE: kri ob prodiranju zobka 16.11.2008 17:20:54
|
|
|
|
valči
|
Jaz sem ravno danes Nini videla,pri izrastu zgornje štirice,da ima kri in štrli ji stran kos dlesni Boga,boga,prav visi ji ven kos..In pri spodnji štirki ji je tudi kri pritekla..Še dve štirki čakata,oz. prodirata ven.Pa spi ne ponoči,joka.Satara bo 13 mesecev v soboto.
|
|
RE: kri ob prodiranju zobka 16.11.2008 18:24:05
|
|
|
|
Nončika
|
Pri nas smo meli kri pri izraščanju zgornjih 1. res pa je, da jih je dobila komaj pri 12m. dlesen je trda in zob težje prodre. krv pa je pronicala iz dlesni.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?