|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kri iz nosa
19.10.2008 11:32:37   
Anonimen
pozdravljeni!!!noseča sem 27 tednov in mi teče kri iz nosa,kaj to pomeni a je to normalno u nosečnosti a nima nobene veze s tem.morda je kaki pritisk...je imela še katera tako izkušnjo.
hvala u naprej
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kri iz nosa
19.10.2008 13:34:40   
aleja
Jaz sem 16 tednov in mi tudi zelo pogosto teče, prej pa nikoli.
Preberi si spodnji članek, te bo pomiril.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.10.2008 13:36:17   
aleja
Pozabila prilepit članek...evo ga http://74.125.39.104/search?q=cache:T626MdSKMq4J:www.ringaraja.net/tezave-z-dihanjem-v-nosecnosti_238.html+nose%C4%8Dnost+kri+iz+nosu&hl=sl&ct=clnk&cd=1&gl=si

(odgovor članu aleja)
Neposredna povezava do sporočila: 3
19.10.2008 17:34:20   
šnucika
Ja,to je normalno v nosečnosti.
Meni je tekla od 3. meseca dalje.Kar ulilo se je,pa dokaj hitro nehalo.

kaR te ne ubije,te okrepi!

(odgovor članu aleja)
Neposredna povezava do sporočila: 4
19.10.2008 20:53:13   
pekmez
Nič hudega,v nosečnosti je telo veliko bolj prekrvavljeno in se zgodi,da poči kakšna žilica v nosu,pa tudi dlesni znajo krvavet...

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 5
20.10.2008 11:47:21   
clara23
Meni je do zadnjega trimesečja kri včasih kar lila iz nosa.

(odgovor članu pekmez)
Neposredna povezava do sporočila: 6
20.10.2008 20:00:19   
Dali*
to vse je normalno. Saj se v nosečnosti količina krvi poveča in s tem tudi cirkulacija. Žilice so bolj občutljive....

(odgovor članu clara23)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?